Maldivler ben seni hiç tanımıyomm yafff :kedi:
selam canım senin akşam yemeğin neselam herkese
Ayıpsınn zemuszemus Ama bak aynı şeyleri düşünmüşüz bende taze fasulye temizliyorum taze fasulye+pilav+ cacık yapıcam..yerimsenibenah benim canım saol başının ağrısıyla neleri düşünürmüş kaydirigubbakcemile5
buzluğumda böreğim vardı onu pişiricem hemen bi fasulle pişiriyim diyorum bide mermicek çorbası bide pilav salata onlar gelesiye yetiştiririm inş. cokacimcoook
Korkma canım biz ne ediyosak sende onu yapıcaksın yerimsenibenoff kızlar ya bu yemek muhabbeti beni korkutmaya başladı desem yalan olmaz :sinifsinif:
annem saoğlsun hiç düşünmedim ne yemek yapsam die
ne etcem ben yaw :gitme:
bu arada böcük nerelerde ya?
dün gazetede esenlerde elektrik kesintisi olcak diodu
acaba onun içinmi yok :uhm:
Walla ağrı kesici içme dedi doktor dayanamadım içtim bi tane napim yoksam başım ağrıyor yemek yapmam lazımm mafoldumben Öff napıcam bilmiyorum iğleşmek istiyorum annemler gelsin bi kaç gün onlarda kalıp kendimi toplamak istiyorumm :sinifsinif:betacım bugün nasılsın?
Benim,buketinn,hayatiminn ve sinayın düğün fotoları profilimizdee yerimsenibenahh canım ya iş güç giremiyorumki aklımda kalıyo ama kim ne yaptı foto koydu ne olay oldu ahh ahh :gitme: begenmene sevindim canım benim..topik evlllerle doldu taştı valla..artık çeyizlerin yerini akşam yemek menüleri aldı ohhkaydirigubbakcemile2
Benim,buketinn,hayatiminn ve sinayın düğün fotoları profilimizdee yerimseniben
Napalım şimdi derdimiz yemek yapmak cokacimcoook
hoşgeldin canımcım nerelerdesin sen tatilciiislm kızlarrrrrr tatildeydim 1 haftadır..kaynımın nişanı için krem elbise almıştım ve aldığım tepkilerden dolayı paraya kıyıp yeni bir elbise daha aldım :)) bakalım begenecekmisiniz...
arkadaşlar şu porselen çaydanlıklar hakkında ne düşünüyorsunuz ? günlük kullanım için onlardan almak istiyorum ama tereddütlüyüm.alt kısmı el yakmayan bir malzamaden yapıyorlar fakat üst kısmın tutacağıda porselen oluyor.el yakar kullanışlı olmaz diye düşünüyorum ama doğrumuyum acaba ? napsam acep ?
:asigim: kıslar önce arıyo beni fatihe gidiyorum dedi bilmemkinim yanına işte
sen napıyosun dedi benimde evde arkadaşlarım wardı onlarda bi süpriz yaptılar canlarımm
şoktaydım hala :)
sölemedim tabi ona kızlar bizde diye hala hatırlamıyo diye biliyorum çünkü :)
bende tabi surat fln kaydı içim içimi yiyo ama hala belli etmiyorum ona :teytey:
sonra işte arıyorum yeşil otobüsteyim diyo kapatıyo
en son aradı işte napıyosun hayatım hallettim ben işim dedi
ii dedim bende
ee sen napıyosun dedi sigaramı içiyosun yoksa dedi
hayır dedim e nie içmiyosun o zaman dedi
nie içiyim alla alla dedim
e bence iç dedi noluyo ya dememe kalmadı doğum günün kutlu olsun aşkımmm dedi :kedi:
camdan baktım aşşada
ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam kaydirigubbakcemile3
öle işte indim hemen biyerde oturduk bişiler içtik sonra eve geldik..
çok mutlu oldum ama :asigim::asigim:
günaydın kızlar zemuszemus kociş 2 gün yattı evde bende sizden uzak kaldım. neyse iyileşti çok şüküropuyorumnanaktan. bu arada tatile gitmek için cmrtesi sabahı kalktık arabaya bavulları koyuyoruz ben tam arabaya binicem bacağıma kuş sıçtıkaydirigubbakcemile3 komedi yaa. mendille temizledim falan.sonra yolda dinlemek için cd yapmıştım bi taktık boşkaydirigubbakcemile3 yol boyunca herşey çok güzeldi izmirde arabayı ben aldım çeşmeye ben götürdüm.inanılmaz kalabalıktı yaa herkes sanki ordaydı. resimleri koyucam birazdan.
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
acıbadem kurabyası yiorum bukeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?