hahasağa yap demedik sinoş ben yaptım dedim :) mermicek yap bi de domatesli pilav
ay menüye bak :))) daa hiçbişeyi uyuşturamıyoruz gerizekalı gibin :))))))))))
papi ben öğlen geliyorum işe bugün 01.30'da geldim işe
Abaawwwww şimdi kociş aradı akşama sülalesi geliomuş kafamçokkarıştı ablaları enişteleri abisi eltim amcası babaannesi iki yengesi amcasının gelinleri torunları çoluk çocuk ayyyy manyak bunlar yaa taze geline 30 kişi gelir mi ??? üüüffff birini öldürmek istiom
ama betacım çook geçmiş olsun ihmal etmeden git hemen doktoraa :1no2:
sinay, canım benim dünden yemeğim var bi pilav yapcaz yanına .
Tavuk göğsü al domatisli biberli ooh mis. Hemde çoook çabuk pişiyor.
Abaawwwww şimdi kociş aradı akşama sülalesi geliomuş kafamçokkarıştı ablaları enişteleri abisi eltim amcası babaannesi iki yengesi amcasının gelinleri torunları çoluk çocuk ayyyy manyak bunlar yaa taze geline 30 kişi gelir mi ??? üüüffff birini öldürmek istiom
hayatım betacım şimdi gördüm sizi peri gibi olmuşsunuz yaaa
hamarat gelinime bak usta aşçı olmuş
pıtırım bunlar çok ciciler, güle güle kullan.sakin ol kızzz
buda bugün aldığım bikinim, mor aslında ama rengi tam belli olmamış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?