Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın buket,
günaydın sulfat,
günaydın kızlar...
opuyorumnanaktan

sabahları kahvaltı hazırlamak zor oluyo yafff :sinifsinif:
ama bugün kociş hazırladı, yerimseniben

Parpalm kelebenkim ne güzel telli duvaklı gidiyorsun babanın evinden ne mutlu eminim hüzün olacak ama arsi diyor ya hep sen hep gülmeye bak anneciğin daha fazla üzülmesin sonra...

Allahım utandırmasın, Allahım sağlık, mutluluk, huzur nasip etsin bir ömür boyu... :Saruboceq:

Mutlu ol, iyi bak kendine...

günaydın günaydın günaydınn

sülfat ne güzel yerleştirmiş evini onca rengarek bardağı gördükçe şok olmuşlardır kaydirigubbakcemile3

parpalm 4 günnn hihoyyyt

dün aranızda olamadım kızlar ama nedennn

çünkü dün kaynımla tanıştım (ortanca olan) bu bizim için büyük bi adım çünkü
ilişkide ciddi olduğumuzun göstergesi oluyo daha önce benden hiç bahsetmedi bile
söz zamanı yaklaşınca hepsiyle tanıştıracak

Minik hayırlı olsun kuzuuuu çok heyecanlandın mı kaydirigubbakcemile3

Bukitooo sana bişey sorcam unutuyorum hep, senin düğün saçın çok güzel olmuş Destek mi koyuyorlar saçın arka tarafına çok düzgün duruyor da destek koyuyorlarsa taşımada problem oluyor mu yani rahatsız ediyor muCADIARZU

Selam kızlar. Duştan çıktım hemencik fırsat bulup haberleri vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
Bugun çeyizim gitti........
sulfatım özledim seni. zemuszemus
hadi hayırlısı olsun, çeyizlerinde gitti babaevinde tam misafirsin.
cici evini bende çok merak ediyorum, opuyorumnanaktan
ara ara gelip yaz sen bizi habersiz bırakma emi
Şeniz
yok canım hissiyatımdan falan değil merak ettim sende yenigelinmişsin hayırlıoolsun canım ..Allah mutluluk huz<ur versin
amin canım, hepimize inşallh.

aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu 4 diyorrrrrrrrrrrr

kızlar bugun iş yerinde son günüm izne çıkıcam çok mutluyum açıkçası evde net var ama .....

anneler ne kadar güçlü olursa olsun üzülüyor, ama sen üzülmeki o da mutluluğunu yaşasın. Canım inşallh herşey gönlünce olur.
:asigim: mutlu haberlerle dön aramıza.

ee miniğim anlatsana naptınız, nasıldı? yerimseniben

GLCNnn sanada günaydın cnm bizde tatildeyken birlikte hazırladık hep ama çalışmaya başlayınca ikimizde hazırlamıoz
Minik hayırlı olsun bu insanlık için küçük senin için büyük bir adım...(aya çıkan amca demişti dimi bu sözü tam tersinide demiş olabilir.) kardesle tanıstırıldıysan yakındır söz nişan

Parpalm sen beni ağlatcan mı kuzum yaaa mafoldumben
demek bugun son günün ne kadar güzel heyecanlar dimi
İnşallah sorunsuz olur herşeyin
Prensesler gibi olursun
Bir ömür mutlu ol inşallah...

inşlh buketçim çok teşekkür ederimm

amiinnnnnnnnnnn saolun kızlarrr

efeettt minik son 4 diyorrrrrrr:kedi:

yok cnm destek falan benim saclar biraz fazlada ama kuaför dediki sacı az olanlar için içeri sünger koyuyolarmış benim kendi sacımı kabartıp yaptı taşıması falanda sorun olmadı hiç rahat bi sac modeli

inşallah mervecim
sulfat oha fln oldum ne çok çeyizin var, nan benim bişiyim yok o zaman

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bunun dışında olanlar da vardı canım, ama çekme şansım olmadı

Teşekkür ederim canım ,amiiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq:
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr
buketopuyorumnanaktan
sulfatçım maşallah aynısını ben yaşadım koli açıldıkça milletin gözleri büyüdü

