Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ama ben cok utaniyom. Balkonda naapican o kadar uzun süre? Sürekli el mi salliyacagim?
Cok salakca olmaz mi? :kedi:
Müzigi dinlediyseniz, heycanli yeri ortada baslio... Baslayincaya kadar balkonda olacagiz :kedi:
Offf ben simdiden sikildim :kedi:

jülidee şarkı muhteşemmiş şimdi dinledim de bayıldımm :lepi:

uu evet te ben hızlandığında merdivenlerden inmiş olursunuz diye düşündüm, haklısın çok uzun sürcek balkonda olmanız.. ama herkes seni görmeye geliyo ya balkonda kal el salla o zaman herkes rahat rahat görür işte :)))

kızlar bugünde çeyizime ufak tefek şeyler aldım ve mutfaktaki bütün alacaklarımı tamamladım sadece cezve takımı ve çaydanlık alıcam onları en son.
daha 2 yılım var (
şimdi yatak odasına başlıcaz annemle.
geri eylülde de yemek takımım alıncak o zaman bitiyor.
fotoğraflarını paylaşmak isterdim ama hepsini kaldırdık
artık nevresim tak. fln alırsam eklerim

Sagol cnm, ben enbe orkestranin caldigi - belle sarkisini begenmistim, ama bu sarki mekana uygun dediler kafamçokkarıştı Bende begendim aslinda. Ama o ani düsündükce , offffffff

canım valla güler yüzünle bütün konuklara el salla hatta balkondayken de ilginç fikirler üretim o kısmıda güzelleştirebilirsiniz.
yani organizasyon şirketi ile anlaştıysanız bir konuş derim

Ay yok cnm, simdiden pahali oldu dügün. Daha fazla ekstra asar bizi ;=)
Mesela volkanlarin tanesi 75 TL :1ninca: gerci biz sadece 4 tane aldik, 4 tane kadin hediye veriyo ;=) Hemsomda ;=)

Bu ara kuaför isimide hallettim, 350 TL dediler gelin basina. Ve sadece sac, kas, biyik ve makyaj. Bana pahali geldi. Ama oraya gidince fiyati indirtirim daha ben ;=)

aslında balkonda uzun kalıcaksan eğer orası için orjinal bişey düşünebilirsin :)) Burcu olsaydı kesin yaratıcı bişey bulurdu orda yapıcak :)))

ya organizasyon şirketi ile bende anlaşmayı düşünüyorum ama biz nikah yapıcaz.
nikah için anlaşılmaz tabi de:) nikahtan bir gece önce kına gecesi olur ya ben kına da istemiyorum eğlence düzenlicem orda değişik şeyler istiyrm ama kısmet tabii

canım resimlere baktımda mekan gerçekten çok güzel çok beğendim düşünsene akşam tüm ısıklar sönüyo o balkonda sizin üzerinizde bitek ışık ama el sallamak öle uzun sürcekse biras sıkabilir ne biliiim farklı bşy ne olabilirki acabaaa düşün düşün düşün hadi el salla tamamda 2,3 dk.sürer resmini fln çekerler balkonda ama şarkı uzun diyounuz ben dinleyemedim hoperlörüm bozukta..başka bi ekşın ne olabilir ki o balkon boşlunaaa...CADIARZU
ama mekan harika heee Allah utandırmasın canım opuyorumnanaktan

ayy hastayım yaa ama öle hastalık değil cereyanda kaldımda bugün temizlik yapınca heryerim ağrıyo birasda ateşim var ya öle işte..mirmirmirmir
canım aldıkların hayırlıolsun gülegüle kullan..​

hani gelin evden çıkarkan tüllü paralar atılır ya, bonbon şekerler falan :)) sizde balkondan misafirlerin üstüne onlardan atın

komikmi olur :) bizde o paralar uğur diye kabul edilirde, çantamda mutlaka bulundururum bu yüzden :))

yada bi tane dilek balonu mu vardıya onlardan mı uçursanız balkonda..

hımm oda olmazsa beyaz güvercinler alın kocişle beraber güvercinleri uçur sonra merdivenlerden inersiniz :uhm:

beyin fırtınası yaptım gülmeyin :tomato:

geçmiş olsun tatlım.
dikkat et kendine.
teşk. ederim kuşum sağol.

hoşbuldum cnm saol
ya bilmiyorum çok daraldım ya :sinifsinif:
ne zaman biticek bu sıkıntılar off Allahım off.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…