Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ışılım opuyorumnanaktan
çoook cici olmuş çiçeklerle kına keselerin. Sepette çok kokoş olmuş.

biliyom bacım bosch olduğunu :) ama zaten siemensle bosch aynı olduğu için pek bişey fark etmiyo, aynı model aynı tip bizde vardı adı siemens ti :)

clipso olan tipini görmedim fisslerin canım da, gittiğim mağazadaki kız çok çabuk yemekleri pişirdiğini söylüyordu

Betacım üzülme yaa herşeyde vardır bi hayır, bak şükürler olsunki sevdiğin adamın yanındasın onunla geçiyo her günü

canım daha iğrencini duymaya başladım bebek ne zamankaydirigubbakcemile3
alıştım canım çok şükür..
ben avrupa yakasından anadolu yakasına geldim o biraz zorladı beni..

hoşbuldum canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

teşekkür ederim canım benim Şeniz satın alsaydım valla verirdim ama diktirdim sonra kiraladım benimde içim yandı verirken ama ne çare-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

sinay bu bahsettiğin gelinlikmi önce kendi hayalindeki diktirip sonra kiraya verilebiliyormu ? diktirdiğin yer veriyor değilmi kiraya sorması ayıp nekadr da mal olur ortalama ????
[

Son düzenleme:
Eda canımm bende 2-3 sene önce almıştım clipsolu tefalden 100küsürmü neydi, bence clipsolu almak gerek ben cok korkuyorum o normallerden bir arkadaşımın normaldi ve patlamıştı evde de normal var ocakdayken yanına yaklaşamıyorum tatlım indirimleri takip etsene tefalden filan mutlaka kampanyalar olur, bu arada geçenki yardımın için tşk ederim nişanlımla hallettik senden fikir aldığım konuyu .... umarım arkasından bir aksilik cıkmaz

Sinayım ne olur üzülme bitanem .Demekki Bölesi hayırlısıymş be canım . .
Sen çok Güzel Bi Gelin Oldun. . .Saçın Makyajın Gelinliğin Herşeyin çok Güzeldi . .
Beterin beteri wardır de bitanem . bunada şükretmeli insan :asigim:

vazgeçilmezimde geldi
taze gelinler topiğine döndük ohh ohh herkes burda :lepi: hihoyyyt

hakkaten herkescikler burda. bide burcu teşrif etseymişşşşş laelaelaelaelae

canım hayırlı olsn yeni soyadın kaydirigubbakcemile2
Saol canımm a.s.
beta yeni soyadın hayırlı olsun
Tşk ederim edacımm a.s.
Betacım üzülme yaa herşeyde vardır bi hayır, bak şükürler olsunki sevdiğin adamın yanındasın onunla geçiyo her günü
Öylee tabii ama alışmıştım 26 senelik soyadım değişiverdi birden benneyaptımki
Dediğin gibi Allahtan koçişimii çok seviyorumm opuyorumnanaktan
canım daha iğrencini duymaya başladım bebek ne zamankaydirigubbakcemile3
alıştım canım çok şükür..
ben avrupa yakasından anadolu yakasına geldim o biraz zorladı beni..
Offf bide o soru var dimii :bbo: Zaten canım istanbuldan karşıdan karşıya geçmek il değiştirmek gibi bişe..Onada zamanla alışırsınn artık..Huzurunuz,mutluluğunuz yerinde olsunn opuyorumnanaktan

ay bende anadoludan avrupaya gitcem :gitme:

VAZGEÇıLMEZıM sen neden hiç resim eklemedin lmaz:

sinayım canım sen böyle yazınca bende senin kadar dertlenip üzülüyorum ne büyük umutla heycanla beklerken nelerle karşılaştırıyor Allah bizi.
sonra kendi eksikliklerim yapamadıklarım aklıma geliyor sonra evimi özlemeye başlıyorum . Boğazım düğümleniyor..Canıııııım biliyorum düğüne kınaya dair her fotoda her anıda aklına geliyor, gelecekte ama artık üzülme tamam mı kuşum. :sinifsinif: Şeniz

kına malzemeleride çok cici insan görünce bile bi hoş olii
betacım hayırlı olsunnn

teşekkürederim bukicmmmm baktığın için

Işılcım canım benim ne büyük bir heyecan dimi
düğün gününü beklemek insanın günleri eliyle çekip getiresi geliyor

ilk dans müziğiyle ilgili konu açılsa içim cız ediyor :sinifsinif:

hiç için cız etmesin
sevdiğinle berabersin mutlusun
Allah beterini göstermesin

ışılım opuyorumnanaktan
çoook cici olmuş çiçeklerle kına keselerin. Sepette çok kokoş olmuş.

canımm teşekkürederimmm

betacımm bide bi iyileşsen herşey tam olacak canım yaaa Şeniz

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
densem, aybuer, baberko+, bktbb+, croiselle+, DarkAngel, dreamlife, Eudorabeta+, fibula+, karalahana, ladybirddaisy, maldivler, mandilin+, oktar+, PapiBJK, psoriasis+, reyhan85, Selen_Ay, sinay21+, KK Pro Üyeuğur böcüğü+, VAZGECILMEZIM+, _HaYaTiM_+

eda delirdinmi nan
bi tencereye 425 tl werilirmi
anam bırak clipsosuz olsun ya 100tl wer paşalar gibi al düdüklü
o kadar parayla bi dünya delik kapatırsın bence

ahh canım ben 475 tl verdim yanında hediye diye bir tava seti verdiler onun parası da dahilmiş eve gelince netten baktım daha uygunları var...

ben bu akşam viaporta gitcem
alim şu calipso mudur
clipsı mudur nedir
peff 425 liraydı yaaa
yok mu daha ucuzu yaaaaaaaaaaa

edacım ben tefal mağazasından geçen hafta 475 e aldım yanında tefalin çaycısı hediyeydi çaycı yerine başka bişeyy aldım ama eve gelince nete baktım 300 tl ye olan bir site var.netten al istersen kargoda ücretsiz .6 ltre clipso control benim alldıgım zaman saatli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…