geçen porselen demlik için annem almış süçgeç zar zor taktı kadın ama 2 gün sonra cıkardı hiç beğenmedi tam oturmamış sanırım,
bende şu porselen çaydanlıklardan nefret ediyorum cok güzel görünüyorlar ama herseferinde elim yanıyooo
bu bişeymi daha neler bilmiyorum ben bi bilsen :1ninca:
bısı sorcam sımdık bunu doldrmak ıcnde amma cok malzeme lazım deıl mı
kocaman kabak gıbı bıseyy
gule gule kulln
arşı bugun superım sen nasılsın kımse gelıyo mu mısfrlığe
sınaya gelmış 30 kişi kaydirigubbakcemile3 cocuklar bıseylerını kırmış bugun gene gelıyolarmış baskaları
beta o yazdığını ben yanlış okumusum dıomkı ne tecavuzu :roflol:
geçen porselen demlik için annem almış süçgeç zar zor taktı kadın ama 2 gün sonra cıkardı hiç beğenmedi tam oturmamış sanırım,
bende şu porselen çaydanlıklardan nefret ediyorum cok güzel görünüyorlar ama herseferinde elim yanıyooo
bu bişeymi daha neler bilmiyorum ben bi bilsen :1ninca:
selen senın iş nolduu
arşı bugun superım sen nasılsın kımse gelıyo mu mısfrlığe
sınaya gelmış 30 kişi kaydirigubbakcemile3 cocuklar bıseylerını kırmış bugun gene gelıyolarmış baskaları
beta o yazdığını ben yanlış okumusum dıomkı ne tecavuzu :roflol:
Evett onu unuttumm bakk kaydirigubbakcemile5
Aaa rondoya atmam ufaltıyor çokk ama salça konusu bulunsun aklımdaa yerimseniben
Yok mikrodalgam elisaamm :sinifsinif: Güneşe koydum bakalım çabuk çözünürse yapıcam çözünmezse yesinn koçişş dünkü yemeklerii :dilcikar:
size çok sevidğim bi makarna tarifi werimm
makarnayı haşla(kaynar suya makarnayı koyduktan sonra azcıkta yağ koyun yapışmasını önler)
sonra süzdür
tencereye sıvıyağ koy biraz salça ve tavuk bulyon koy sonra 1 baş sarımsak rendele
kekik pul biber karabiber ekle
makarnayı koy üstüne bi iki çevir altını kapa
sonrada parmaklarına varıncaya kadar ye kaydirigubbakcemile3
baharatlı yemeklere bayılıyorum
ama gel gelelim bizim evde babamın diyeti var midesi nedeni ile ve baharat yasak :sinifsinif: o yüzden sinirim bozuluyo yaaa
ama bunu kaydedicem evlenince yaparım :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-cocuklar/120581-bayanlara-ogutler.html
bunu yazan erkek diilse benimde adım deniz diil kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?