Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa siz gitmiştiniz dimi baharcım hatırladım ama kabataş nere canım.
Birde asıl sormaya çalıştığım istediğimiz saatte gitsek bulabilir miyiz? Zamanı yaa da rezervasyonu var mı?

Canikom sabah vakitli gidin hatta yaraRlanın günden rezervasyona gerek yok. idonun sehir hatları vapuru kalkıyo jeton 3 lira akbil 2.5 lira..bide normal deniz otobüsü var (kapalı olanlardan) o da 6 lira.ben bu yıl gitme fırsatım olmadı gecen hafta arkadasımn gitti ondan aldım bu bilgileri taze bilgi :)sırnaşık şey

BıDE özeline attım

Son düzenleme:
aa siz gitmiştiniz dimi baharcım hatırladım ama kabataş nere canım.
Birde asıl sormaya çalıştığım istediğimiz saatte gitsek bulabilir miyiz? Zamanı yaa da rezervasyonu var mı?

rezervasyon yok canım adalar vapuruna biniyorsun püfür püfür
yaklaşık yarım saat yada 15 dk da bir var
googleda yaz saatlari yazıyo ido sitesine gir

avcılardan giden hızlı feribot sanırım ben avcılarda oturuyorum ama hiç gitmedim avcılarda

yalnız bişi diyim sana denize girecekseniz gidin yoksa sıkıcı yarım saatte döndük biz

burciş hoşgeldin tatlımmm Şeniz

nesi sıkıcı kız bisiklete binerler faytona binerler biz çiftli bisiklete binmiştik :) bu arada fayton fiyatları büyük tur 50 lira küçük tur 40 liraymış. büyük tur 70 dk sürüyomuş

hoşgeldin kuşum yerimseniben bekletme kocacığını. Afiyet olsun.
kocişinin tatili ne zaman bitiyor bakim

aayy tattlımmmm .tskler, aşkım İzmir mezunu gezdiririm seni diyor, söylediğin yerlerden o da bahsetti çok heyecanlanıyorum bakalım nasıl geçeçek İzmir gezisi sositososito
:asigim: döndüğünde bidaa gidelim bidaa bidaa diceksin.

çoooook teşekkürler canımcım Şeniz
sabahın köründe düşeriz yollara. Ben daha pahalı sanıyordum 3 lira çok iyiymiş sevindim.

sirkeciden her dakka kalkıyor da o yüzden
taaaa avcılara gitmene gerek yok

tımam teşekkür ederim a.s.

ooh ooh süpper teşekkürler miniğim a.s.
denize girmeyiz heralde canım meraktan gidicez bakalım.

hoşgeldin canım yaaopuyorumnanaktan
afiyet olsun hemencecik kahvaltını yapıpta gel hadi

burcuuuuu welcomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
(şimdi ız türk mlleti de olsa yabancı memleketten geldi yerini yadırgamasın )

nesi sıkıcı kız bisiklete binerler faytona binerler biz çiftli bisiklete binmiştik :) bu arada fayton fiyatları büyük tur 50 lira küçük tur 40 liraymış. büyük tur 70 dk sürüyomuş

aaa faytondamı var :sm_cool: küçük tur yeter bize :):)
mandilin nezaman gelceksiniz istanbula gezmeye mi akrabaya filanmı

inşallh bu haftasonu geliyoruz canım.
Anneciğime süpriz yapacağız, ben evlendikten sonra istanbula taşındı çok özledim 21 gün oldu görmeyeli... :1rolleyes: Gitmişkende gezelim diyoruz.
Mesela birde tahtakale-eminönü ne gidicez. Hani sizin şu meşhur ıvır zıvırı ucuza aldığınız yerleri gezicem :)

eda msjın geldı okuycam sımdık cıkmam lazım

komşu hunı hıc aklıma gelmezdı hee ne edıy sen onunla bacım bızım suan evde bıle yok:bbo:

ayuy dedıkodu etmek ıstıyommm edemıyom cıkıyom gene

eda nasıl bı davetıye ıstersın onun tanıdığı varmışş ben cın ali olanlardan bakcem

aaa süperr :) ewt fayton var :) itfaiye dışında araba yok zaten :) eminönünden galataya yürüyün dümdüz zaten kolay bulursunuz galata kulesine cıkabilirsiniz o da 5 liraydı kişi başı.yada kuleye cıkmadan taksime yürüyebilirsiniz

selam kızlar
uzun zaman giremedim takip edemedim sizleri.
çeyiz işine fena daldım 1 haftada bütün eksikleri tamamladım sadece ufak tefek bikaç bişey kaldı.
bu hızla gidersem herşeyden ikişer tane akıcam :):)

yanlız izmirde faytona binicekseniz dikkat edin bizim bir arkadaşa denk gelmiş o anlatıyordu fiyatını sormuş 20 lira demiş bunlarda binmişler çokta uzun sürmemeiş inmişler.parayı uzatıyor arkadaş adam nedese beğenirsin kişibaşı 20 demiş 40 lira bayılmışlar anlıyacağınız

Burcuuu hoşgeldin aynı sorun bizdede var kablosuz modemde arıza çıktı bugun yenisini getirecek hoşşikler
evet kızlar yağ aldım koca şişeden kendi tezgahımın üzerindeki şişelere doldururken yağ oldu heryer hemen huni aldım çok güldüm alırkennn kaydirigubbakcemile3
ayy kim dedi ilk günden lazım oldu deyince aklıma şeytanlık geldi die koptum ya kaydirigubbakcemile3

çoook sağol baharcım, not ettim hepsini. :)
minik, bunebu sizede teşekkür ederim a.s.

iyi faytona 5 kişi binmemişlerrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…