Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hepicinize günaydın

saol lahanacım

günaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben
kız sürpriz yapar belki bekle
he bide doğumgünün kutlu olsun:)

eh sende bu sorulurmu
bi hediyeyi kargo görevlisinin vermesi var
bi de senin vermen var:)

saol canımmm

lahanam hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde kullan özellikle peçeteliğe bayıldım bende alıcam onlardan:kedi:

lahana ben sana dıycektım ama nasıl unuttum ya ben cunku otogara yakın oturuyom oraların ıssız sesszı olduğunu bılıyorumm
ozellıkle o sakıp ağanın çiftlığı varya behouse yolu carrefoura gıden boş alan cok tehlıkelı gunduz gıdersın artık

EDA bana özel msj at

ayyy söyle bukeaaaaaaaaaaaaaaaattttttt:1shok:

komşu süzgec mı

eda nan benımkı bana hıcbısey anlatmıyo yaa :mymeka: uyusss

çaydanlık ağzına takılan süzgeçmikaydirigubbakcemile3

yok süzgeçler vardı
lazım olan şeyi sölüüüomm tataaaammm

Hunii

annemde dioki ben 30 yıllık evliyim bana lazım olmadı sana ilk günden nası lazım oluo kaydirigubbakcemile3

eveettt yaa yağdanlıkları doldururken benimde aklıma geldi tüh hunim yok diye.
Ama ben en çook kürdanı aradım kaydirigubbakcemile3

:sinifsinif:sulfatcım teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
lahana canım çok ciciler hafta sonu o rende den ve nihalelerden alcaktım ablam elime wurdu dett dett

lahanam, peçitelikte, rende de nihalede çok kullanışlı güzel. Özellikle bu peçiteliği çok seviyorum. Güle güle kullan kuşum

lahanaıcm iyi günlerde kullan hepsini de niye 2 rende onu anlamadım yoew

lahanam hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde kullan özellikle peçeteliğe bayıldım bende alıcam onlardan:kedi:

haha buket neymiş o merak ettim
lahana güle güle kullan aldıklarını

sağolun canlarım benim .bişiy değil bunlar hepinizin bildiği şeyler.daha cicileri hepimizin olsunopuyorumnanaktan
bunebu öle pk halinde hazırlamışlar.iki renk rende...
böcük altıma ediyordum nerdeyse bide arabalar durmaz mı pislikler.ablama demedim ama patronum yok ya kasada çantamdaydı.desem kızın kalbine iner herhalde.aman çok şükür geldik ya.rabbim koruyor bizi çok şükür...

Günaydın kızlarrr....
Sulfat hayırlı olsun mutlulukla kullan herşeyini.
Parpalm ömür boyu mutlu ol..
Densem doğum günün kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…