Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsii ben görmedim avizeleri silmişsin sadece mutfak kalmış :umursamaz:
kahve setinede bittim bayılyorum böle orjin şeylere kaydirigubbakcemile5

mutfağıda sulfat içn bıraktım
eklemek isterdim ama telefondan sildim :tomato:
eklemem için eve gidip yeniden çekmem lazım :)))
o hediye gelmişti bana böcüğe gösterdim

ampul oturma odası
taşlı olan salondu
arama konusuna gelince benimki hiç sevmez telefonda konuşmayı
ve biliyorsun o başka şşehirdeydi sonra askerlik fln telefonla konuşmayıp ne edecez ateşmi yakım :dilcikar:
bu konuda çok dertliyim
mesela arardım onu işim var seni 5dk sonra arıcam derdi akşam olurdu 5 saati geçerdi ne arardı ne sorardı artık merak ederdim ben arardım neden aramadın dediğimde ne derdi biliyormusun "unuttum" beni unutabiliyordu yani

geçende kardeşi evlenmeden önce erkekler toplandı hamama gidicekler gitmeden benle anlaşma edio
ben arayana kadar beni arama belki ordan biyerlere gideriz ben gelip alıcam seni sen arama diye
öyle dedikçe telefonu kırıp atasım geliyo kullanmim bana ulaşamasın görsün gününü
sinirlendim yine klava:

kızlar geçmişi okuyum dedim ama başaramadım çok uzun
odamızı boşalttık teslim ettik akşama kocişim yemeğe davet etti beni gecede saat 2 de uçağımız var. saat 3 de türkiye topraklarında olucammmm.... yuppi yuppii holeyyyyy

ana sen bu hedıye demeseydın ben anlamamıştım hala :tomato: kızların aldığı hedıyeydı dımek
ayy benımkıne şükredım ozmn :1shok:ne dımek arama baska yere gıderık abboww allahım cok sukur benımkı baya ıyımış arama konusundadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
delıırırım ben gunboyu arıyo ama uzun sure konusamıyoz
neyse gende yüz vermeyım:1closedeyes:

durun size ekleyebilirsem footo ekliyim. bu günümüzü akşama kadar böyle değerlendiricez mecbur çünkü dennize giremiyoruz valizleri kapattık denize girsek duş alacak yer yok falan...

:)))
of epey geçmiş be kısçem napcanız o kadar saat :)

dün dedim ya
yılbaşı hediyem birleşip almışlar işte ondan ekledim onu
yüz verme verme
benim öyle zamanlarım olduki gün boyu bi sabah günaydın demişizdir bide ertesi gün konuşmuşuzdur
en çok ne zaman sevinmiştim biliyormusun
bu askere giderken derdiki askere gidiyorum en sevindiğim şey telefon olmıcak demişti
çok zoruma gitmişti
tamam belki benden ötürü o kadar sıkılmadı çok arıyorlardı onu iş için ama bunu bana demesi zoruma gidiyordu işte
manisaya gitti fırsat buldukça hergün arıyordu
hele bigün şansa epey fırsat bulmuş 4 kez aramıştı şaşırmıştım
mektubumda lafları çakmıştım ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sımdık dayanamaz ararsam sonra pişman olurm azcık diş gösterdık ılk dk gol yemeyek(ay o bıze gelırken hep derkı deplasmana gıdıyom:roflol: gol dıyınce o geldı aklıma)
bekleyım arıycak elbet
ay senınkı gercekten hıc sevmıyo ya ınsn nasıl dayanır
püü enısteye

biz bikere ayrıldık ya ayrılmamıızın %50 sebebide telefondu klava:

off bende benimkiyle kavgalıyım dünden beri hiç konuşmadık aynı iş yerinde mümkün olduğunca karşılaşmamaya çalışıyoruz bu günde.
aman gerçi çoğunuzun varda olmayanında olacağı varsa olmasın kızlar aynı iş yerinden olacaksada işdeğişkliği yapın aman aman ömrümü yedi ömrümü ben kesinlikle aramayı düşünmüyorum bakalım o ne yapacak
kafa bırakmadı ki masamda kupam telefonum yanında da kredi kartım vardı çay almaya gidecektim kalktım kapıdan çıkarken bi baktım kupa yerine telimi almışım ay dedim geri döndüm kupa mı almaya çay ocağına gittiğimde bi baktım elimde kupa yerine kart kafamçokkarıştı

cep telefonu çıktı mertlik bozuldu diye boşuna dememişler :umursamaz:
nerde o eski özlemler mektuplar hasretler ahhh ahhh kaydirigubbakcemile3

arşıı bugun ahh erkekler dıyoruz ozmn
suc bızdede olsa sakın bozmayalım kendımızı suan bende bılıyom ama olsun esek gıbı arycak
suan işbası yapmış olması laazım 8de cıkcak bugun cok yoğun olur aramaz 8e kadr ondn sonra nolcak bılmım

kaydirigubbakcemile3

böcük 8e kadar nasıl dayancan kafamçokkarıştı
ah ben olsam warya zindan ederdim dünyayı kaydirigubbakcemile3

bildiğim kadarı ile altın istenir sadece
+ bu takılan altınlarla alakalı deil ve bunu hemen değil Allah korusun ayrılma durumunda

arsicim altın değil sadece karşındakinin durumuna göre belirleyebilirsin.umre isteyenler var ,araba isteyenler var.
bide mehir kadının bir dayanağı korunağı gibi ya boşandıktan sonra değilde aslında evlilik içeriisinde yapılması lazımmış.bir güvence yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…