Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim askımda çilli çok seviyorum :) kardeşleride :).. sulfatcım davetiyene bayıldım maşallah bu arada senide davetiyeden görmek kısmetmiş :asigim:

Teşekkür ederim canım. Sen beni daha önce görmemiş miydin CADIARZU Hayret topikte görmeyen yok sanıyordum, bi ara herkes görmedim ekle deyince defalarca koymuştum kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım. Sen beni daha önce görmemiş miydin CADIARZU Hayret topikte görmeyen yok sanıyordum, bi ara herkes görmedim ekle deyince defalarca koymuştum kaydirigubbakcemile3

yok görmemişim :) ya da görmüşümdür davetiyede farklı gelmiştir gözüme :)

sulfatcım başınız saoğlusun genç ölüm zor..
Allah geride kalanlara sabır wersin..
günaydın bu arada kızlar..

eccu cok bulanık cnm

mınık ıtına ıle ağda yapılır:jeyyar: sonrasını bılıyon demı

sonrasındayım yewrum hadi gel :jeyyar:

55 faktör krem sürmeden güneşe çıkma lmaz:
ben sürmezsem hemen kararıyorum ve değişik yerlerimde yeni benler çıkıyo :sinifsinif:

ay bende aynı dertten müzdaribim
kışın kayboluolar biraz
yazın çıkıolar
bende öle hergün krem süremiom
göz altı kremi aldım onu bilem kullanamadım hergün düzenli
bende almaya meraklı bi tipim sanırsam

başınız saolsun canım

kizlar sorum olcak

ben ne evlencem suanda nede nisanliyim, daha ortada damat bile yok

ama simdiden ceyiz hazirliklari yapmak mantiklimi? yoksa para biriktirmekmi daha mantikli?

sizler nasil yaptiniz?
oo kız bendede aday adayı bilem yok ama paso alıom bişiler
sen al da noluca belli olmas

gunaydın benden çirkinlerrr :dilcikar:
hadi leyn böcük

herkese bol bol öpücüklü günaydınlar gönderiorum
bu sabah çok iyiyim

Tam da dünden beri takı için iğnelik düşünüyorum. Ama resim net değil :çok üzgünüm:

aslında zor değil sülfat cam kadehin içini tülle doldurdum ağız kısmınıda sünger koydum bi tane tülün içinde kalacak şekilde :ecrin_bebek: gerisi hazır beyazz çiçekti telli olur ya onların sapı onuda doladım kadehin ayağına 1 tane de uzun kurdaleden fiyonk tamamdır işte

mınık nan gıt basımdan tube tube aklıma kötu seyler gelıyoo

ayy bıraz önce benımkıne bı fırca attımkı sorman ohhh olsunn:umursamaz:

günaydın kızlar iyi hafta sonları...

offf ne kadar zor bir durum başınız sağolsun canım çok zor aynı acıyı teyzemde yaşadık nasıl zor bir durum içim cız etti okuyunca teyzemin de bebeği 2 aylıktı diğeri 4 yaşında allah rahmet eylesin...

kızlar merhaba
özledim hepinizi çok bu hafta eve net bağlanacak zaten pazartesiiş başı yapıyorum
bi kaç foto ekledim

resimler çok güzel çok güzel gelin olmususn buketcim mutluluklar...
kızlar kenıdınıze çok ıı bakın ben 1 hafta yokum ızne ayrılıyorum hepınızı çok sewıyorum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatilini yap dinlen gel pınarcımm ,iyi tatiller...

ılk defa kızdım ona ya ohh olmuş dıyom ama kırdım mı acep
amannn işi ne arasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…