[Jülicim canım benim yaa çok güldüm ne güzel yazmışsın böyleeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sizin kuslariniz müsait mi bunun icin? :dance: :dance: :roflol: :roflol:
Baltalimaninda cnm, zannetmiyom orada güvercin besleyen birisinin olacagini :1shok:Jülide evet akşam babamada sordum ne oluyo o kuşlar salınınca diye, evlerini bulabilirlerse giderler dedi, olmadı bi sürüye karışırlar.. ama işte siz gece uçurcaksınız o zaman zor olabilir kuşlar için, karanlıkta fazla göremezler ya.. bide sizin düğün nerede olcak? o yakınlarda güvercin besleyen biri olsa gidip isteseniz biz bi uçuralım diye hem hayvancıklarında evi yakın olur hemencik giderler evlerine :)))
Şeniz:Saruboceq:nice nice aylar yıllar olsun inş..
bi ömür Allah ayırmasın bacım opuyorumnanaktan
benimde doğum günümde 3. yıla girdik zemuszemus
Şeniz:Saruboceq:1000 li aylara böcüükk
Günaydın hatuşlar nabersiniz??? bu akşam misafirim varr :umursamaz:
tık yoksa ondan cacık olmas bosverilahi böcükcüm iyi günler gör emikaydirigubbakcemile3
haklısın valla cv istesen yeridir.:1shok:
beni biri istedi oda mahvetti 3 seneden beri tık yok anacım...aslında bakma rahatımda ama işte zaman zaman kocaya ihtiyaç oluyo...anlarsın sen:kedi:
bak ben bı erkekı hemen tanırım heeişte böcük cv de iste kaydirigubbakcemile3
bende amasyalım merzifon camiicedit köyü ama gitmedim görmedim bilmiyorum mafoldumben
erzincanda deprem olmuş, 4.9 şiddetinde
böcük dün TIYTIY geldi ama sen yoksun die gitti heralde çok durmadı kaydirigubbakcemile3
erva :kedi: tskler cnm desteğın ıcn bu aksam ekşın yapcam ınş benım usak gelmezse bekle benı
bakkendıne bacım benımkı hep bakımlı olmamı ıstıyo ama nerde paspal gezıyommmafoldumben
böcük binli onbinli aylara opuyorumnanaktan
[COLOR="red"]jülide
çok para yav git hayvan pazarından tanesi 10 liraya al sen burda olsaydın bizim komşunun 1000 tane güvercini var bi gece terasa çıkar 3-5 tane iyilerinden seçerdik :roflol:ertesi günde aa hırsız girmiş derdik :roflol::roflol::roflol:
oo 7 aydınlık yaa 9da kararıyo hava :) ama düğün 7demi başlıcak çok erken diilmi? sen enişteyi yolla düğünün yapılacağı yere gidip havaya baka baka dolaşsın :)))
6 7 gibi zaten genelde insanlar salıyo sürülerini hava serinken uçsunlar açılsınlar diye.. ya bu güvercin besleyenler ayrı bi tip oluyo, havada bi tek güvercin falan gördülermi heme salıyolar kuşları ki o güvercini çekip sürüye katsınlar diye :) hani adam satmak için söylemiş diye düşünme, edirnekapıdamı nerde güvercin pazarı var orayada bakabilirsiniz aslında
gÜvercİn pazarı oluyo bazen bazı semtlerde
sinaycım nedir seninde bu misafirlerden çektiğin yaa
az yalnız bıraksınlar sizi aaaklava:
Ay gercekten Sinaycim, zirt pirt misafir yaniklava:
Şeniz:Saruboceq:
nıce yıllara
Şeniz:Saruboceq:
desene sen 1.evlılık yıldonumde butun esyalarını yenılıycenkaydirigubbakcemile3
kolay gelsın
dua edek gelmesınler kampanya yapak mı:jeyyar:
bekleyin beni anacımm :lepi: gel akşam kuzum beklicem
bakıyorum canım bu sabah kalktım maske yaptım :roflol: kuaföre gtcem öğleyin haftasonu güsel görsün beni ..böcük accık işve cilve dersi alalım akşamm haftasonu lasım olur :jeyyar::jeyyar::jeyyar:. ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır öle mi :1rolleyes:
böcüük nice aylara, nice yıllara inşallaahh :Saruboceq: yaw erkekler böle şeylere pek bakmaz ama :)) sen daha önceden söylemişiydin ay dönümü bilmemne, benimkisi farkında olmaz heralde :uhm:
sinayy kolay gelsin sana yaa :)))
sinay bu misafirler seni bırakmas kusum nedir bu yaa ben almıcam evimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?