sulfatım özledim seni. zemuszemusSelam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugun çeyizim gitti........
amin canım, hepimize inşallh.yok canım hissiyatımdan falan değil merak ettim sende yenigelinmişsin hayırlıoolsun canım ..Allah mutluluk huz<ur versin
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu 4 diyorrrrrrrrrrrr
kızlar bugun iş yerinde son günüm izne çıkıcam çok mutluyum açıkçası evde net var ama .....
çünkü dün kaynımla tanıştım (ortanca olan) bu bizim için büyük bi adım çünkü
ilişkide ciddi olduğumuzun göstergesi oluyo daha önce benden hiç bahsetmedi bile
söz zamanı yaklaşınca hepsiyle tanıştıracak
Parpalm sen beni ağlatcan mı kuzum yaaa mafoldumben
demek bugun son günün ne kadar güzel heyecanlar dimi
İnşallah sorunsuz olur herşeyin
Prensesler gibi olursun
Bir ömür mutlu ol inşallah...
amiinnnnnnnnnnn saolun kızlarrrParpalm kelebenkim ne güzel telli duvaklı gidiyorsun babanın evinden ne mutlu eminim hüzün olacak ama arsi diyor ya hep sen hep gülmeye bak anneciğin daha fazla üzülmesin sonra...
Allahım utandırmasın, Allahım sağlık, mutluluk, huzur nasip etsin bir ömür boyu... :Saruboceq:
Mutlu ol, iyi bak kendine...
günaydın günaydın günaydınn
sülfat ne güzel yerleştirmiş evini onca rengarek bardağı gördükçe şok olmuşlardır kaydirigubbakcemile3
parpalm 4 günnn hihoyyyt
dün aranızda olamadım kızlar ama nedennn
çünkü dün kaynımla tanıştım (ortanca olan) bu bizim için büyük bi adım çünkü
ilişkide ciddi olduğumuzun göstergesi oluyo daha önce benden hiç bahsetmedi bile
söz zamanı yaklaşınca hepsiyle tanıştıracak
günaydın güzellik...
Bukitooo sana bişey sorcam unutuyorum hep, senin düğün saçın çok güzel olmuşDestek mi koyuyorlar saçın arka tarafına çok düzgün duruyor da destek koyuyorlarsa taşımada problem oluyor mu yani rahatsız ediyor muCADIARZU
inşallah mervecim
sulfat oha fln oldum ne çok çeyizin var, nan benim bişiyim yok o zaman
canımmmmm çok güsel herşey yaa demek böyle oluyo çeyis gidince ayy bu geçirdiğin günlerdeki tatlı telaşını görmek isterdim Allah iyi günlerde kulanmayı nasip etsin yuvandan sevgi mutluluk huzur eksik olmasın canım..
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
buketopuyorumnanaktan
sulfatçım maşallahaynısını ben yaşadım koli açıldıkça milletin gözleri büyüdü
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu 4 diyorrrrrrrrrrrr
kızlar bugun iş yerinde son günüm izne çıkıcam çok mutluyum açıkçası evde net var ama girebilirmiyim o telaşla misafirlerle ilgilenmekten bilmiyorum ama sizler hep aklımda olucaksınız en kısa zamandada fotolarla dönücem inşlh aşkımın askerden gelmesinden tutun bugune kadar ne yaşadıysak hep birlikte paylaştık hiç iyi dileklerinizi eksik etmediniz hepiciğinizi çok seviyorummmmmopuyorumnanaktan
Parpalm yine başladık dükkanı açmaya
Sulfat bendede aynı şey oldu ama kolileri açmak çok eğlenceli dimi kaydirigubbakcemile3
günaydın buket,
günaydın sulfat,
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
günaydın günaydın günaydınn
sülfat ne güzel yerleştirmiş evini onca rengarek bardağı gördükçe şok olmuşlardır kaydirigubbakcemile3
Minik hayırlı olsun kuzuuuu çok heyecanlandın mı kaydirigubbakcemile3
ee miniğim anlatsana naptınız, nasıldı? yerimseniben
Minik hayırlı olsun bu insanlık için küçük senin için büyük bir adım...(aya çıkan amca demişti dimi bu sözü tam tersinide demiş olabilir.) kardesle tanıstırıldıysan yakındır söz nişan
Mandalinam ben de çok özledim sizleri, düğünden sonra yine burda olcam inş. Evimin ve düğünümün fotolarıyla. Misafir deme ama bana mafoldumben Daha kıyafetlerimduruyor evde, hiç götüresim de yok hepten kötü olurum yoksa
yok cnm destek falan benim saclar biraz fazlada ama kuaför dediki sacı az olanlar için içeri sünger koyuyolarmış benim kendi sacımı kabartıp yaptı taşıması falanda sorun olmadı hiç rahat bi sac modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?