Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsi benim kocişte manisadaydı :) jandarmaydı 2007 aralık-2008 mayıs döneminde gitmişti :kedi:

Arsima gördüm mutfak avizeni. Benim oturma odası toplarından 1 fazla kaydirigubbakcemile3

Bugün misafirlerimiz geliyor, kayınvalidem ve görümceler. Öğlene doğru uçak inmiş olur. Ben artık fazla giremem. Yarın çeyizim gidicek. Ara ara gelmeye çalışıcam. Beni özleyin

Size 2 gündür hazırlanan bohçalarımı ekleyeyim

Damat bohçalarımız (1 bohçaya sığmadı kaydirigubbakcemile3)

Yakından ayrı ayrı

Damadımızın kozmetik sepeti :)

Kaynana bohçası

Görümce ve eltiler

üfs gene herkes gitmiş..

gelince görürsünüz artıkın ben birşey sorcam :)

korkmazın böyle bakır tencereleri var.. normalde bakır ısıyı daha iyi ilettiği için bu tencereler dahamı iyidir acaba? hiç kullananınız yada bilgisi olanınız varmıdır acep :) tipleri hoşuma gittide :))

Pashiiii ben yeni gördüm çeyizlik peçeteliğini Çok güzel kuzu iyi günlerde kullan lewo'nla

saol canım bnim zemuszemus

sulfat cnm emeklerınıze sağlık süper olmuş bohcalar
benım damat bohcam bı set halınde bıde dantel var sarılcak
damat sepetınde cok guzel
ı gunlerde kullansınlar

papı cnmm hıcbır fıkrım yok yalnız korkmaz olması ıyımış dıyebılırım

bugun cok sıkıcıydı her pazar olduğu gıbı
askım calısıyo yanına gtmek ıstıyorum ama cok uzak ve akşam 8de cıkıyo ee halamısda orda ona uğramasak ayıp olur
eve gelmemız cok geç olur
onun karşıya gerı donmesı sorun oluyo araç bulamıoo oyuzden gene ayrıyız
sanırım tansıyon problemı yasıyorumm başım dönuyo sureklı
akşam uzerı bankadan para cekıp takst yatrcam 350 tl
ve bakım guzel bısey gorursem alcam ceyıs ıcın stresımı atarım
hatta cılek seklınde mutfak aracları vardı onları ıllk basta beğenmedım ama türkıyemın evınde gordum(mutfakta masanın ustunde ıkı katlı cılek seklınde kuru pasta koymak ıcın) almay karar verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…