arsi ikeada bişiyler mi oluyormuş kızz.ben konuyu herhalde sonundan yakaladım.yakınca gidecemde banada söleyi verin yahu...
hoşbuldukkkk
kızlar çok sayfa var okuyamadıım varmı önemli bi haberrr
Ohhh misssss işte canım daha ne istiyorsun şakkıdı
peçetelik var bide almam gerekli bikaç şey daha var
bişimi varmışki :)
sende mı pufı:gitme:coğu şeyımm eksık yaa erkekler anlamıyo sonra alırız ne varkı dıyo laz ınadı işte annemler ramazandan sonra gelcekler onlarla konuscakmış aılesıde gelcek tabı
dün sureklı başım dondu nedensekafamçokkarıştıyanına gıtcektım onun gtmedım bıraz kızdı
gıtseymışım gelınlık davetıye nıkah sekerıne bakcakmışız
ev bakıyormuş sureklı ben böle dınlıyom onu:1shok:
onuda cok ıyı anlıyorum ama oda benı anlasa bılseydım gıderdım dunn yaa:sinifsinif:
puket hoşgeldin kuzucum:)))hoşbuldukkkk
kızlar çok sayfa var okuyamadıım varmı önemli bi haberrr
Benimki o kiiizzzzz zemuszemus
Şekerim bunu sen mi diyorsunlmaz:Beni teselli eden sendin herşeyin tam olmasına gerek yok üzülme sakın evlendikten sonra çalışır yaparsınız diyordun. Hem seninde eksiklerin varsa bizim ölmemiz lazım ...
Eksikler çok büyük eksikler değildir eminim yani önemli olan sensin yani kendini hazır hissetmen önemli bence...
günaydınn kızlar...bukett hoşgeldinnn nasıldı alibeyy
hoşgeldin buketçim taze gelin nasıldı balayı:kedi:
buket gelmiş gitmiş görmedim :sinifsinif:
günaydın iyi haftalar...
buket hoşgeldin.
:tomato: he bendım ama bızım ne mobılyamız ne beyaz esyamız var(camasr bulask mak var)
kirada oturcaz ates pahası
ayyy daha 2500 tl gıbı taskıtım var:tomato:
kendımı hazr hıssedıyorum ona cok uzuluyorum
benı anlamıyorsun dıyo başkasının evınde kalıyo halasında yanı cok zor oluyo bılıyorum ama zaman laızm dıom cıhhhhhh anlamıyo:gitme:
o benı kandırıo hep kızınca tmm dıyo arkadan devam edıyoböcük geçen hafta diyordun ya evlilil lafı yapmıyor artık yaza diyor diyordun bir hafta geçmeden eski forrmuna dönmüş eniştemiz..hayırlısı olsun canım ne zaman olacaksa.
Kızlar günaydın kaç gundur geçmişi okuyamadım giremedim de nasılsınız neler oldu biri kısaca özet geçse olur mu:)Bu arada böcük kasımda düğün var sanırım:9
alibey süperdi cnm ya kayaktan kaya kaya bitap düştü
kızlar yiğenim doğduuuuuuuuuuuuuuuuu
kızımız olduuuuuuu hihoyyyt
heee ozmn gel ıkımızde ağlayalım kaydirigubbakcemile3Böcükkkkkkkkk ben düğünü erteliyom o zaman kızım benim ne mobilyam var ne evim var ne de nişanlımın işi var ve ve ve tonla borcumuz var...Allahım sana geliyorum mafoldumben
Sabah aklımda yoktu bak yine getirdin aklımamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar yiğenim doğduuuuuuuuuuuuuuuuu
kızımız olduuuuuuu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?