Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ay ikiside coooook tatli pitircik. Bunlarla beyaz jeepli prens yakin lülülülülülü
saol canım
giyip bi çarşıda dolanayım ben:)
bikiniylemi dolansam

pıtırcık güle güle kullan canım
saol canım teşekkürler

ii akşamlar güzeller
pıtırcık beğendim pikinini güle güle kullan elbisede güsel tiril tiril
mandilincim sen nekadardır evlisin
saol cicim sende:)

pıtırcııkk bikinine bayıldımm güle güle kullan :)
teşekkürler canımmmm:)

pıtırım bunlar çok ciciler, güle güle kullan.
Giy bunları şöyle salını salını yürü gelsin artık jeepli prens zemuszemus

hehe saol sende canım
yaw herkes beyaz jeepliyi sölüo
bi daha bi yerde görürseniz
bide içinde yağşuklu delikanlı olursa
tutun hemen beni söleyin
balıkesire gönderin
ben karşılarım:)))

Selam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugün çeyizim gitti, amaaaaan allahım ne kadar çok şey almışım taşırken ve yerleştirirken herkes söylendi :roflol: Bi an mutfakta öyle çok koli açıldı ki, sığmıcak diye ödüm koptu. Ama salonumun plazma ünitesi düşündüğümden çok fazla şey aldı. Mutfağım da sığdı. Evde birkaç saatlik iş kaldı yarın öğleden sonra da onu bitircez. Çok cici oldu evim :asigim:

Bu arada geçmişin hepsini okumam mümkün değil ama bohçalarımı beğenen herkese çok teşekkür ederim. Çeyizimden de birkaç kare eklicem daha sonra yerimseniben

pıtırım fırsat buldukça tarif bakıyorum :)
sen napisin bakim cici fotos makinanla yerimseniben
hehe sorma hep elimde ama çekicek bişi bulamıom
daha kurcalama aşamasındayım

hadi gözünaydın
ya bu mutfak hep böle oluo herhalde
kızlar paso mutfağa çalışıo:)

gözün aydın tatlım..Allah şimdiden evinizde sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin..

pıtırcık kıss cicilerin ne göseeel ölee...sen bu yaz bitmeden bularsın bi beyaz jipli yagusukluu kaydirigubbakcemile3

37 günlük canım daha mı fazla hissettin yerimseniben

yok canım hissiyatımdan falan değil merak ettim sende yenigelinmişsin hayırlıoolsun canım ..Allah mutluluk huz<ur versin

canımmmmm çok güsel herşey yaa demek böyle oluyo çeyis gidince ayy bu geçirdiğin günlerdeki tatlı telaşını görmek isterdim Allah iyi günlerde kulanmayı nasip etsin yuvandan sevgi mutluluk huzur eksik olmasın canım..

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
buketopuyorumnanaktan
sulfatçım maşallah aynısını ben yaşadım koli açıldıkça milletin gözleri büyüdü

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu 4 diyorrrrrrrrrrrr

kızlar bugun iş yerinde son günüm izne çıkıcam çok mutluyum açıkçası evde net var ama girebilirmiyim o telaşla misafirlerle ilgilenmekten bilmiyorum ama sizler hep aklımda olucaksınız en kısa zamandada fotolarla dönücem inşlh aşkımın askerden gelmesinden tutun bugune kadar ne yaşadıysak hep birlikte paylaştık hiç iyi dileklerinizi eksik etmediniz hepiciğinizi çok seviyorummmmmopuyorumnanaktan

Canım Anneemmmm benim yanımda ağlamamaya çalışıyor kendisini zor tutuyor güçlü bir karektere sahip gerçekçi bir yapısı var ama anne işte sarıldıkça hıçkıra hıçkıra ağlıyo çok kötü oluyorum gitmeyim ozaman diyorum kaydirigubbakcemile3 olurmu sende yuvanı kurcan sevdiğinle diyor gülüşüyoruz.....
Ağlama diyorum sakın ağlama geride evde abim babam erkek kardeşim var tek kızım onlarda çıt yok bir sakinlik durumu hakim.... çok farklı bir durum sonuçta 27 yıldır aynı evi aynı rıskı paylaşıyoruz sıkıntıyı üzüntüyü aynı şekilde yaşıyoruz....

Neyse ben uzatmayım kızlar sabah sabah ama insan farklı dugular içinde oluyor allah hiç birimizi utandırmasın inşallah.. Evimizde mutlu huzurlu sağlık içinde sevdiceğimizle elele yaşlanmayı nasip etsin :gitme:

Parpalm yine başladık dükkanı açmaya
Sulfat bendede aynı şey oldu ama kolileri açmak çok eğlenceli dimi kaydirigubbakcemile3

Parpalm sen beni ağlatcan mı kuzum yaaa mafoldumben
demek bugun son günün ne kadar güzel heyecanlar dimi
ınşallah sorunsuz olur herşeyin
Prensesler gibi olursun
Bir ömür mutlu ol inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…