Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ohhh misssss işte canım daha ne istiyorsun şakkıdı

sende mı pufı:gitme:coğu şeyımm eksık yaa erkekler anlamıyo sonra alırız ne varkı dıyo laz ınadı işte annemler ramazandan sonra gelcekler onlarla konuscakmış aılesıde gelcek tabı
dün sureklı başım dondu nedensekafamçokkarıştıyanına gıtcektım onun gtmedım bıraz kızdı
gıtseymışım gelınlık davetıye nıkah sekerıne bakcakmışız
ev bakıyormuş sureklı ben böle dınlıyom onu:1shok:
onuda cok ıyı anlıyorum ama oda benı anlasa bılseydım gıderdım dunn yaa:sinifsinif:

hoşgeldin buketçim taze gelin nasıldı balayı:kedi:

arsiii bende sizi özlicem:sinifsinif: balım yaa

Şekerim bunu sen mi diyorsunlmaz:Beni teselli eden sendin herşeyin tam olmasına gerek yok üzülme sakın evlendikten sonra çalışır yaparsınız diyordun. Hem seninde eksiklerin varsa bizim ölmemiz lazım ...
Eksikler çok büyük eksikler değildir eminim yani önemli olan sensin yani kendini hazır hissetmen önemli bence...

günaydın iyi haftalar...

buket hoşgeldin.

mandilin çok güzel görünüyor elmalı bonbonlar eline sağlık.julidenin pilavı da güzel görünüyordu.

böcük geçen hafta diyordun ya evlilil lafı yapmıyor artık yaza diyor diyordun bir hafta geçmeden eski forrmuna dönmüş eniştemiz..hayırlısı olsun canım ne zaman olacaksa.

:sinifsinif:sulfatcım bohçalar süper..
böcük kaşlarını aldırmanı tavsiye ederim yerimseniben
mandilin elmalı toplar,
jüli pilav süperdi yerimseniben
böcük kasımda evleniyomuş :lepi:
buket gelmiş gitmiş görmedim :sinifsinif:
pashmina peçetelik çok tatlı yerimseniben
pıtırcık :jeyyar:
başka unuttuğum warsa affedin

Kızlar günaydın kaç gundur geçmişi okuyamadım giremedim de nasılsınız neler oldu biri kısaca özet geçse olur mu:)Bu arada böcük kasımda düğün var sanırım:9

hoşbuldukkkk
kızlar çok sayfa var okuyamadıım varmı önemli bi haberrr
puket hoşgeldin kuzucum:)))
önemli haber benim seksü donlarım

Benimki o kiiizzzzz zemuszemus

ay bak dün akşam alıntı etmeyi unuttum
şaşırmışım şarkılrı kimin koyduğunu
kusura bakma jülii:)

ayrıcaaa
herkese günaydın
bol güneşli haftalar diliorum
güneş bu sabah yüzünü göstermese de öğleden sora tepemizden inmez

:tomato: he bendım ama bızım ne mobılyamız ne beyaz esyamız var(camasr bulask mak var)
kirada oturcaz ates pahası
ayyy daha 2500 tl gıbı taskıtım var:tomato:
kendımı hazr hıssedıyorum ona cok uzuluyorum
benı anlamıyorsun dıyo başkasının evınde kalıyo halasında yanı cok zor oluyo bılıyorum ama zaman laızm dıom cıhhhhhh anlamıyo:gitme:

günaydınn kızlar...bukett hoşgeldinnn nasıldı alibeyy

alibey süperdi cnm ya kayaktan kaya kaya bitap düştüm

hoşgeldin buketçim taze gelin nasıldı balayı:kedi:

çook güzeldi keşke bitmeseydii yaaaa

buket gelmiş gitmiş görmedim :sinifsinif:

burdayım yeawrimuuu

günaydın iyi haftalar...

buket hoşgeldin.

hoşbulduk cnmmm

Böcükkkkkkkkk ben düğünü erteliyom o zaman kızım benim ne mobilyam var ne evim var ne de nişanlımın işi var ve ve ve tonla borcumuz var...Allahım sana geliyorum mafoldumben
Sabah aklımda yoktu bak yine getirdin aklımamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

böcük geçen hafta diyordun ya evlilil lafı yapmıyor artık yaza diyor diyordun bir hafta geçmeden eski forrmuna dönmüş eniştemiz..hayırlısı olsun canım ne zaman olacaksa.
o benı kandırıo hep kızınca tmm dıyo arkadan devam edıyo
persembe işe gtme bakalım dıo kafayı yıycem yaa

Kızlar günaydın kaç gundur geçmişi okuyamadım giremedim de nasılsınız neler oldu biri kısaca özet geçse olur mu:)Bu arada böcük kasımda düğün var sanırım:9

sımdık ağlıycam ha ınsan sevdığıne kavusuyor dıe ağlar mı ben ağlarım:sinifsinif:

densem dur nan surda ağlıycam dıom
kaşlarımı aldrcam sanrımda bu ara deıl bı bakıyom düğün gunu gelıyomuş -tatlicadiarzu-benınm kaşlar kalıyo

heee ozmn gel ıkımızde ağlayalım kaydirigubbakcemile3
temem nan sus ağlamıyok allah yardım eder -tatlicadiarzu-bekleyelım daha cokk varr 4 ay bılem yokk kasımaa :gitme:

kızlar yiğenim doğduuuuuuuuuuuuuuuuu
kızımız olduuuuuuu hihoyyyt

gözunuz aydınnn Şenizhihoyyyt

komşum h geldın balım ŞenizŞeniz

kızlar size sölemeyi unuttum kardeşimin sonuçları dün belli oldu endüstri meslek lisesi çıktı 1.sıradan kazanmış ama gitmiycek şimdi ikinci yerleştirmeye giricek o zaman puanlar biraz daha düşüomuş bi ihtimal belki anadolu olur sonuna kadar uğraşıcaz bakalım dua edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…