aa siz gitmiştiniz dimi baharcım hatırladım ama kabataş nere canım.
Birde asıl sormaya çalıştığım istediğimiz saatte gitsek bulabilir miyiz? Zamanı yaa da rezervasyonu var mı?
aa siz gitmiştiniz dimi baharcım hatırladım ama kabataş nere canım.
Birde asıl sormaya çalıştığım istediğimiz saatte gitsek bulabilir miyiz? Zamanı yaa da rezervasyonu var mı?
Kızlarrrr evdeyimm ve internetimiz bağlandı ancak modemimiz bozuk çıktı bu gün halletmeye çalışıcaz.
bu şansımıza güvenliği etkin olmayan bir internet bağlantısı şansımıza bağlandı.
Şimdi kalıkıyorum kocişimle kahvaltı yapıcazzzz gelirim birazdan....
rezervasyon yok canım adalar vapuruna biniyorsun püfür püfür
yaklaşık yarım saat yada 15 dk da bir var
googleda yaz saatlari yazıyo ido sitesine gir
avcılardan giden hızlı feribot sanırım ben avcılarda oturuyorum ama hiç gitmedim avcılarda
yalnız bişi diyim sana denize girecekseniz gidin yoksa sıkıcı yarım saatte döndük biz
Kızlarrrr evdeyimm ve internetimiz bağlandı ancak modemimiz bozuk çıktı bu gün halletmeye çalışıcaz.
bu şansımıza güvenliği etkin olmayan bir internet bağlantısı şansımıza bağlandı.
:asigim: döndüğünde bidaa gidelim bidaa bidaa diceksin.aayy tattlımmmm .tskler, aşkım İzmir mezunu gezdiririm seni diyor, söylediğin yerlerden o da bahsetti çok heyecanlanıyorum bakalım nasıl geçeçek İzmir gezisisositososito
çoooook teşekkürler canımcım ŞenizCanikom sabah vakitli gidin hatta yaraRlanın günden rezervasyona gerek yok. idonun sehir hatları vapuru kalkıyo jeton 3 lira akbil 2.5 lira..bide normal deniz otobüsü var (kapalı olanlardan) o da 6 lira.ben bu yıl gitme fırsatım olmadı gecen hafta arkadasımn gitti ondan aldım bu bilgileri taze bilgi :)sırnaşık şey
BİDE özeline attım
sirkeciden her dakka kalkıyor da o yüzden
taaaa avcılara gitmene gerek yok
rezervasyon yok canım adalar vapuruna biniyorsun püfür püfür
yaklaşık yarım saat yada 15 dk da bir var
googleda yaz saatlari yazıyo ido sitesine gir
avcılardan giden hızlı feribot sanırım ben avcılarda oturuyorum ama hiç gitmedim avcılarda
yalnız bişi diyim sana denize girecekseniz gidin yoksa sıkıcı yarım saatte döndük biz
nesi sıkıcı kız bisiklete binerler faytona binerler biz çiftli bisiklete binmiştik :) bu arada fayton fiyatları büyük tur 50 lira küçük tur 40 liraymış. büyük tur 70 dk sürüyomuş
mandilin nezaman gelceksiniz istanbula gezmeye mi akrabaya filanmı
aaa faytondamı var :sm_cool: küçük tur yeter bize :):)
inşallh bu haftasonu geliyoruz canım.
Anneciğime süpriz yapacağız, ben evlendikten sonra istanbula taşındı çok özledim 21 gün oldu görmeyeli... :1rolleyes: Gitmişkende gezelim diyoruz.
Mesela birde tahtakale-eminönü ne gidicez. Hani sizin şu meşhur ıvır zıvırı ucuza aldığınız yerleri gezicem :)
aaa süperr :) ewt fayton var :) itfaiye dışında araba yok zaten :) eminönünden galataya yürüyün dümdüz zaten kolay bulursunuz galata kulesine cıkabilirsiniz o da 5 liraydı kişi başı.yada kuleye cıkmadan taksime yürüyebilirsiniz
yanlız izmirde faytona binicekseniz dikkat edin bizim bir arkadaşa denk gelmiş o anlatıyordu fiyatını sormuş 20 lira demiş bunlarda binmişler çokta uzun sürmemeiş inmişler.parayı uzatıyor arkadaş adam nedese beğenirsin kişibaşı 20 demiş 40 lira bayılmışlar anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?