canım Şeniz özledim seni çoook mu yoğun işler?aynen hayatım ta kendisi kararsız karamsar tobiii :)
kız giremiyorum ya..hatta seni ben bugün bi ara msnden gördüm yazamadım bile düşün.ciclerimi begenmene sevindim.ay sende evlendin sende cnm ya opuyorumnanaktan
zeynep naber
aldıklarını ii günlerde kullan inş..
papicim evet bugün çok kasvetli dünya..
canım resimlere baktımda mekan gerçekten çok güzel çok beğendim düşünsene akşam tüm ısıklar sönüyo o balkonda sizin üzerinizde bitek ışık ama el sallamak öle uzun sürcekse biras sıkabilir ne biliiim farklı bşy ne olabilirki acabaaa düşün düşün düşün hadi el salla tamamda 2,3 dk.sürer resmini fln çekerler balkonda ama şarkı uzun diyounuz ben dinleyemedim hoperlörüm bozukta..başka bi ekşın ne olabilir ki o balkon boşlunaaa...CADIARZU
ama mekan harika heee Allah utandırmasın canım opuyorumnanaktan
ayy hastayım yaa ama öle hastalık değil cereyanda kaldımda bugün temizlik yapınca heryerim ağrıyo birasda ateşim var ya öle işte..mirmirmirmir
canım aldıkların hayırlıolsun gülegüle kullan..
hani gelin evden çıkarkan tüllü paralar atılır ya, bonbon şekerler falan :)) sizde balkondan misafirlerin üstüne onlardan atın
komikmi olur :) bizde o paralar uğur diye kabul edilirde, çantamda mutlaka bulundururum bu yüzden :))
yada bi tane dilek balonu mu vardıya onlardan mı uçursanız balkonda..
hımm oda olmazsa beyaz güvercinler alın kocişle beraber güvercinleri uçur sonra merdivenlerden inersiniz :uhm:
beyin fırtınası yaptım gülmeyin :tomato:
Ben 640 * 480 kullaniyorum buyrunnnnnnnnn600 800 galiba canım boyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?