suyla oynuyodum kenarcıkta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çocuklarla fln :roflol:
sosissiz çıkmam abiii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 hangi otel otelin ismimi family
baharcım ablam sideye gitmişti hiç sevmemiş orayı..
gülçincim otelin isminden belliymiş ama fazla family kaydirigubbakcemile3
crystal family
tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:
adetse kendi evindde ağırlasın sen zaten ağırlarsın onun demesine ne gerek var ama maksat yemek değil ki ayy bana öyle karışırsa sinir olur gıcık kaparım zaten cıkıp cıkıkıp gelcek evden canı sıkılıp ona nasıl formül bulsam diye düşünüyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ozaman balaynda side kumköy mevkine git sığdan derinleşiyo denizi:teselli:
tatlişkom beni uyardılar antalyaya gitmeden önce özellikle Alanya için rus turistler senin gözünün içine baka baka kocanı ayartır dikkatli seç gideceğin oteli dediler bende korkumdan "family" seçtim :roflol:
:kedi:böcükkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
sus gız bak gene tuhaf oluyomtuhaf olma kıs sırnaşık şey
bak önce zemuszemus :asigim: sonra :jeyyar: sonra :kedi: ama devam :jeyyar: sonra aşk böcüğü olcan opuyorumnanaktan
böcük len
acaip uyuz oluyorum öyle riskli yerlerde sıkıştırılmaya he
ulen namıssız dursun elin ayaın iki dakka
alala
temem tebi senin şehvetine dayanamiyör ölabilür
benim türkçem bozuldu kızlar ya :roflol:
neeeeeee
rusmu ayartmakmı
oyarım onların gözünü oyarımmklava:
abooww baharcım sen bana en az turist olan bi yer de hele :lepi:
kapı çalınca delikten bakıcan baktın o hemen giycen montu bi hışımla açıcan aaa annecim sizmi geliodunuz bende acele çıkıodum ama olsun önemli değil buyrun geçin oturalım dicen oda yok kızım sonra gelirim dicek sende peki ozaman dicen montu çıkarıp ayaklarını uzatacan kaydirigubbakcemile3 kötükedihüso kötükedihüso
anammm portakalım istanbula mı geliyonnn
yakın olcan banaa Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?