Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket fayda ediyo mu acaba karınca yumurtası yağı?

bioder ediyo :) test ettim onayladım, param olunca bu tüplerinden alcam bacaklarada kullancam valla :)) ben zaten kkya onlar sayesinde üye oldum bu karınca yumurtası yağımış biodermiş capilexmiş falan onları arıyodum nette bi baktım burda bisürü yorum var derken giriş o giriş kk ya :)))

ayyy bende ütümü tefalden aldım yaaa bozulmasınnnn benimki hemide netden aldım kampanyadan laelaelaelaelae

clipsooo , clipsooo , clipsooo :lepi:

betacımm bende öle bılıyom yeteerlı evrak onlar dıe ama emın deılım CADIARZU

tobı yaa 2013 cok uzak yaa ne etcenız

uzak annem ya vallla ben bekleyemem o kadar banane yaaa offff sen ne yaptın ya düğün netleştimi

hayırlı olsun canım

[

teşekkür ederim canım benim Şeniz satın alsaydım valla verirdim ama diktirdim sonra kiraladım benimde içim yandı verirken ama ne çare-tatlicadiarzu-

sinay bu bahsettiğin gelinlikmi önce kendi hayalindeki diktirip sonra kiraya verilebiliyormu ? diktirdiğin yer veriyor değilmi kiraya sorması ayıp nekadr da mal olur ortalama ????
[[/QUOTE]

evet canım kendim tasarladım onlar dikti ben giydim geri verdim onlar sattı hemde 3 gün içinde :mymeka:
:çok üzgünüm:1200 e diktiler 1000 liraya kiraladık

başıyazmalıkız sendemi evlendin :1shok: anaaaaaaaaaaaammmmmmmmm ya ben bayağ kişi kaçırmışım desenize...

geç oldu galiba ama mutluluklar canımmmmmmzemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:

ahaha hoşgeldin iyi insan :))) he ya unuttum ben patronun yeğenini, oda tam sopalık hee klava:
gene geldı uyuz
kanka senin var da clipson benim niye olmasın
ha başım kel mi
ya annem al dedi
ben şimdi nasıl almim
5 taksit falan yapsalar
ellerini ayaklarını öperim onların -tatlicadiarzu-

nan suan alabılcen mı pekı bak kanka suan alamazsın almamalısın be
sonra al 2 ay sonra nolcak sankım
az bekle bak bana ben hıc alıyom mu bişi
kıskanclık etme ben dıomkı suan olsa bu sıkışıklıkta almazdım
ben onu alırken kocamm adayının adayı yoktu

netten pek bısı almam nıe dersınız
sıdmık ornek veerım 4640 240 tl
4630 180 tl dıyelım ama arasındakı fark pek az goruntusu bılem aynı
adamlar sana 200 tl 4630 yollayabılır deılmı
o yuzden almazdım
kanka yada guvenılır bı sıteden al ben bıtane bılıyom yazam mı

Benn bişii farkettimm benneyaptımki
bilmiyorum daha önce farkeden oldumu ?
Hani medeni halimiz,eğitim durumumuz yazıyor yaa avatar resimlerinin yanında artık o niye yokk CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…