peliinnnnnnnnn in yeni nicki HERALDE ,densem TIYTIY
hahapeliinnnnnnnnn in yeni nicki HERALDE ,densem TIYTIY
slm kızlar sizden acil yardım istiyorum akşam nişanlımın patronuna gitcez yeni evliler eve davet etiler ya şimdi giderken bi ev hediyesi almamız lasm ama hiç vakit yok kayınpederimde gelcek işyerınden alcak beni hemen biyere uğrayp bişi almam lasım sizce ne alsam olur?
slm kızlar sizden acil yardım istiyorum akşam nişanlımın patronuna gitcez yeni evliler eve davet etiler ya şimdi giderken bi ev hediyesi almamız lasm ama hiç vakit yok kayınpederimde gelcek işyerınden alcak beni hemen biyere uğrayp bişi almam lasım sizce ne alsam olur?
kızlar , böcük için dua edelim hepimizde bu gün
canı sıkkın biraz..
arkideşimize destek olalım :1hug:
kendisi ayakkabı imalatcısı cnm çok gzl şeyler yapıyo modeli begendim 10 dk da yaptı opuyorumnanaktan
bide terlik yapmış parmak arası o kadar güzelki onunda yarın fotosunu çeker koyarım size
pufı ı gunlerde kullan cnm renklı renklı tabaklarını
erva nan bugun akşamma gel barı bugun kacrma:jeyyar:
ben cıkam ya zatı moralım cok bozukk
kıs nasıl senin için normal sen nesin yoksa yoksa :1shok: herkesi görüyonmu rüyanda kıızz allah allaaaaahhh:uhm:Hee o mu bende bişey yaptım sandım, benim için çok normal şeyler :dilcikar:
:roflol:
Evlilikk çarpmışş benii kafamçokkarıştı
Öff 3 gündür hastayım buketimm ülser olmuşum galiba bide kansızlığım cabası :sinifsinif:
tahlil sonuçlarında belli olacak...
sizi çokkk özledim
sizi çokkk özledim
ana kız sen burdan sipariş alsana:)
kızlar arsinin işleri çok yoğunmuş
dediki pashminaya söle peçetelikten aldım:)
sizi çokkk özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?