kızlar ne sıkıcı bigün yaa mafoldumben
ya bende koydum fazladan hep acaba buruşurmu diye korkuyorum gömlekleri en üste koyucam ama yinede işte acaba yani....
umarım otelin havuzu harikulade bişeydir zira Belek'in denizi iğrenç sadece bir kez girdik biz,
çakıl ve birden derinlesiyor...:sm_cool:
bencede ütü cok gerekli olmuyo.glcnn cimm tam üstüne bastın :) ama otelin havuzları büyük bikaç tane var zati..adult kısmındada girin havuza ohh coluk cocuk yokzemuszemus
napalım artık kısmetimize.... kemerin denizi daha iyiymiş sonradan duyduk bizde
böcüükkkk:jeyyar:
ya bende koydum fazladan hep acaba buruşurmu diye korkuyorum gömlekleri en üste koyucam ama yinede işte acaba yani....
mandalın baa öle etme tuhaf oluyomm:jeyyar:
benım usağa bıle öle edesım gelıyo:roflol:
arabaya bındık gıdıyok yığenı dıo dayıı yengemın dişi acıyomu daha:kaydirigubbakcemile3
ay kızlar benim için havuz deniz farkedermi siz karar werin
ben sadece sosisle yüzebiliyorum yani solucan warya uzun sünger onla kaydirigubbakcemile3
bencede ütü cok gerekli olmuyo.glcnn cimm tam üstüne bastın :) ama otelin havuzları büyük bikaç tane var zati..adult kısmındada girin havuza ohh coluk cocuk yokzemuszemus
kız nasıl kabul etmicen :) bana taktik versenekaydirigubbakcemile5
sosis yokken naıpyodun :))
ahh ben bilsem bu isle uğrastığını balayı öncesi fikrini almaz mıydım senin
bizim gittiğimiz Familiy otel di, bizim tarza uymadı pek tamam serseri kimse yoktu aile yeriydi ama çocuk kaynıyodu resmen
hatta kadının biri dedi öğretmenmiş, "ben çocuklardan kaçtım geldim tatil yapmaya bu ne yahu kreş gibi.." dedi gülüştüklaelaelaelaelae
ay kızlar benim için havuz deniz farkedermi siz karar werin
ben sadece sosisle yüzebiliyorum yani solucan warya uzun sünger onla kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 OLSUN ÇAKTIRMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?