Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük len
acaip uyuz oluyorum öyle riskli yerlerde sıkıştırılmaya he

ulen namıssız dursun elin ayaın iki dakka

alala
temem tebi senin şehvetine dayanamiyör ölabilür

benim türkçem bozuldu kızlar ya :roflol:

baharcım ablam sideye gitmişti hiç sevmemiş orayı..

mevki mevki değişiyo mesela titreyengöl var manavgatın ora yeşillikli ama deniz iğrenç kumköy dediğim yer yeşilliksiz ama denizi güzel (gerci bodrumun denizi gibi olamz).. zaten şöyle diyim antalya hiç güzel biyer deeğil kaydirigubbakcemile3 gitceksen 5 yıldızlı otele gitcen bütün gün takılcan. dışarda cok fazla yapcak bişey yok.hee sidede bide rafting yapılabilir ( kaynanamla görümceler apmış videoya cekilmiş süper eğlenceli)..benim favori yerim BODRUM tek gecerim.ama balayı dersen ANTALYA ultra herşey dahil 5 yıldız :))opuyorumnanaktan

gülçincim otelin isminden belliymiş ama fazla family kaydirigubbakcemile3

tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:

tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:

neeeeeee
rusmu ayartmakmı
oyarım onların gözünü oyarımm klava:
abooww baharcım sen bana en az turist olan bi yer de hele :lepi:

kızlarr nörüyonuzzzz çok yoğunum yaa okuyamadım hiç neler yazdınız

betacımmm geçmiş olsun balım
ihmal etme canım

anammm portakalım istanbula mı geliyonnn
yakın olcan banaa Şeniz

düğündaşım sulfatımmm
çok sevindim evinin işleri bitmiş
Allah sağlıkla oturmayı nasip etsinnn Şeniz

birde bir ara burcu yu gördüm sankimmm eve mi gelmiş
hadi burcu hadi burcu resimleri koyyyyy lüpppfennnn opuyorumnanaktan

ay inanamıyorum yaa çok az kaldı heyecandan bayılcam ya şimdi beaaaaa
aşkımın gelmesine 4 güncük kaldı
Allahımm evleniyorummmmmmmmmmmmmm :lepi:

kapı çalınca delikten bakıcan baktın o hemen giycen montu bi hışımla açıcan aaa annecim sizmi geliodunuz bende acele çıkıodum ama olsun önemli değil buyrun geçin oturalım dicen oda yok kızım sonra gelirim dicek sende peki ozaman dicen montu çıkarıp ayaklarını uzatacan kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso kötükedihüso

bende oldum olası sevemedim antalyayı bi türlü...
bodrum olsun marmaris olsun çeşme olsun ayvlık olsun ama antalya olmasın :1ninca:

Allah iyi günler gör emi :)) Alanyaya gitme zaten nekadar rus ve sap var hepsi orda kaynıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

böcükkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
:kedi:
tuhaf olma kıs sırnaşık şey
bak önce zemuszemus :asigim: sonra :jeyyar: sonra :kedi: ama devam :jeyyar: sonra aşk böcüğü olcan opuyorumnanaktan
sus gız bak gene tuhaf oluyom
kaydirigubbakcemile3

sankı duzgundede turkcen
gel benımm usağa anlat sen bunukaydirigubbakcemile3aramısda kalsın sakın deme benı varya oyar oyarr
nan sana cağrı attım aldın mı

bizde bi laf vardır

kürt getirdiğini yemez
yemeden de gitmez diye

ben bizimkilerin ayağını kesiosam
benimkininkilerin ayağını keserim evelallah

ya istemim ya
misafir misafir

neeeeeee
rusmu ayartmakmı
oyarım onların gözünü oyarımm klava:
abooww baharcım sen bana en az turist olan bi yer de hele :lepi:

malesef yok ( belek diyebilirim ama yine de ama en azından kalitelisi vardır.

ya tam da öyle yapıda :)) sen git kızım ben oturıyım ozaman der kaydirigubbakcemile3

anammm portakalım istanbula mı geliyonnn
yakın olcan banaa Şeniz

ewiiiiiit ışılcım, gezmelere gidicem :):)
profilini görünce şarköyde çok sevdiğim bi arkadaşım var o geliyor aklıma, sen merkezdemisin kuşum?
sevdiceğine 4 düğüne 7 güncük hatta 6 da diyebiliriz :sm_cool: :sm_cool:
üzülmüştün düğün ertelendi diye ama bak nasıda geçti zaman Şeniz

kaynanayı evden kovma metodlarımı verıyonus nan cakallar

komşu bakıyomda gelın olmuş bıde tıyolar verıyonn
:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…