böcük 8e kadar nasıl dayancan kafamçokkarıştı
ah ben olsam warya zindan ederdim dünyayı kaydirigubbakcemile3
arsicim altın değil sadece karşındakinin durumuna göre belirleyebilirsin.umre isteyenler var ,araba isteyenler var.
bide mehir kadının bir dayanağı korunağı gibi ya boşandıktan sonra değilde aslında evlilik içeriisinde yapılması lazımmış.bir güvence yani...
arsicim ..........bir güvence yani...
arsicim saol ayrılma durumunda olduğunu bilmiyodum ozaman benim dediğim olmaz tabiki kaydirigubbakcemile5
arsicim altın değil sadece karşındakinin durumuna göre belirleyebilirsin.umre isteyenler var ,araba isteyenler var.
bide mehir kadının bir dayanağı korunağı gibi ya boşandıktan sonra değilde aslında evlilik içeriisinde yapılması lazımmış.bir güvence yani...
ay arsi seni bende anlıom cicim
mutfağıda sulfat içn bıraktım
eklemek isterdim ama telefondan sildim :tomato:
eklemem için eve gidip yeniden çekmem lazım :)))
o hediye gelmişti bana böcüğe gösterdim
ampul oturma odası
taşlı olan salondu
arama konusuna gelince benimki hiç sevmez telefonda konuşmayı
ve biliyorsun o başka şşehirdeydi sonra askerlik fln telefonla konuşmayıp ne edecez ateşmi yakım :dilcikar:
bu konuda çok dertliyim
mesela arardım onu işim var seni 5dk sonra arıcam derdi akşam olurdu 5 saati geçerdi ne arardı ne sorardı artık merak ederdim ben arardım neden aramadın dediğimde ne derdi biliyormusun "unuttum" beni unutabiliyordu yani
geçende kardeşi evlenmeden önce erkekler toplandı hamama gidicekler gitmeden benle anlaşma edio
ben arayana kadar beni arama belki ordan biyerlere gideriz ben gelip alıcam seni sen arama diye
öyle dedikçe telefonu kırıp atasım geliyo kullanmim bana ulaşamasın görsün gününü
sinirlendim yineklava:
senide anlıom cicimoff bende benimkiyle kavgalıyım dünden beri hiç konuşmadık aynı iş yerinde mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyoruz bu günde.
aman gerçi çoğunuzun varda olmayanında olacağı varsa olmasın kızlar aynı iş yerinden olacaksada işdeğişkliği yapın aman aman ömrümü yedi ömrümü ben kesinlikle aramayı düşünmüyorum bakalım o ne yapacak
kafa bırakmadı ki masamda kupam telefonum yanında da kredi kartım vardı çay almaya gidecektim kalktım kapıdan çıkarken bi baktım kupa yerine telimi almışım ay dedim geri döndüm kupa mı almaya çay ocağına gittiğimde bi baktım elimde kupa yerine kart kafamçokkarıştı
hocalar arsinindede dediği gibi uyarıyorlarmış.çok abartmayın falan diye.tabi belli bir seviyede tutmalı zaten.
ama senin konun biraz karışık ya böle konuları bu konularda bilgili birilerine danışmak lazım bence.
dünde takılanlarda sizin paranız sonuçta,ama olur mu bilmiyorum.
neden olmasın çocuk başka nerdn bulsun parayıkaydirigubbakcemile3
ay arsi seni bende anlıom cicim
bizim eskiside öleydi
aslında ilk çıkmaya başlamadan önce sürekli msjlaşıoduk konuşuoduk fln
sora sanki başka biri oldu
işte msj atma bilmem ne salak yaa
bak bende dellendim
benimki beni tavlaayana kadar varya
işiçin a rardı min. 45dk konuşurdu
tavladı telefon sevmez oldu hoşşik
ayy haberlere baktım bakmaz olaydım
öz abı kızkardesıne tecavuz edıyo kız 6,5 hamıe ıken annesıne dıyo annesı teyzesıyle kıza ığne yapıp cocuğu düşüryo ve boş arsaya gomuyo
sonra buyuk abla olayı öğrenıp polıse gıdıo
bı adam bı kadınla bırlıkte yasıyo ama nıkahları yok kadınında 20 yasında kzı varmış
kadına sureklı kızından bahsedermış kadın süphelenmış
bıgece adam gene demıskı ıkınızde aynı adamla bırlıkte olur musunuz kadın kızgın yağ dokmuş ohhh olsun
neden böle oluyor ya.
yaradılışlarında var.hepsi aynı olduğuna gör üzülmemek lazım.
sahiplenince bırakıveriyorlar herşeyi.
ayy haberlere baktım bakmaz olaydım
öz abı kızkardesıne tecavuz edıyo kız 6,5 hamıe ıken annesıne dıyo annesı teyzesıyle kıza ığne yapıp cocuğu düşüryo ve boş arsaya gomuyo
sonra buyuk abla olayı öğrenıp polıse gıdıo
bı adam bı kadınla bırlıkte yasıyo ama nıkahları yok kadınında 20 yasında kzı varmış
kadına sureklı kızından bahsedermış kadın süphelenmış
bıgece adam gene demıskı ıkınızde aynı adamla bırlıkte olur musunuz kadın kızgın yağ dokmuş ohhh olsun
ALLAHIM sen kötu kullarından bızlerı koru
gözacıp kapatmak kadr bıle olsa nefsımıze bırakma bızı
::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?