saol lahanacımB]hayırlı günler olsun hepimize inş kıslar.herkesciklere günaydın...
işlerime başlamadan şöle bi geçmişe bakıp öyle çıkayım dedim.
pıtırım cicilerin çok güzel.güle güle kullan.
sulfat maaşALLAH Rabbim kötü gözlerden korusun.merakla bekliyorum evinin ve kendinin resimlerini.
kim bilir o kolilerden ne cici şeyler çıkmıştır.biliyorsun ben senin çeyizinin hastasıyım.
dün ıkea daydım biliyorsunuz.ıkea maceralarımlasizlerle olacağım.bir kaç parça bişiycikler aldım.şu işleri halledip hemen gelem...kaydirigubbakcemile4[/B]
kız sürpriz yapar belki beklegünaydın kızlar...
bugün doğum günüm ve nişanlım hala bişe demedi mafoldumben
eh sende bu sorulurmukızlar perşembe günü nişanlımın doğum günü hediyesini alıp kargo ile mi gönderiyim yoksa cumartesi benim şehrime yanıma gelicek geldiğinde mi vereyim hediyesini kararsız kaldımnişanımızdan beri görmüyordum çok özledimmopuyorumnanaktan
saol canımmmgünaydın kızlar,iyi günler herkese...
minikcim hadi hayırlısı söz nişan da yakın gibi görünüyor..
maşallah ne kadar çok çeyizin varmıs canım iyi günlerde kullan hepsini.
pıtırcık elbisen çok güzel ..
parpalım 4 günü kalmış üzüntü mutluluk karmasasını yasıyorrsun ,hayırlı olsun şimdiden...
iyiki doğdun densemmm iyiki doğdun densemmmm....
ayyy söyle bukeaaaaaaaaaaaaaaaattttttt:1shok:
komşu süzgec mı
eda nan benımkı bana hıcbısey anlatmıyo yaa :mymeka: uyusss
çaydanlık ağzına takılan süzgeçmikaydirigubbakcemile3
:sinifsinif:sulfatcım teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
lahana canım çok ciciler hafta sonu o rende den ve nihalelerden alcaktım ablam elime wurdu dett dett
lahanam, peçitelikte, rende de nihalede çok kullanışlı güzel. Özellikle bu peçiteliği çok seviyorum. Güle güle kullan kuşum
lahanaıcm iyi günlerde kullan hepsini de niye 2 rende onu anlamadım yoew
lahanam hepsi birbirinden güzel canım iyi günlerde kullan özellikle peçeteliğe bayıldım bende alıcam onlardan:kedi:
lahana ben sana dıycektım ama nasıl unuttum ya ben cunku otogara yakın oturuyom oraların ıssız sesszı olduğunu bılıyorumm
ozellıkle o sakıp ağanın çiftlığı varya behouse yolu carrefoura gıden boş alan cok tehlıkelı gunduz gıdersın artık
EDA bana özel msj at
haha buket neymiş o merak ettim
lahana güle güle kullan aldıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?