Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ne olur üzülme, üzülecek birsey yok bence. Seni öyle görmek istemesi cok dogal. Eger seni öyle daha cok begeniyorsa. Zaten co tatli bir dil ile söylemis ki cnm.

evet canım eşim olacak insan sonuçta herşeyi rahat rahat söyleyebilmeliyiz.. bende söylüyorum yeri geldiğindede ondan duyunca böle.gerçi çokta nazik söyledi.. ya tabiki elin karısına bakıcağana kendi aşkında görmesi lazım bazı şeyleri ..:sinifsinif: erkekler böylemi yaa kadının hiç bırakmaması lazım kendini..
kaş gerçekten yüzün çerçevesi ..yarın işbaşına haftasonu görüşcez inşallah..
şimdi demesin bi söylememle hemen çekidüzen gelmiş diye he?:sinifsinif:.

hımm evet canım yaa kaşlar insanın yüzünü açıyo.. ama yok sıkma canını bak ne güzel tatlı dille anlatmış seni kırmak istemiyo :)

bi kere benimkiside saçıma laf etmişti, sabahın köründe kaldırdı beni uykudan giyindim gittim yanına, ki ikinci öğretim olduğum için uyurum ben 11e kadar alışmamışım o saatte gitmeye, beğenmedi bizi beyefendi yataktan kalkmış gelmiş gibiymişim, valla ööle dedim :)))

yok yok sen al kaşlarını öyle git hoşuna gider :) ama şaka takılabilir, bunun içinde üzülme yahu aaaa :) o sakallarını uzatıp gelse yanına sen demezmisin noluyoz aşkım diye :)

Ha ha ha alemsin Papi...
Erva cnm, bende mesela kocisimi her zaman bakimli isterim. Her allahin günü süslü püslü ben sahsen gezemem zaten. Haftada bir gün alirim ama kaslarimi. Genelde hafta sonlari. Tabiyki Cuma günü bir kas fazla oluyo, ama olsun ;=) Her gün mükkemmel olmak zorunda degiliz ;=)
Ama inan sen kendinide daha degisik, daha güzel hissedeceksin. Ben kendimi güzel görmeyi cok seviyom mesela zemuszemus

evet yaa kaşlar uzadımı aynaya bakınca bile böle bi acayip geliyo insan, alışmışız diyedir heralde :) zaten alındımı çıkanmlarda komik çıkıyo bi ordan bi burdan

bazen bende pıtırcık gibi cimrilik yapıyorum, kendim alıyorum çıkanları falan ama sonra kuaför eli değdimi vay bee ne güzelmişim diyo insan :)

Bencede al git yanina cnm ;=)
Bide süslen biraz, gözleri acik kalsin böyle ;=)
Birazda naz, ooooohoooo sana tekrar asik olur valla zemuszemus

evet canım öyle insanın kendine olan saygısı bakım aslında karşısındakinden önce.. ama bu ara bende bi gevşeme oldu farkındayım.. işte oda farketmişki güzelce söyledi hakkı tabi söylemek..
ama yüzü gösteren başkada bişey yok zaten kaş çok değiştiriyor ifadeyi hakktten..söyledkklerinis için sağolun yaa iyi geldi valla..

hoşgeldin ycycyc, valla iç güveysinden hallice bugün topic, 30 temmuz itibariyle herşey düzelir herkes sağlık mutlu mesut olur inşallah :Saruboceq:

neyse bizim maç başladı ben artık gidimde izliyim :) inşallah bulurum netten yayın :S

iyi geceler herkeseee

Bencede al git yanina cnm ;=)
Bide süslen biraz, gözleri acik kalsin böyle ;=)
Birazda naz, ooooohoooo sana tekrar asik olur valla zemuszemus

:kedi: kaş uzun olunca makyajda görünmüyoki anam..
bende uzatıım dedim kalın kaş modasına uyup ama kötü durdu ..
ona güzel görinmicemde kime görüncem dimi opuyorumnanaktan
bi söylememle oldu demesin ama ne dicem aşkım böyle nasılım :jeyyar:

Birsey degil cnm. Ben cok taktir ettim ama nisanlini. Cok tatli söylemis. Baska türlü olan erkeklerde var, duydum kac kez vallah. Cok kiro bir sekilde, karsisindakini kira kira söylerler.

Neyse kizlar ben kacar. Belim agriyo yine.
Öptüüüüüümmmm sizi

Inantci seni kaydirigubbakcemile2

e kızım hep kuaföre gitsek ona çalışcaz napalım azcık idareli olmak lasım
bak haftaya 200 yetale ödemem var
nasıl bulcam die düşünüom
aldım aldım şimdi gircek öderken töbe töbe

Cimri pitircik sırnaşık şey
Vallah benimkiler cikmadi. simdi her gün sarimsak sürüyorum ki, ciksinlar fisfisfis
hehe badem yağıda sür çıkartıo

amma kaş muhabbeti olmuş bu akşam
erva süslen püslen görsün kız
hadi bende yatar
iyi geceler bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…