Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy cnm yaa çalışan bayan için nekadar zor akşam eve gidip hazırlık yapcan daha

valla ervacım ne yalan söleyim ööle akşamları gelenlere pasta börek yapmıyorum:umursamaz: zaten işten geç çıkıyorum artı onlar yemeklerini yiyip geliyorlar çayla çerez arkadan da meyve dondurma yallahhh-tatlicadiarzu-

komsu ya ben senın resımlerıne baktım acep yazdım mı bılmıyom dun bakmıştımm
cok guzellerdı ee sen guzel olunca tabe

oyy komşum saol cnm benimm. kız banabak kaş maş aldırcaksan resim koy ben merak ederim çok hee

kızlar bısı sorcam ya
benım son aldıklarım eylul ayında gelcek ıınş
acep camasr mak ıle bulasık mak ne zmn getırtsem

cnm ben düğünden 1 hafta önce kurdurdum garantisi geç başlasın die

nan kaçırdım bankaya gittim olay olmuş neydi konuuu

böcük dün TIYTIY geldi ama sen yoksun die gitti heralde çok durmadı kaydirigubbakcemile3

biri bana anlatsın nedir bu tıytıy durumu yaa

:1shok::1shok::1shok: naptın gene nan korkutma beni

hehe adamın cvpta güzelmiş

ben giremiim buraya ya

arsi hoşgeldin canımm bu ara fazla takılamıyosun canım
sinay yeter da onlar madem yiyip geliyolarmış çay çerez yeter hem çalıştını biliyolar aman boşveerkaydirigubbakcemile2

jüliiiiiiiii ben çözemedim seni yaw :)
şimdi sen almanyadasın
çarşamba günü geliyosun düğünün burda olcak
peki sonra?
evin nerde olcak almanyadamı yaşıcaksın?

Ya benim is cok karisik. Simdi ben ve nisanlim daha gecen ay yeni mezun olduk, daha is bulamadik. Tabbi biz 4 senedirli nisanliyiz ve 8 senedirli cikiyoruz. O yüzden dügünü ertelemek istemedik yine. Isimiz belli olmayinca, sehir ve ülkede belli olmuyor cnm. Yani biz ev kurmadik. Annemlerin Izmirde yazlik evleri var. Orada kalacagiz is buluncaya kadar.

Dügün evet Istanbulda olacak. Nisanlim Istanbullu ve biz Istanbuldada okuduk. Istanbulu cok seviyorum ben. Problem, ikimizde Ayni sehirde birsey bulmak zorundayiz :sinifsinif: Ama biz ikimizde Elektrik Elektronik Mühendisligi okuduk, böyle sehir secme sansimiz pek yok.

Kizlar dün 5 makine camasir yikadim, simdi ütüsünü yapacagim :sinifsinif:
Bana kolay gelsin. Aksam dörttede Imam nikahimiz kiyilacak

ayy jüli ne karışıkmış, iyi baban müsaade etmiş 4 yıl nişanlı kalmanıza

benimki en fazla 6 ay kalırsınız dio da

neyse sizde de iş bulunca olaylar çözülcek zaten

herşeyin hayırlısı gönlünüze göre olsun

pıtır gec kaldın konu kapandı
dıyokı konuda
otobuse bındım metroya orda bırı benım kalcama elledı ama cok hoşuma gıttı:roflol:

Kizlar dün 5 makine camasir yikadim, simdi ütüsünü yapacagim :sinifsinif:
Bana kolay gelsin. Aksam dörttede Imam nikahimiz kiyilacak

kolay gelsin canım..yardım istermisin
yaa buakşam kıyılıyomuu hadi hayırlıolsun kız dikkat et ellerini bağlamasın kimse he.. çok dua et bu gece çok önemli.. biside unutma duanda he.. ŞenizŞeniz​

Yok yok girme, ama 600 e felan da ev yok değil yani burda da var lüksüne göre CADIARZU

Gülay da hemşo, sende demek :1hug:

tatlım ben Samsun luyum 1saatlik bi yol cok severim Amasyayı gelip gittikçe uğrarız annemle babamın arkadaşları var oralarda

bende amasyalım merzifon camiicedit köyü ama gitmedim görmedim bilmiyorum mafoldumben

bi heöşo daha kaydirigubbakcemile

komşu tabıkı eskı ve yenı halımın resımlerını koycamda ne zmn aldırırım bılmıyom

konu sahıbesı kesın erkek dıyokı ayy metroya bındım cok kalabalıktı bı el geldı totoma elledı(ben kıbarını yazıyom)
sonra urktum ama hıoşuma gıttı
metrodan ınen falan oldukca bu kez sokulmaya baslamışmış
bende dedım nan bısey derdım amme ban yemek korkusu var kazen abı banı kaldırsan dedım
kız ellenmeyı sevyo anacım yanı erkek :roflol:
fantazısını anltıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…