Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

işte bende onu düşündüm nerden bulcaz ki dışardan bile alınsa güvercin pahallıdır bence.

ayyy oldu sonunda çok şükür büyüttüm
ay çok salağım ya yanlış şeyyi kopyalamışım hep kaydirigubbakcemile3

kızlar size bir anımı anlatım. bizim ilk dans şarkımız tangoydu papatya gibisin beyaz ve ince o kadarda hazırlanmıştık tango yapmaya nişan takıları takıldı dans müziğimiz başladı kimse bize bakmıyor.
şarkı yarıya geldi durdum müziği durdurttum.
kimse bizimle ilgilenmicekse boşuna dans etmeyelim dedim ve tam oturuyordum annem müziği başlattı tekrardan biz yine dansa devam etmek zorunda kaldık ama moralim bozulmuştu annemle babam kalktı sonra kayınvaldemle de kayınbiraderim. çok sinirlenmiştim yaa

Giris parcasi cnm. Ilk önce balkona cikip selmliyacagiz herkesi, müzik hizlaninca gelin yolundan iceriye girecegiz canikom.

Bende giris icin enbe orkestradan belle sarkisini begenmistim, ama bu sarki mekana cok uygunmus dediler.

Güvercinler takildi simdi bana yaaaaa. Nerden bulacagim CADIARZU

jüli giriş için çoook hoş bi parça beğendim ben.
3 dk sankim uzun gibi ama hemen görünüp inmicekmişsiniz herkese selamlıcaz falan derken geçer o süre. Hem balkonda görüntü süper olacak uzun kalın ki şöyleee tadını çıkarın pransle pranses gibi opuyorumnanaktan

Ah ne güzel sonbahar, güzel fikir bence.
Benimde arkadasim partneriyle tango yapmak istiyo. Bende cok begeniyom zaten :lepi:
Benim nisanlim hayatta tango yapmaz

anladım canım ama giriş çoşkulu olmalı harem gibi, belle ağır kalırdı onda dans edersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…