Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar balayı için bavul hazırlıyorum bir sorum var 5 yıldızlı otele gidiyoz ama ütü götürsekmi yanımızda yinede?

sulfat canım yeni gördüm bohçaların ve çeyizlerin çok güzel güle güle kullan..
kızlar çeyizde dikiş kutusu gibi bişeylerde olur değilmi geçen gün kendime dikiş sepeti yaptım kurdelelerle süsledim.
içine 10 makara koydum ( makara kutusu takımdı )
abarttımmı acaba ??
sizinde varsa öyle dikiş kutusu gibi bişeyler örnek görebilirmiyim acaba nasıl olur bilemiyorum kii kayınvaldem demesin sonra ne gereksiz şeylerle uğraşmış die ????

olur tabiki en önemli şey..sonuçta kayınvalidenin değil senin işine yarayacak istediğin gibi süsle zevk senin iğne senin iplik senin kaydirigubbakcemile3

canım oluyor böyle vakalar benim de bir ark.ıma olmuştu yemek yemişler bitince yemek el yıkamaya kalkmış sevgiliside gitmiş yanına o ara yeğeni görmüş ablasına dayım kızı öpüyor demiş :) çok utanmıştı ama siz nişanlısınız.
yaşanıyor böyle durumlar

olur tabiki en önemli şey..sonuçta kayınvalidenin değil senin işine yarayacak istediğin gibi süsle zevk senin iğne senin iplik senin kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya bende düşünüyrm gereksiz bişeymi yaptım bi iğne bi iplik yetermiydi die ama fotosunu çekmiştim nişanlıma gösterdim beğendi.sonuçta gelin çeyizi süslü olsun istiyorum

ıresıl oldum yaa dıom daha gelmem ablana dedım :sinifsinif: cıkamadım odadn o benı ıtıyo cık cık bsey olmas

parpalm küçük ütün varsa götürebilirsin. Ben götürmemiştim ama tedarik manyağı olarak yedeğin yedeğinide götürdüğümden hiç gerek kalmadı. Bavulda da kırışmamışlardı.

kızlar balayı için bavul hazırlıyorum bir sorum var 5 yıldızlı otele gidiyoz ama ütü götürsekmi yanımızda yinede?

ütü lazım olmuyo pek ütüledim koydum ben valize, o sekilde de giydik
otel de ütü yok varsa da ekstra ücrete tabidir,

mandalın baa öle etme tuhaf oluyomm:jeyyar:
benım usağa bıle öle edesım gelıyo:roflol:
arabaya bındık gıdıyok yığenı dıo dayıı yengemın dişi acıyomu daha:kaydirigubbakcemile3

ya bende koydum fazladan hep acaba buruşurmu diye korkuyorum gömlekleri en üste koyucam ama yinede işte acaba yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…