Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet daha çok rengi vardı ama ben bunları beğendim bide tuzluk almıştım onlarıda eklerim

Victoria Home markası benim bu renk hoşuma gitti buna benzer days in colours ta var o da güzel

şimdi karacanın setini alacam ama kararsız kaldım kare modelleri kullanışsız oluyor dediler alacaktım vazgeçtim bekliyorum öyle

mrb güzeller, bakalım pazarını burda geciren kimler varr?opuyorumnanaktan

kızlar aldığım peçeteliği ekliorummm opuyorumnanaktan

canım çok güzel ben bayılıyorum bu peçeteliğe çok karisma bişiy yahu...güle güle eskit...

burcu sağol kuzu resim eklemişsin.

daha bir sürü şey vardı ama unuttum mazur görün yaşlılık...

bende şimdik sebzeli pilav yaptım.ama bi baktım sebze namına sadece patates varmış.olsun oda çok cüzel oldu.

uyumaya verdim kendimi.buda bir başka psikolojik sendrom sanırım...:)

kıslar ya belki bu şekilde gideniniz olmuştur.IKEA illetine bakırköyden otobüsle gitcem.şimdi otogar duragında inin diyorlar ya otogarın içi oluyor ordan ıkea bakınca gözüküyor ama nasıl geçeceğimi kestiremiyorum.inince höng gibi kalırsam oralarda.
metroyla gidip kocatepe durağında inmiştik bir kere o zamnda yürümü yolu çok uzun oluyor canlarım.bir yol gösterin şu arkadaşınıza....

Merhaba kizceler ;=)
Taki merasimde:
[;=)

bana takı merasimi eski adet artık kalktı demişlerdi. hatta bir düğünde takı merasimi olmuştu yeni evli kızlar çok ayıplamıştı. biri bana bilgi verirse sevinirim.

kardelen18 güle güle kullan aldıklarını. karaca porselen alma bence güral ya da kütahya al

sülfat bohçaların çok hoş olmuş. kırmızı kurdele ve çiçek detayına bayıldım.

kıslaaaaaaar süslendim püslendim aşkımın yanına gidiyorum :teytey:
sulfaaat bayıldım bohçalara canımmm Allah tamamına erdirsin ..

Bizim ailede halen yapilir canim, hatta nisanlimin ailesindede.
Bizde ayiplanmaz, ama eskiden herkesin ne tzakdigini sesli söylenirdi. Onu yapmayiz.
Ama bu sehirden sehire degisebilir.
Nesi ayiplaniyor ki? Ben anlamadim CADIARZU

Buda bizim damata götürdügümüz bogca kizlar ;=)

Fikir olur diye koydum. Bogcayi hediye gibi tüle sardik. Yani tülün altinda Bogca seyide var ;=)
Etrafinida nazar boncuklar ile tutturfuk ve süsledik.

lahana canım, otogar arabası otogarın içine girio son durak orası ya yürüyerek gidersin,

otogarın trakya çıkışı var ya arka kapı yani ordan 1o dakkanı almaz ikea

ayy peçeteliği beğenmen hoşuma gitti saol kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…