ladyy çok tatlısın gerçektennnn
bukeyt onu ben demiştimmm :jeyyar:
lady canım maşallah çoooook güzelolmuşsun
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
layd canım bende çok açılmadı sadece bir resim görebildim ama çok güzel olmuşsun allah tamamını erdirsin.
ladybirddaisy Allah tamamına erdirsin.. mutluluklar tatlım çok güsel olmuşsunuz
lady çok güzel olmuşsun maşallah canım
ladyy çok tatlısın gerçektennnn
Minikim benimmm avcılarlı arkidişim, az kaldı cihangire geliyorum ben de , çok teşekkürlerrr
nan ilk günden ne lazım olcak
koca lazım oda varr hoşşik seniii kaydirigubbakcemile3
lady masallah cok guzelmışsın hee:jeyyar: enıste işi bılıyoo
gamzendemasallahh verıyo sana
nışanlığın alt kısmı cok hoş
ustunde bı değişıklık var ama ölede cok guzelsın bebem
layd yorum ettim albüme
tebrikler tekrar
mandilin...istanbulda
sonra köprüden karşıya geçin galataya çıkın
galatadan taksime çıkan yokuşu tırmanın çucukta ananas yiyin çıkarken sonrasında taksimde turlarsınız
biz bu turu çok seviyoruz sık sık yapıyoruz opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım benim, darısı en güzelleri en kısa zamanda senin başına inşallahhkaydirigubbakcemile2
Ben nededimklava:
kızma yaa ayrıntı verdm sadeceee :kedi:
ne bilim kırbaç filan delikafadulden
jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Kızlar herkes davetiyeme baktıysa silicem
slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuşçay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-
slm kızlar çok yorgunum dün akşam bir faciaydı resmen evde benden 2-3 tane vardı sanırım biri mutfakta biri salonda biri oturma odasında doğal olarak onca kişi salona sığmadı bayanlar dedi biz oturma odasına geçelim ve beraberinde 10 çocuk bütün biblolarımı yok ettim balayında aldığım kediciklerim canlarım benim onlardan biri yok artık :1no2: lavabodaki kurbağamı da yere düşürmüşler bacağı kopmuşçay, kuruyemiş, meyve, dondurma ve türk kahvesi faslından sonra gece 1 sularında evden ayrıldılar ee onların arkasından o evi toplamam bulaşıkları makinaya atıp duş alıp yatmam saat 3 ki bugün eve gidip evin her bir köşesine dağılmış olan kuruyemişleri süpürcem üstelik kabuksuz kuruyemiş verdim tam 4 çaydanlık çay bitti neydi yarabbim o bir daha yaşamak istemiyoruuuummmm-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?