Bende koliler açıldıkça söylenmeler başladı, kuzenim deli misin sen bu ne çeyiz böyle dedi. Aklıma esma geldi kaydirigubbakcemile3 Esmaaaaaaaaaaaaa yerleşti herşey sığdı ohhhh :sm_cool:

Ara ara hüzünlü günler, sıkıntılar basıyordu beni son zamanlarda ama bu son dönemde evden çıkacakmışım gibi gelmiyordu. Tüm hüzün gitmişti sanki, taaaki tüm ev çeyizlerimden boş hale gelene kadar mafoldumben Şimdiye kadar annem de hiç belli etmedi ama dün oda çeyiz gidince gözyaşlarını sildi ben zaten hazır hemen mafoldumben
Dünden beri çok buruğum, şuan aynı hisleri paylaşıyorum seninle. Allah hiç birimizi utandırmasın, çıktığı kapıya da muhtaç etmesin. Herşey gönlünce olsun canım Şeniz

Parpalm yine başladık dükkanı açmaya
Sulfat bendede aynı şey oldu ama kolileri açmak çok eğlenceli dimi kaydirigubbakcemile3

Vala ben pek açmadım açan çok kişi vardı kaydirigubbakcemile3 Ben o esnada yatak odasında cicilerimi yerleştiriyordum :jeyyar:

günaydın buket,
günaydın sulfat,
günaydın kızlar...
opuyorumnanaktan

Günaydın tatlım

günaydın günaydın günaydınn

sülfat ne güzel yerleştirmiş evini onca rengarek bardağı gördükçe şok olmuşlardır kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Eveeeeettttttt

Mandalinam ben de çok özledim sizleri, düğünden sonra yine burda olcam inş. Evimin ve düğünümün fotolarıyla. Misafir deme ama bana mafoldumben Daha kıyafetlerimduruyor evde, hiç götüresim de yok hepten kötü olurum yoksa

Minik hayırlı olsun kuzuuuu çok heyecanlandın mı kaydirigubbakcemile3

ee miniğim anlatsana naptınız, nasıldı? yerimseniben

mecidiyeköyde buluştuk ve ben indim metrobüsten aradım nerdesiniz die
merdivenlerin başında bizimki ben aşağıda beni göremedi bi turlu
kardeşi yanında diyoki abi orda işte pembe etekli kız değilmi

:roflol::roflol::roflol:

sıcak kanlı konuşkan bi çocuk çocuk diyorum ama 90 lı zaten :bbo:
geçen akşam arkadaşlarla konuşuyoduk öle elimi öptürcem filan diyodum ben şakasına
çocuktaki boyu görünce aklıma geldi düşünsenize 1.93 boyu var ben el öptürüyomuşum
mecidiyeköyün göbeğinde

:roflol: :roflol: :roflol:

profiloya gittik buzdevri 3 ü izledik çok güldük.sonra yemek yedik
ben zayıfım ya aklınca espiri yapıo annem seni beğenmez çok zayıfsın dedi
bende mecbur beğencek başka şansı yok dedim naniknanik
kimseden çıt çıkmadı :roflol:

ahhh kuşum benim nasıda üzülüyo. Canııııım beniiim kaç kez yazdım bunu bilmiyorum yerimseniben herkese dediğim gibi sanada söyliyem . Bu son zamanlarını ağlayarak üzülerek geçirme, gittiğin için üzüntünü belli etme anneciğine babacığna. Düğünden sonra istediğin kadar ağla. Ama bu en mutlu anlarını hep güzel geçirmeye çalış. Şeniz

Sulfat herbişeyciğini can sağlığıyla kullan canım

Bende hafta sonu bir gelin almaya gittim...Ayy kornalarla gittik gelin evine beni bir ağlama tuttu kapının önünde sinirlerim bozuldu görseniz...Sonra gelin aşağı indi etrafa gülücükler saçıyor el sallıyor felan herkes dalga geçti benle esas gelin yerine çakma gelin ağladı diye kaydirigubbakcemile3

yok cnm destek falan benim saclar biraz fazlada ama kuaför dediki sacı az olanlar için içeri sünger koyuyolarmış benim kendi sacımı kabartıp yaptı taşıması falanda sorun olmadı hiç rahat bi sac modeli

Hımmm bende merak etmiştim canım çok düzgün duruyor da... Benimde saçım uzun bende böyle düşünüyorum zaten modelini çalabilirim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…