Maldivlerr ben seni hatırlıyorumm..Bi arada ütü muhabbeti olmuştu galiba zemuszemus
hoşgeldinn tekrarr :1hug:
Sinayy resimlerine baktıkta ağlayasımm geldii yorum yazamadımm :gitme: Ben daha memur konuşmaya başlamadan ağlamaya başlamıştımmm duvağın altından gözyaşlarımı sildimm durdumm çok zorduu yaa senağlama Seni çok iyi anlıyorum.Ve bizimkileri 2 haftadır görmüyorumm çok özledim hepsinii senağlama
hala başımın ağrısı geçmedii akşamada yemeğim yok napıcamm benn :uhm:
:sinifsinif: İnşallahh çok iyi olucm ışılcımm Şeniznazar değdi beta sana yaaa
dikkat et tatlım kendine
Kızzz tobi seni sordumm bugünn geldinn walla hoşgeldinn Şenizslm kızlarrrrrr tatildeydim 1 haftadır..kaynımın nişanı için krem elbise almıştım ve aldığım tepkilerden dolayı paraya kıyıp yeni bir elbise daha aldım :)) bakalım begenecekmisiniz...
Çorba sıcakta hiç olmuyorr :sinifsinif: İzmir kavruluyor sıcaktan ondan çorba içmez benimki..Ama börek geçen gün yaptım..Ama güzel menüü gülçinn afiyet bal şeker olsun şimdidenn cokacimcoookaksam yemeği için fikir paylasabiliriz kuzummmpatatesli börek ve mercimek çorba düşünüyorum? nasıl olur?:1shok:
evetttt bugün benimde misafirlerim var akşama..eşimin okul arkadaşı ankaradan gelmişler istanbula nişanlısıyla ve bu akşamda bize geliceklermiş yarın dönüyolarmış bide ağustos ayında askere gidiyomuş çocuk..,hem yatılı hem yemekli misafirimiz var yani bu akşam kafamçokkarıştı
merhaba kızlar.
tobi canım ayakkabıların çok hoşmuş çok beğendim güle güle kullan
:Eccu en güzeli al hazır yufkaa peynirli börek yap..o pişene kadarda salata veya cacık yap yada buz gibi ayrann...
Yada tavuk al çıtır pane harcı al tavuk kanat yap yanına bide pilavv salata karpuz CADIARZU Bide puding al bisküvili pasta yap..Basit şeyler düşünmeye çalıştımm kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif: İnşallahh çok iyi olucm ışılcımm Şeniz
Kızzz tobi seni sordumm bugünn geldinn walla hoşgeldinn Şeniz
Nerelerdesinn eskisi kadar gelmiyosunn..:sinifsinif:
Elbisene ayakkabılarını çok beğendimm iyi günlerde eskitt :1hug:
ahh canım ya iş güç giremiyorumki aklımda kalıyo ama kim ne yaptı foto koydu ne olay oldu ahh ahh :gitme: begenmene sevindim canım benim..topik evlllerle doldu taştı valla..artık çeyizlerin yerini akşam yemek menüleri aldı ohhkaydirigubbakcemile2
tobicim tamamdır gördüm..
bu diilmiş benimki
kayınpederinin yaptığının aynısı yalnız gri olanı işte kaydirigubbakcemile5
nişan ayakkabımdı
75 tl ye almıştık meğer 10 dk da yapılıyomuş kaydirigubbakcemile3
o kadarda dedim bunu almayalım diye
kız sorma mesela bu ayakkabının aynısı 129 şimdi biliyomuusn 3 yerde sordum...maliyeti 30 tl çok kazıklanıyoruz çok valla ama dediğin gibi çok rahat
off kızlar ya bu yemek muhabbeti beni korkutmaya başladı desem yalan olmaz :sinifsinif:
annem saoğlsun hiç düşünmedim ne yemek yapsam die
ne etcem ben yaw :gitme:
bu arada böcük nerelerde ya?
dün gazetede esenlerde elektrik kesintisi olcak diodu
acaba onun içinmi yok :uhm:
hayır tatlım böcüğün bu gün morali bozuk artı birde işlerinin yoğun olduğunu yazmıştı
ama canını sıkan nedir söylemedi yada yazmaya fırsatı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?