Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm kızlar sizden acil yardım istiyorum akşam nişanlımın patronuna gitcez yeni evliler eve davet etiler ya şimdi giderken bi ev hediyesi almamız lasm ama hiç vakit yok kayınpederimde gelcek işyerınden alcak beni hemen biyere uğrayp bişi almam lasım sizce ne alsam olur?

buket sen bilmiyomusun yoksa
böcüğün takmıştı onlara TIYTIY ve pelinnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3

peliinnnnnnnnn in yeni nicki HERALDE ,densem TIYTIY
haha

çiçek al yeter bence vaktin yoksa

DARK ANGEL bazen aşkımın yakın arkadaşlarına gidioruz yeni evli çiftlere ee ben çok samimi değilim evlerini de yeni görmüş oluyorum haliylee hemen iyi bir pastaneye gider pasta alırız canım

kızlar , böcük için dua edelim hepimizde bu gün
canı sıkkın biraz..
arkideşimize destek olalım :1hug:

çiçek veya pasta olabilir canımopuyorumnanaktan

kızlar , böcük için dua edelim hepimizde bu gün
canı sıkkın biraz..
arkideşimize destek olalım :1hug:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kendisi ayakkabı imalatcısı cnm çok gzl şeyler yapıyo modeli begendim 10 dk da yaptı opuyorumnanaktan

bide terlik yapmış parmak arası o kadar güzelki onunda yarın fotosunu çeker koyarım size

ana kız sen burdan sipariş alsana:)

kızlar arsinin işleri çok yoğunmuş
dediki pashminaya söle peçetelikten aldım:)

sağolun kızlar sanırım çiçek ve pasta en iyisi gerçi ben onlara en güsel hediyeyi verdm düğünleri için istanbuldan orduya gittim hemde izin için babamla onca cebelleşmemde çabasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam Kısçeler ay bugün çok huzursuz uyandım ama şimdi iyiyim.. benimki gene kafamı bosdu nedir bu hoşşikten çektiğim yaaaa:1no2:.. akşam yine arkadaslarının yanındaydı maç izliyolarmış saat 10 oldu anca aradı bende dedimki ulan arasın açmıcam ve açmadımda arkadaslarını görünce geriplanda kalıyorum işte buna sinir oluyorum ama ona sorsan yok öle bişey yine neyi taktın kafana der ancaaa gıcık :mymeka:.. neyse bugün oldu öğlen aradı konuştuk saydım saydım saydım ... yeter amaaa yaaa:sinifsinif::sinifsinif:

pufı ı gunlerde kullan cnm renklı renklı tabaklarını

erva nan bugun akşamma gel barı bugun kacrma:jeyyar:
ben cıkam ya zatı moralım cok bozukk

kuzuuuumm gelcem bugün senin moralin niye bosuk yaa söle bidenem opuyorumnanaktan seni böyle düşük moralli görmedim hiç akşam gelde laflıyak 9.a doğru..

Hee o mu bende bişey yaptım sandım, benim için çok normal şeyler :dilcikar:
:roflol:
kıs nasıl senin için normal sen nesin yoksa yoksa :1shok: herkesi görüyonmu rüyanda kıızz allah allaaaaahhh:uhm:

Evlilikk çarpmışş benii kafamçokkarıştı
Öff 3 gündür hastayım buketimm ülser olmuşum galiba bide kansızlığım cabası :sinifsinif:
tahlil sonuçlarında belli olacak...

canııımm çok geçmişolsun yaaa nazardeğdi kesin sana.. Allah şifa versin tez zamanda kendine dikkat et...

pelinin evi konusuna çok güldüm hee millet bisi salak sanıyo

sinay resimlerine bayıldım yaaa... Maşallah çokgüzel bi gelinsin tatlım yaa.. Ağladığın resimler oooff offf :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…