ayy cnm yaa çalışan bayan için nekadar zor akşam eve gidip hazırlık yapcan daha
komsu ya ben senın resımlerıne baktım acep yazdım mı bılmıyom dun bakmıştımm
cok guzellerdıee sen guzel olunca tabe
kızlar bısı sorcam ya
benım son aldıklarım eylul ayında gelcek ıınş
acep camasr mak ıle bulasık mak ne zmn getırtsem
böcük dün TIYTIY geldi ama sen yoksun die gitti heralde çok durmadı kaydirigubbakcemile3
Ayhh kızlar sitede sorun var alıntı ediyrim çıkmıyor, herkese çok çok teşekkür ederim daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :Saruboceq:
Baharrrrr nerdesin çabuk gel şoklardayım :1shok:Bende Amasya-Merzifon-Camiicedit doğumluyum. Camiicedit köy değil mahalle canım. Çok şaşırdım ya bu kadar olur...
Bukiiiiiiiiiiiiiit bende kendimden korkuyorum artıkın delikafadulden
valla ervacım ne yalan söleyim ööle akşamları gelenlere pasta börek yapmıyorum:umursamaz: zaten işten geç çıkıyorum artı onlar yemeklerini yiyip geliyorlar çayla çerez arkadan da meyve dondurma yallahhh-tatlicadiarzu-
hehe adamın cvpta güzelmişKizlar ben güvercinleri satan adama dün bu msj yolladim:
Merhaba, Ben dügünümde iki tane güvercin ucurmak istiyorum. Sizin kuslariniz müsait mi bunun icin? Hani bazilari alismamis, ucurulduktan sonra ölüyorlar. Kuslarin benim yüzünden ölmesini istemem.
O da bunu yazdi bana:
bunlar ölmez siz saldıktan sonra başka kuş besleyen birinin kuşlarına karışırlar daha sonra orda yaşamaya başlarlar
Sizce mantikli mi?
Iki güvercine 45 TL istiyo
jüliiiiiiiii ben çözemedim seni yaw :)
şimdi sen almanyadasın
çarşamba günü geliyosun düğünün burda olcak
peki sonra?
evin nerde olcak almanyadamı yaşıcaksın?
pıtırcık sen günleri saymaya dewam et böle tamammı :mymeka:
Ya benim is cok karisik. Simdi ben ve nisanlim daha gecen ay yeni mezun olduk, daha is bulamadik. Tabbi biz 4 senedirli nisanliyiz ve 8 senedirli cikiyoruz. O yüzden dügünü ertelemek istemedik yine. Isimiz belli olmayinca, sehir ve ülkede belli olmuyor cnm. Yani biz ev kurmadik. Annemlerin Izmirde yazlik evleri var. Orada kalacagiz is buluncaya kadar.
Dügün evet Istanbulda olacak. Nisanlim Istanbullu ve biz Istanbuldada okuduk. Istanbulu cok seviyorum ben. Problem, ikimizde Ayni sehirde birsey bulmak zorundayiz :sinifsinif: Ama biz ikimizde Elektrik Elektronik Mühendisligi okuduk, böyle sehir secme sansimiz pek yok.
pıtır gec kaldın konu kapandı
dıyokı konuda
otobuse bındım metroya orda bırı benım kalcama elledı ama cok hoşuma gıttı:roflol:
Kizlar dün 5 makine camasir yikadim, simdi ütüsünü yapacagim :sinifsinif:
Bana kolay gelsin. Aksam dörttede Imam nikahimiz kiyilacak
Yok yok girme, ama 600 e felan da ev yok değil yani burda da var lüksüne göre CADIARZU
Gülay da hemşo, sende demek :1hug:
bende amasyalım merzifon camiicedit köyü ama gitmedim görmedim bilmiyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?