papicimm çıkar bekarlığınn tadını napıcann evlenicendee :dilcikar:ööff bende evlenmek istiyorummm yaaaaaaaa mafoldumben
Ayy bu çikinn kızz maldivmii :dilcikar: (Şaka tabii)ışıl cok güzel kınalıkların cnm.. yazmalı hoşgeldiinn..kızlar resimdeki maldivlerr
ışıl cok güzel kınalıkların cnm.. yazmalı hoşgeldiinn..kızlar resimdeki maldivlerr
]
ay bende anadoludan avrupaya gitcem :gitme:
VAZGEÇıLMEZıM sen neden hiç resim eklemedinlmaz:
Maşallahhh tütütütütütütüüttütüüüüüüüüüüüüüa.s.
canımcığım benim fotolar henüz çıkmadı geçen pazar gttm henüz hazır diildi bu pazar tekrar gidicem.kına fotograflarımda evdeki laptopumda kaldı. . .:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bugün daha iyimm ışılcımm mesela hiç ağrı kesici içmedimm hihoyyytbetacımm bide bi iyileşsen herşey tam olacak canım yaaa Şeniz
bide betacım hayırlı olsun yeni soyadın
Evettt opuyorumnanaktan Çok değişik bi duyguu :kedi:betam, hadi hayırlı olsun
bakıp bakıp dur şimdi nufus cüzdanına yeni soyadına. zemuszemus
Canımm bol bol bebek pudrası sürr hafif hafif açılır rengii yerimsenibenkızlar çok alakasız olacak ama koltuk altlarım benim kararıyor...sizdede böyle bir sıkıntı varmı..internetten yok evde hazırlanan karışımlar falan diye buldum ama daha dermotolojik bişeyler varmı bildiğinizmafoldumben
Senin kına şeyslerini yesinlerr Şenizşimdik size kına şeysilerimi ekliyeyim
maldivler ne tatlısın sen öleeee yerimseniben
papicimm çıkar bekarlığınn tadını napıcann evlenicendee :dilcikar:
Sabah kalk kahvaltı hazırla,evi temizle,yemek yapp bekarlık sultanlıkk kaydirigubbakcemile3
Ayy bu çikinn kızz maldivmii :dilcikar: (Şaka tabii)
Çok şekermişş bide fettan bakışları varr :jeyyar:
Maşallahhh tütütütütütütüüttütüüüüüüüüüüüüüa.s.
canımcığım benim fotolar henüz çıkmadı geçen pazar gttm henüz hazır diildi bu pazar tekrar gidicem.kına fotograflarımda evdeki laptopumda kaldı. . .:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
maldivler ne tatlısın sen öleeee yerimseniben
ama itiraf ediyim bahar bu resimdeki maldivler yazmışya
resmin açılmasını bekliyorum adaların resmini koydu dedim heralde kaydirigubbakcemile3
betam, hadi hayırlı olsun
bakıp bakıp dur şimdi nufus cüzdanına yeni soyadına. zemuszemus
edsa bosh marka ütüyü kimsecik önermiyo beyas eşyası bile güsel değilki canım ben phılıps aldım accık tuzlu oluyo ama kullanışlı
böcük nerelerde yaa gene görükmüyo :uhm:
oh ssevindim canımEda canımm bende 2-3 sene önce almıştım clipsolu tefalden 100küsürmü neydi, bence clipsolu almak gerek ben cok korkuyorum o normallerden bir arkadaşımın normaldi ve patlamıştı evde de normal var ocakdayken yanına yaklaşamıyorum tatlım indirimleri takip etsene tefalden filan mutlaka kampanyalar olur, bu arada geçenki yardımın için tşk ederim nişanlımla hallettik senden fikir aldığım konuyu .... umarım arkasından bir aksilik cıkmaz
anaa ben hiç netten almayı düşünmedim bakahh canım ben 475 tl verdim yanında hediye diye bir tava seti verdiler onun parası da dahilmişeve gelince netten baktım daha uygunları var...
edacım ben tefal mağazasından geçen hafta 475 e aldım yanında tefalin çaycısı hediyeydi çaycı yerine başka bişeyy aldım ama eve gelince nete baktım 300 tl ye olan bir site var.netten al istersen kargoda ücretsiz .6 ltre clipso control benim alldıgım zaman saatli olan.
iti an çomağı hazrla ben geldım kaydirigubbakcemile3
sbh dedım ya patron ızınde dıe yığenı ıkıde bı benı kaldırıyo pc o oturuyo :mymeka:
sonra sız cok cene edıyonus kk bende cok yavas öle gecıyo saatler
ya biz de hep tefal ütü alırız evetefal in ütüsünü kullanıyorum ben çok memnunum; annemdeki de braun o da çok güzel
kanka senin var da clipson benim niye olmasınçok çenenız var cokkk
kanka nan okadr para vırme yolarım senı bee borc etme kendıne 425 tl boru deıl bu ıyı düşün sonra alınabılır
bak ben 400 tl korkmaz mavış tencere setı aldım ıcınde duduklusude var ve süper evde kullanıyok
zatı duduklu fazla işe yaramazkı ne etcen
sankı yemek yapmasnı bılıyon(benımde clıpso var önceden aldım :roflol: sımdık olsa asla vermezdım batardım cunkum)
BASIYAZMALI h geldıncıtır gelın
IŞIL ışıl ışıl seylerın masallahh kına sepetın torbaların neyımm masallahh
ee daha kım vardıkı
ahaha hoşgeldin iyi insan :))) he ya unuttum ben patronun yeğenini, oda tam sopalık heeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?