Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilin...istanbulda beyazıttan başlayın tramvay yolu oyunca aşağı inin tarihi mekanlar eşliğinde bi yoldur süper
sonra galatada yemek molası verebilirsiniz köprü altında balık lokantaları var manzara harikadır
sonra köprüden karşıya geçin galataya çıkın
galatadan taksime çıkan yokuşu tırmanın çucukta ananas yiyin çıkarken sonrasında taksimde turlarsınız

biz bu turu çok seviyoruz sık sık yapıyoruz opuyorumnanaktan

lady canım maşallah çoooook güzelolmuşsun
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

Aminnn canım benimm, çok teşekkürlerrr

layd canım bende çok açılmadı sadece bir resim görebildim ama çok güzel olmuşsun allah tamamını erdirsin.

Amin tatlım, çok teşekkür ederimmm

ladybirddaisy Allah tamamına erdirsin.. mutluluklar tatlım çok güsel olmuşsunuz

Elisaam fıstıkımmm aminnnn, Teşekkür ederimmm

lady çok güzel olmuşsun maşallah canım

Densem canım benim çok mersiiii

ladyy çok tatlısın gerçektennnn

Minikim benimmm avcılarlı arkidişim, az kaldı cihangire geliyorum ben de , çok teşekkürlerrr

lady masallah cok guzelmışsın hee:jeyyar: enıste işi bılıyoo
gamzende masallahh verıyo sana
nışanlığın alt kısmı cok hoş
ustunde bı değişıklık var ama ölede cok guzelsın bebem

Böcüğüm benim, canımmm teşekkür ederim tatlım kaydirigubbakcemile2
Şeyyy öhö öhhööööö enişten biliyo işini kuşumm, ödü koptu kaçırcak beni diee zemuszemus :jeyyar:
Nişanlığıma herkes bayıldı süper dediler, üst kısmı incecik tek kat simli kumaştan kenarları taşlı, öle giyemezdim yoksa askılı zemuszemus

slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuş çay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-

Ayyyy hiç anlamıyorum şöle yeni evli insanları ne diye haftaiçi çoluk çocuk rahatsız ederler, Allahın günü torbaya mı girmiş ya haftasonu gel gel de çoluk çocuguna sahip çık yaniii çok haklısın sinayım canım arkadaşım inşallah yaşamazsın bi daha

ben dün demiştim onlar gidince evin halini düşünemiyorum diye sinir olurum yaramaz cocukları olan misafirlere bide 10 tane yani oturdun evde

ayyyyy hiç sevmem öle kıran döken çocuklarııı
analarıda sahipsiz bırakırya koşuştururlar nefret ederimmm
evlerden ırakkk
kolay gelsin canım yaa çok kızdım misafirlerine vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…