benim askımda çilli çok seviyorum :) kardeşleride :).. sulfatcım davetiyene bayıldım maşallah bu arada senide davetiyeden görmek kısmetmiş:asigim:
Teşekkür ederim canım. Sen beni daha önce görmemiş miydin CADIARZU Hayret topikte görmeyen yok sanıyordum, bi ara herkes görmedim ekle deyince defalarca koymuştum kaydirigubbakcemile3
kısçeler bıçak seti almış annem 2gün önce hisardan 80 ytl. nasıl
sulfatcım başınız saoğlusun genç ölüm zor..
Allah geride kalanlara sabır wersin..
günaydın bu arada kızlar..
eccu cok bulanık cnm
mınık ıtına ıle ağda yapılır:jeyyar: sonrasını bılıyon demı
bendede çıkıyo çil aslında yaza girerken güneş koruyucu kullanmak lazım.
ben burun yanlarında çıkanları seviyorumda bide bıyıklarımda çıkıyor yaa mafoldumben
onlar için bi ilaç almıştım ama sadece almaya meraklı olup kullanmayan bi tip olduğum için bir kaç kere kullandım sonra bıraktım tabiki bi işie yaramadı.
geçen gün suna dumankaya evdeyapılan bi karışım söylemişti leke açıcı diye onu yapsamamı diye düşünüyorum
ay bende aynı dertten müzdaribimbendede çıkıyo çil aslında yaza girerken güneş koruyucu kullanmak lazım.
ben burun yanlarında çıkanları seviyorumda bide bıyıklarımda çıkıyor yaa mafoldumben
onlar için bi ilaç almıştım ama sadece almaya meraklı olup kullanmayan bi tip olduğum için bir kaç kere kullandım sonra bıraktım tabiki bi işie yaramadı.
geçen gün suna dumankaya evdeyapılan bi karışım söylemişti leke açıcı diye onu yapsamamı diye düşünüyorum
başınız saolsun canımGece vakti uykum kaçtı. Yakın olmasa da bi akrabamızın eşi öldü bu akşam.Gencecik bi insan gitti çok üzüldüm. 2 çocuğu var ve en küçüğü daha 2 aylık. Allah sabır versin eşine, eşi aynı zamanda ilkokul arkadaşım mafoldumben
oo kız bendede aday adayı bilem yok ama paso alıom bişilerkizlar sorum olcak
ben ne evlencem suanda nede nisanliyim, daha ortada damat bile yok
ama simdiden ceyiz hazirliklari yapmak mantiklimi? yoksa para biriktirmekmi daha mantikli?
sizler nasil yaptiniz?
hadi leyn böcükgunaydın benden çirkinlerrr :dilcikar:
Tam da dünden beri takı için iğnelik düşünüyorum. Ama resim net değil :çok üzgünüm:
herkese günaydın canlar,
sulfat allah sabır versin yakınlarına, davetiyene gidiorum bakmaya şimdi canım
mınık nan gıt basımdan tube tube aklıma kötu seyler gelıyoo
ayy bıraz önce benımkıne bı fırca attımkı sorman ohhh olsunn:umursamaz:
Gece vakti uykum kaçtı. Yakın olmasa da bi akrabamızın eşi öldü bu akşam.Gencecik bi insan gitti çok üzüldüm. 2 çocuğu var ve en küçüğü daha 2 aylık. Allah sabır versin eşine, eşi aynı zamanda ilkokul arkadaşım mafoldumben
kızlar merhaba
özledim hepinizi çok bu hafta eve net bağlanacak zaten pazartesiiş başı yapıyorum
bi kaç foto ekledim
kızlar kenıdınıze çok ıı bakın ben 1 hafta yokum ızne ayrılıyorum hepınızı çok sewıyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mınık nan gıt basımdan tube tube aklıma kötu seyler gelıyoo
ayy bıraz önce benımkıne bı fırca attımkı sorman ohhh olsunn:umursamaz:
amin canım :Saruboceq: Git bak bakalım kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar:
hayırdırr hemen çocuk yapalım filan mı dedi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?