Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sülfat gelin olmuş gidiyorsun şarkısı çalmak istiyorum sana....güle güle kullan aldıklarını

lahanacım ikeadan çok işe yarar şeyler almışsın. güle güle kullan

lady nişan resimlerin çok güzel

mandilin kurtlar gezen türbanlı gelin resminde kızcağızı medusa yapmak istemişler galiba. sonraki fotodaki gelin kız prenses gibi olmuş

Sagol Pashminacim, inanin ki o kadar tatli ki!!
Bizim evin Bahcesinin önünde yol geciyor. Orda duvara oturup insanlari bekliyor. Gelen giden köpüsümüzü seviyor ;=)

Cimri pitircik sırnaşık şey
Vallah benimkiler cikmadi. simdi her gün sarimsak sürüyorum ki, ciksinlar fisfisfis

sakal ipten klozet takımım teyzem ördü.senin için ekledim pashminacım...

Son düzenleme:
jülide dişi galiba köpek, dişiler zaten hep şımarırlar, bütün canlılarda böyle galba :)))
Evet aynen cnm :teytey::teytey:
jüli canım utanma o günün gelinliğinin tadını çıkar keyifleeeeee
köpeğinizde pek sewimli
Sagol cnm hihoyyyt Ben Kinamdada cok utanmistim ;=)
Ama bu dügün daha dev birsey ya kafamçokkarıştı

bugün akşam nişanlımla konuşurken bana dediki mafoldumben

aşkım sana bişey söylicem dedi söyle canım dedim neyse boşver dedi sonra söyle fln diyince aşkım sen kendine bu aralar niye bakmıyosun dedimafoldumben
bende nasıl zayıflamışmıyım fln dedim
oda hayır dedi resimlerimize baktımda kaşlar fln yay gbiymiş dedi artık alan aldı satansattı diye bakmıyomusun yoksa dedi espriye vurdu ama kaldım yanii mafoldumben

ama haklı yaa erkekler günde bintane kadın görüyolar ben bu ara bıraktım kendimi kaşlarımı fln uzattım demekki o beni diğer halimle beğeniyomuş.. düşüğndüm sonragerçektende öyle yaa kaşlar yüzü ortaya çıkarıyo gercekten bırakmısım kendimi :sinifsinif: ya öle işteeee

Ay cnm, önemli degil, alirsin bundan sonra ;=)
Bir daha almiyacaksin diye birsey yok ki? opuyorumnanaktan
Kas bencede cok önemli, yüzü tamamen degistiriyor. Yarin aldirip mis gibi cikarsin karsisina.
Buna üzülmene gerek yok bence. Herkes herseyi söylemeli iliskide.
Sende bir gün ayni sekilde ona söylersin begenmediklerini-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…