Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufı hemsoyuk kız senle
bende niğdelıyım kaydirigubbakcemile3 ama artık rızelıyımm karısık ben en guzelı melezım dıyım
süper bı fıyatt

bu arada bugun 1. ayımız dedımm amme duyan olmadı herhal :sinifsinif:

küçük yerde oturmanın avantajı

bende isterim severimde küçük yerleri masrafsız oluoo

ist.da bile dünyanın yol parasını verioz sinir oluommm

arabaylada gitsemm benzin yakıoo amann

istanbulun köküne kibrit suyuu

evlenrim de gidrim t.dağına biran önce

Son düzenleme:

nice nice aylar yıllar olsun inş..
bi ömür Allah ayırmasın bacım opuyorumnanaktan

benimde doğum günümde 3. yıla girdik zemuszemus

ilahi böcükcüm iyi günler gör emikaydirigubbakcemile3
haklısın valla cv istesen yeridir.:1shok:
beni biri istedi oda mahvetti 3 seneden beri tık yok anacım...aslında bakma rahatımda ama işte zaman zaman kocaya ihtiyaç oluyo...anlarsın sen:kedi:

işte böcük cv de iste kaydirigubbakcemile3

bende amasyalım merzifon camiicedit köyü ama gitmedim görmedim bilmiyorum mafoldumben

Kizlar ben güvercinleri satan adama dün bu msj yolladim:

Merhaba, Ben dügünümde iki tane güvercin ucurmak istiyorum. Sizin kuslariniz müsait mi bunun icin? Hani bazilari alismamis, ucurulduktan sonra ölüyorlar. Kuslarin benim yüzünden ölmesini istemem.

O da bunu yazdi bana:

bunlar ölmez siz saldıktan sonra başka kuş besleyen birinin kuşlarına karışırlar daha sonra orda yaşamaya başlarlar

Sizce mantikli mi?

Iki güvercine 45 TL istiyo

günaydın kızlar...ışılcım gelinliğin çok güzel çok beğendim....mutluluklar...

sinay yine mi misafir geliyi size lmaz:

böcük, bir ayınız bin olsun inşallh

jüli, bence ölürler, adam satış için demiş ama inandırıcı diil.

[B]Jülicim canım benim yaa çok güldüm ne güzel yazmışsın böyleeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizin kuslariniz müsait mi bunun icin? :dance: :dance: :roflol: :roflol:[/B]

Pufii hayırlı olsun canım evin çok sevindimm :teytey:

böcüğümm ruh halini değiştirmişsin ona daha bi çok sevindim :)

sulfatın kapı süsü süper olmuş bayıldım

sonracıııımaaa daha ne dicektim be :S ay gene unuttum okurken :)

Jülide evet akşam babamada sordum ne oluyo o kuşlar salınınca diye, evlerini bulabilirlerse giderler dedi, olmadı bi sürüye karışırlar.. ama işte siz gece uçurcaksınız o zaman zor olabilir kuşlar için, karanlıkta fazla göremezler ya.. bide sizin düğün nerede olcak? o yakınlarda güvercin besleyen biri olsa gidip isteseniz biz bi uçuralım diye hem hayvancıklarında evi yakın olur hemencik giderler evlerine :)))

selam kıslar ben geldim napıyonus

böcük seni ısırabilürmüyüm benneyaptımki.. moralinin düzelmesine çok sevindim canım inan çok mutlu oldum seni böyle görmek çok iyi bu topiğin tadısın sen gülüm.. olur olmaz şeylerle üzmiceksin kendini ..opuyorumnanaktan

yOK canım hakverdim ona bırakmışım hakketten kendimi ama bakıyorum artık bırakmaya gelmiyo valla:umursamaz:

ah canım beniiim ya inşallah okadar uzamaş gülümyaaa çünkü uzadıkça insan büyük kararlar alabiliyo böyle çok kolay geliyo gözüne herşey.. inşallah okadar uzamaz inşallah :Saruboceq:​

CROıSELLE gelinlik sen süpersinis nan çok yakısmıs boşu boşuna komleks yapma türkk garusu dediğin accık balıketli olcak şişmanlık falan göremedim ben .. Hayırlısıyla giyersin işallah gelinliğini..

ay unutmuşum sulfatımı yazmayı canımmm kapınıs ne gusel olmuş ölee gülegüle oturun

Son düzenleme:
yaaaaa bende amasyada yaşamak istiyorum yaaa
bende 350 kira vermek istiyorum mafoldumben
bende 350 liraya oturuyorumdelikafadulden:lepipuyorumnanaktan

Yine mi cnm :umursamaz:

sinay yine mi misafir geliyi size lmaz:

böcük, bir ayınız bin olsun inşallh

jüli, bence ölürler, adam satış için demiş ama inandırıcı diil.

ayyy evet sabahta halam aradı yarın akşamda onları aldımkafamçokkarıştı yaa çocuksuz olsunda hiç sorun değil ama o çocuklar varya o çocuklar:mymeka:

sinaycım nedir seninde bu misafirlerden çektiğin yaa
az yalnız bıraksınlar sizi aaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…