Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

jüli, bence ölürler, adam satış için demiş ama inandırıcı diil.[/QUOTE]

Bencede kaydirigubbakcemile

[Jülicim canım benim yaa çok güldüm ne güzel yazmışsın böyleeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sizin kuslariniz müsait mi bunun icin? :dance: :dance: :roflol: :roflol:

Off nasil anlatsaydim :sinifsinif:

Baltalimaninda cnm, zannetmiyom orada güvercin besleyen birisinin olacagini :1shok:
Aksam 7'de karanlik olur mu ki?

böcük dün TIYTIY geldi ama sen yoksun die gitti heralde çok durmadı kaydirigubbakcemile3

nice nice aylar yıllar olsun inş..
bi ömür Allah ayırmasın bacım opuyorumnanaktan

benimde doğum günümde 3. yıla girdik zemuszemus
Şeniz:Saruboceq:
nıce yıllara

1000 li aylara böcüükk
Günaydın hatuşlar nabersiniz??? bu akşam misafirim varr :umursamaz:

desene sen 1.evlılık yıldonumde butun esyalarını yenılıycenkaydirigubbakcemile3
kolay gelsın
dua edek gelmesınler kampanya yapak mı:jeyyar:

böcük binli onbinli aylara opuyorumnanaktan
[COLOR="red"]jülide [/COLOR]çok para yav git hayvan pazarından tanesi 10 liraya al sen burda olsaydın bizim komşunun 1000 tane güvercini var bi gece terasa çıkar 3-5 tane iyilerinden seçerdik :roflol:ertesi günde aa hırsız girmiş derdik :roflol::roflol::roflol:

tık yoksa ondan cacık olmas bosver
gene senın zaman zaman benım herzmn ıstıyo :jeyyar:

işte böcük cv de iste kaydirigubbakcemile3

bende amasyalım merzifon camiicedit köyü ama gitmedim görmedim bilmiyorum mafoldumben
bak ben bı erkekı hemen tanırım hee
onlardan ıstıyom ben cv kaydirigubbakcemile3

erzincanda deprem olmuş, 4.9 şiddetinde

:1shok:daha beterınden korusun :Saruboceq:

oo 7 aydınlık yaa 9da kararıyo hava :) ama düğün 7demi başlıcak çok erken diilmi? sen enişteyi yolla düğünün yapılacağı yere gidip havaya baka baka dolaşsın :)))

6 7 gibi zaten genelde insanlar salıyo sürülerini hava serinken uçsunlar açılsınlar diye.. ya bu güvercin besleyenler ayrı bi tip oluyo, havada bi tek güvercin falan gördülermi heme salıyolar kuşları ki o güvercini çekip sürüye katsınlar diye :) hani adam satmak için söylemiş diye düşünme, edirnekapıdamı nerde güvercin pazarı var orayada bakabilirsiniz aslında

böcüük nice aylara, nice yıllara inşallaahh :Saruboceq: yaw erkekler böle şeylere pek bakmaz ama :)) sen daha önceden söylemişiydin ay dönümü bilmemne, benimkisi farkında olmaz heralde :uhm:

sinayy kolay gelsin sana yaa :)))

mandalın tskler cnm alıntını sıldım yanlıslıkla :kedi:

papı sana ne yazcaktım unuttum hee
hatrladım cok tskler cnm ıyyım bugun zemuszemus

erva :kedi: tskler cnm desteğın ıcn bu aksam ekşın yapcam ınş benım usak gelmezse bekle benı

bakkendıne bacım benımkı hep bakımlı olmamı ıstıyo ama nerde paspal gezıyommmafoldumben

erva :kedi: tskler cnm desteğın ıcn bu aksam ekşın yapcam ınş benım usak gelmezse bekle benı

bakkendıne bacım benımkı hep bakımlı olmamı ıstıyo ama nerde paspal gezıyommmafoldumben

bekleyin beni anacımm :lepi: gel akşam kuzum beklicem
bakıyorum canım bu sabah kalktım maske yaptım :roflol: kuaföre gtcem öğleyin haftasonu güsel görsün beni ..böcük accık işve cilve dersi alalım akşamm haftasonu lasım olur :jeyyar::jeyyar::jeyyar:. ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır öle mi :1rolleyes:

böcük binli onbinli aylara opuyorumnanaktan
[COLOR="red"]jülide

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Yemek cok kalabalik cnm. 9 da baslasak 12de ancak biter :sm_cool::sm_cool
Cevaplarin icin cok tsk ederim cnm. Ben Istanbula carsamba günü variyorum. güvercin pazarina bide yetistiremem zannedersem :sinifsinif:

gÜvercİn pazarı oluyo bazen bazı semtlerde

Bende internette okudum cnm, ama yetistiremem galiba :çok üzgünüm:
[/COLOR]

sinaycım nedir seninde bu misafirlerden çektiğin yaa
az yalnız bıraksınlar sizi aaa klava:

Ay gercekten Sinaycim, zirt pirt misafir yani klava:

nıce yıllara

desene sen 1.evlılık yıldonumde butun esyalarını yenılıycenkaydirigubbakcemile3
kolay gelsın
dua edek gelmesınler kampanya yapak mı:jeyyar:

yaa misafir başımın üstünde yeri var mesela salı akşamı liseden arkadaşım geldi ailesiyle 1 tane yeğeni vardı yanlarında oyuncaklarını getirmişler oturttular yere kendi kendine oynadı oynadı uyudu kaldı yavrum yaa:ecrin_bebek: ama o eşimin yeğenleri ve kuzenleri varya bir ömre bedel yaa annenin ilgilenmesi lazım bunun ötesi yok -tatlicadiarzu-neyseki bu akşamki gelenler teyzem hollandadan ve çocuksuz geliyor artı düğün hediyemi getirecek :roflol:yarında halamlar geliyor 4 yetişkin onlarda da yok allahtan torun torba :lepi:

Ha yasa be kiiizzz zemuszemus

sinay bu misafirler seni bırakmas kusum nedir bu yaa ben almıcam evimeee

ömür biter bizde misafir bitmez bende nikahım 1000 e yakındı ve daha bi ton gelemeyen vardı düşünün yani ee şimdi onları ağırlıyoz hediyelerini getirip tebrik ediolar genelde yurtdışındaki akrabalar gelecek bu aralarşakkıdı annem ve babamın çok çevresi var başıma bela oluo kafamçokkarıştı

Ayhh kızlar sitede sorun var alıntı ediyrim çıkmıyor, herkese çok çok teşekkür ederim daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :Saruboceq:

Baharrrrr nerdesin çabuk gel şoklardayım :1shok:Bende Amasya-Merzifon-Camiicedit doğumluyum. Camiicedit köy değil mahalle canım. Çok şaşırdım ya bu kadar olur...
Bukiiiiiiiiiiiiiit bende kendimden korkuyorum artıkın delikafadulden

jüliiiiiiiii ben çözemedim seni yaw :)
şimdi sen almanyadasın
çarşamba günü geliyosun düğünün burda olcak
peki sonra?
evin nerde olcak almanyadamı yaşıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…