Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar aldığım peçeteliği ekliorummm opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $fulya 17.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
burcu kırmızı şarap filan harikasınız kuzum:içelim:
baya bi bronz olmuşsun tatlişimmopuyorumnanaktan

uyyyyyyyyyy anam geberıyommm
b.köy pazarından gelıyomm
hayatta gtmezdım arkadasım zorladı yaa kıza ayıp olmasın dedım tee samsundan geldı dedım ama bundan sonra mı töbe

pashmına gule gule kullan cnm
burcu o ne bacım ben yıyemem onu sana afıyet bal seker kalorı olsun tosuncuk gelın

ayy ama süper ceyısler vardı almadım hıcbırını :dilcikar: kendıme hakım olabıldım

anam kımsecıkler yohh
benım uşakla barıstık zatı kusmemıştık suclu bendım amaolsun yüz vermeyım dedım: paşa paşa aradı

selam kızlarr.
bugün yeni çeyizler aldım kendime boncuklu yemek masası örtüsü dekoratif bişey masa örtüsü olarak kullanmayı düşünmüyrm gerçi.
çamaşır fln aldım
kızlar çeyizinize pijama fln alıyormusunuz. benim nişanlım evlenirken alcaktı ama ben yine de alıyorum.

kizlar sorum olcak

ben ne evlencem suanda nede nisanliyim, daha ortada damat bile yok

ama simdiden ceyiz hazirliklari yapmak mantiklimi? yoksa para biriktirmekmi daha mantikli?

sizler nasil yaptiniz?

az az yapmaya başla canım şimdiden öle bi zamanda geliyoki feleğin şaşıyo valla kısmet bu yerimseniben

mınık haklısın bakalım ne etcek arasa bıle acmamkı hatta telı kapatcam merak etsın 3,5 atsın ne dmekmiş unutmak bıdaha hıc cıkarmıycak aklındn benı:mymeka:

nan kısım bu erkeklerin hepsi aynı anamm benimkide böle gün içinde konuşuyors ama hep bişiler soruyolar işle alakalı bi halt anlamıyorum sonra akşam arıcam diyo saat kaç oluyo ancaaaa beyfendi hele bi ayaklarını uzatsın hele bi dinlensin zıkkımlansın arar beni nasılsa bekliyoooss :dilcikar::dilcikar: aferim ii etmişin böcüküm göster dişlerini yavrum hassas noktalarını bilsin zemuszemus

hadi bakalım gelincik sende dönüyosun aramısa özledik senide yaaa resimde çok hoş keyfiniz bol olsun canımm

opuyorumnanaktanselammmmmmmmmmmmmmm

ay ay ayyy taze gelinimis gelmiş barbi gelinimis gelmiş canım yaa harikasın çok beğendim bayıldım resimlere maşallah diyorum tekrar darısı basıma :Saruboceq:

canım nişanlın ayrı alır sen ayrı al bence ben öyle yapıyorum düğüne yakın zaten alınıyorda ben kendimde alıyorum ..
bu arada aldıklarını güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…