mandilincim sen nekadardır evlisin
saol canımAy ikiside coooook tatli pitircik. Bunlarla beyaz jeepli prens yakin lülülülülülü
saol canım teşekkürlerpıtırcık güle güle kullan canım
saol cicim sende:)ii akşamlar güzeller
pıtırcık beğendim pikinini güle güle kullan elbisede güsel tiril tiril
mandilincim sen nekadardır evlisin
teşekkürler canımmmm:)pıtırcııkk bikinine bayıldımmgüle güle kullan :)
pıtırım bunlar çok ciciler, güle güle kullan.
Giy bunları şöyle salını salını yürü gelsin artık jeepli prens zemuszemus
yelizcim bikinin ve elbisen çok güzel..ii günlerde kullan cnm..
saol adaşım teşekkür ederim
süslü halimide çekerim giyince
hehe sorma hep elimde ama çekicek bişi bulamıompıtırım fırsat buldukça tarif bakıyorum :)
sen napisin bakim cici fotos makinanla yerimseniben
hadi gözünaydınSelam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugün çeyizim gitti, amaaaaan allahım ne kadar çok şey almışım taşırken ve yerleştirirken herkes söylendi :roflol: Bi an mutfakta öyle çok koli açıldı ki, sığmıcak diye ödüm koptu. Ama salonumun plazma ünitesi düşündüğümden çok fazla şey aldı. Mutfağım da sığdı. Evde birkaç saatlik iş kaldı yarın öğleden sonra da onu bitircez. Çok cici oldu evim :asigim:
Selam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugün çeyizim gitti, amaaaaan allahım ne kadar çok şey almışım taşırken ve yerleştirirken herkes söylendi :roflol: Bi an mutfakta öyle çok koli açıldı ki, sığmıcak diye ödüm koptu. Ama salonumun plazma ünitesi düşündüğümden çok fazla şey aldı. Mutfağım da sığdı. Evde birkaç saatlik iş kaldı yarın öğleden sonra da onu bitircez. Çok cici oldu evim :asigim:
37 günlük canım daha mı fazla hissettin yerimseniben
Selam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?