Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayıpsınn zemuszemus Ama bak aynı şeyleri düşünmüşüz bende taze fasulye temizliyorum taze fasulye+pilav+ cacık yapıcam..yerimseniben
Korkma canım biz ne ediyosak sende onu yapıcaksın yerimseniben
Yardımcı oluruz sanada..

betacım bugün nasılsın?
Walla ağrı kesici içme dedi doktor dayanamadım içtim bi tane napim yoksam başım ağrıyor yemek yapmam lazımm mafoldumben Öff napıcam bilmiyorum iğleşmek istiyorum annemler gelsin bi kaç gün onlarda kalıp kendimi toplamak istiyorumm :sinifsinif:
Benim,buketinn,hayatiminn ve sinayın düğün fotoları profilimizdee yerimseniben
Napalım şimdi derdimiz yemek yapmak cokacimcoook

bende fasulye zeytinyağlı yapıcam hem bize hem nişanlıma..kayınvalidem yok yemek alternatifi olsun bari..
yemek olarak da köftem var buzlukta..köfte patitis yemeği veya patates püresi yapcam ama karar veremedim..bide pilav salata..

bide babam kek istedi kek yapcam zemuszemus

Merhaba tobi ;=)
Elbisen ve ayakkabilarin cok cici ;=)
Sendin degilmi Ankara mi Istabulda mi yasasam? Hani nisanlin Istanbulda yasiyordu galiba?

Benim,buketinn,hayatiminn ve sinayın düğün fotoları profilimizdee yerimseniben
Napalım şimdi derdimiz yemek yapmak cokacimcoook

benimki nerde :dilcikar:

slm kızlarrrrrr tatildeydim 1 haftadır..kaynımın nişanı için krem elbise almıştım ve aldığım tepkilerden dolayı paraya kıyıp yeni bir elbise daha aldım :)) bakalım begenecekmisiniz...
hoşgeldin canımcım nerelerdesin sen tatilciii
elibsen çoook tatlıymış rengide kollarındaki askımsı şeyside çok hoş, yakışmış canım. Papilerinde şık. güle güle oynaya oynaya giy.

canım ben kullanıyorum ama hiç memnun değilim. suyu koyarken elim yanıyor sürekli eldiven kullanmak zorunda k

[
:asigim:

gamze geçmiş olsun sen nerdesin yav... kekini poğaçanı yaptım yorumlar yazdım görmüyon mu kııı?

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

hayatım opuyorumnanaktan
ya bu arada cidden arsima nereye kayboldu öle birden??
inşallah kötü bişi yoktur mafoldumben

ay evet..
buket, esma, arsima, böcük daha bikaç kişi daha
kimsecikler yok ya burda
nerdeler acaba :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…