Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aksam yemeği için fikir paylasabiliriz kuzummm patatesli börek ve mercimek çorba düşünüyorum? nasıl olur?:1shok:

evetttt bugün benimde misafirlerim var akşama..eşimin okul arkadaşı ankaradan gelmişler istanbula nişanlısıyla ve bu akşamda bize geliceklermiş yarın dönüyolarmış bide ağustos ayında askere gidiyomuş çocuk..,hem yatılı hem yemekli misafirimiz var yani bu akşam kafamçokkarıştı

nazar değdi beta sana yaaa
dikkat et tatlım kendine
:sinifsinif: İnşallahh çok iyi olucm ışılcımm Şeniz
slm kızlarrrrrr tatildeydim 1 haftadır..kaynımın nişanı için krem elbise almıştım ve aldığım tepkilerden dolayı paraya kıyıp yeni bir elbise daha aldım :)) bakalım begenecekmisiniz...
Kızzz tobi seni sordumm bugünn geldinn walla hoşgeldinn Şeniz
Nerelerdesinn eskisi kadar gelmiyosunn..:sinifsinif:
Elbisene ayakkabılarını çok beğendimm iyi günlerde eskitt :1hug:
aksam yemeği için fikir paylasabiliriz kuzummm patatesli börek ve mercimek çorba düşünüyorum? nasıl olur?:1shok:
Çorba sıcakta hiç olmuyorr :sinifsinif: İzmir kavruluyor sıcaktan ondan çorba içmez benimki..Ama börek geçen gün yaptım..Ama güzel menüü gülçinn afiyet bal şeker olsun şimdidenn cokacimcoook

Benim evde dolmalık biberle taze fasulye var hangisini yapsamm CADIARZU Yanınaa ne yapsamm :uhm:

Eccu en güzeli al hazır yufkaa peynirli börek yap..o pişene kadarda salata veya cacık yap yada buz gibi ayrann...
Yada tavuk al çıtır pane harcı al tavuk kanat yap yanına bide pilavv salata karpuz CADIARZU Bide puding al bisküvili pasta yap..Basit şeyler düşünmeye çalıştımm kaydirigubbakcemile3

ah benim canım saol başının ağrısıyla neleri düşünürmüş kaydirigubbakcemile5
buzluğumda böreğim vardı onu pişiricem hemen bi fasulle pişiriyim diyorum bide mermicek çorbası bide pilav salata onlar gelesiye yetiştiririm inş. cokacimcoook

tobicim tamamdır gördüm..
bu diilmiş benimki
kayınpederinin yaptığının aynısı yalnız gri olanı işte kaydirigubbakcemile5
nişan ayakkabımdı
75 tl ye almıştık meğer 10 dk da yapılıyomuş kaydirigubbakcemile3
o kadarda dedim bunu almayalım diye

off kızlar ya bu yemek muhabbeti beni korkutmaya başladı desem yalan olmaz :sinifsinif:
annem saoğlsun hiç düşünmedim ne yemek yapsam die
ne etcem ben yaw :gitme:
bu arada böcük nerelerde ya?
dün gazetede esenlerde elektrik kesintisi olcak diodu
acaba onun içinmi yok :uhm:

hayır tatlım böcüğün bu gün morali bozuk artı birde işlerinin yoğun olduğunu yazmıştı
ama canını sıkan nedir söylemedi yada yazmaya fırsatı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…