Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kolay gelsin canım..yardım istermisin
yaa buakşam kıyılıyomuu hadi hayırlıolsun kız dikkat et ellerini bağlamasın kimse he.. çok dua et bu gece çok önemli.. biside unutma duanda he.. ŞenizŞeniz​

ellerini bağlamasın derken neyi bahsediyorsunuz göğüs hizasında mı kavuşturmasın ?
kötü bi anlamımı var ? CADIARZU

erva :jeyyar: aksama gel anacım gell
ben hıc maske yapmadım ya ::sinifsinif: ve sıyah noktalarım var ne mok yıycem
neysem bı ara parayı bulursamkı cok zor:roflol:
ozmn yaptırırım

Işşşşşııııııııııııııılllllllllllllllllllllllll çok tatlısın canikooooooooo, Allahım tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

amin balımm inşallah seninde çok teşekkür ederim canım utandım yaa :kedi:

günaydın kızlar...ışılcım gelinliğin çok güzel çok beğendim....mutluluklar...

:kedi:

ellerini bağlamasın derken neyi bahsediyorsunuz göğüs hizasında mı kavuşturmasın ?
kötü bi anlamımı var ? CADIARZU

canım imamnikahı önemli bi olay yani eller bağlanmasın derken kavusmasın anlamında evet öyle derler hep..

erva :jeyyar: aksama gel anacım gell
ben hıc maske yapmadım ya ::sinifsinif: ve sıyah noktalarım var ne mok yıycem
neysem bı ara parayı bulursamkı cok zor:roflol:
ozmn yaptırırım
gelcem bacım kaydirigubbakcemile5
nan böcüğüm bendede para yok evde yapıyorum maskeyi çokta güsel lan kimyasal mimyasallık olmadan doğal doğal ohh..
bak deyim sanada marulu al suyunu sık siyah noktalar için
bi domateside al rendele yüzüne sür beklet 15 dk.falan sıkılştırıyo
aha benden tarif :roflol:

ayy bıan once ceyıslerım evıme gelsın ıstıyom onları gorunce daha bı mutlu oluyorum ama evde de yer yok
sımdık annemler eylulde gelcek ınş
onlar gelmeden yenı gelenlerı saklamam lazım amme neryeCADIARZU
nan kucuk seylerde deıl kı nere soksam
he bıde aklıma geldı bızımm evımızde portmanto var ama kocaman ve dolapları dolu
deprem olsa hepsı hoppp yere
aklıma geldı bırden eve gıdınce bant yapstrsam kapaklarına nasıl olur
acep sonra ızı kalır mı bantın

erva nan öle tarıf cok var hatta ben mısır unu ve yumurta akı ıle yaptım ana ınanılmaz işe yaradı ama ben bıseyın devamını getrme konusunda hıc ıyı deılım
bıgun kullanır 5 gun kullanmam
30 tl verıp 2 3 yıl önce bıoder aldım toplasan 10 kez sürmedım aksam baktımkı son kullanma tarıhı dun aksammış attımm :bbo:
hatta dolapta bı sürü var öle kullanmadım markalı kremler
ama yuzume asla krem sürmem yanı herseyı surmem nemlendırıcı kullanıyom ama maske hıc yapmadım

laa bodoslama dalcam ama :) ben bioder roll on aldım, işe yaradı süper bişii tavsiye ederim.. ki bende 2 ay falan sürdüm epi topu unutuyorum her akşam sürmeyi ama sonuç süper :lepi:

neyse geçmişi okuyayım :))

ohh çok yazmamışsınız :lepi:

croiselle gelinliğin muhteşem olmuşş, çok yakışmış sana

sinay gelen zaten sen görmek için geliyo yemek için değilkii :)) bizim eski evimiz bahçeliydi, ee gelen gidende çok oluyodu, zaten bizde hamur işi severz börekti kurabiyeydi bisküviydi hep bulunur bu yüzden evde, sanırım evlenincede öyle yaparım :) hoşuma gidiyo öyle şeyleri yapmak, ama yemek derseniz o yok işte bende :1no2:

bu arada bende sivilce sorunu vardı, siyah noktalarda cabası :) en son bi ilaç kullandım şimdi çok mutluyum hiiiç bişi yapmıyorum yüzüme sadece nemlendirici, oda bepanthol die bi krem, yumuşacık yüzüm :lepi: Allah razı olsun doktorumdan :)

bioderin rollonu mu war?? ilk kez duydum walla
gerçekten işe yarıyosa bende alim bari
fiyatı ne peki?

bioderin rollonu mu war?? ilk kez duydum walla
gerçekten işe yarıyosa bende alim bari
fiyatı ne peki?

evett yani benim baya kötüydü, "bişii olmuyo yaaa" diyenler olduğu için jilet kullanmıştım :) şimdi baya inceldiler belli olmuyolar nerdeyse alkisalkisalkis

13buçuğa almıştım ben mart gibi, çok fazla değişmemiştir heralde..

tek sorunu pijamamın kol altları yeşilimsi renk alıyo :)) akşamdan akşama kullanıyosun sadece..

babek acıbademkremı kullanın süper nemlendırıcı
gurbıkten öğrendım ben ckta uygun 4 5 tl

mandalın markası onemlı
babek mıydı pekı

yanı ben gurbağa prensese cok guvenıyom hatta makyaj topıcınde her bayanın cantası var artık
ama markası babek olcak
ve japon pazarında bıle var ama cakması
ben for you dıe bı marketten almıstım sızde buyuk marketlere bakın

Son düzenleme:
ya acıbadem kremini benim dayım kullanıyodu bi ara sedef war onda
baya yumuşatmıştı yaralarını
bende bi kaç defa elime sürmüştüm çok süper oldu
ama yüzüme sürmeye korkuyorum
tam sivilcelerim yok oldu derken tekrar ortaya çıkar die çok korkuyorum
hiçbişe süremiyorum yüzüme

Bayan turuncu sureklı okuyo ama bısey yazdığını gormedımmm :mymeka:
ınsan bı slm verır ayolll

gene başa donduk:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…