Kızlarrrrrrr yazamıyorum sizee malesef
pazartesi aşkım işe başlayınca full sizle ilgilenicem hafta sonu izmirdeyim. ikeaya gidicez birde halama uğrıycaz. betacım bilmiyorum fırsat olur mu tatlışım ama görüşmeyi çok isterim...
çok özledim hepinizi... pazartesi artık foto eklerim kızlar.. hazır olun....
Ben 14 temmuzda gideceğim için en pahalı dönem bize en ucuz odası bile 1350 ye gelio ve bu peşin fiyatı
Ben evimin eşyalarından sonra en çok gelecek misafirlerle ilgili olan detayları düşüüyorum.
Ben bir yere yatılı misafirliğe gittiğimde ikramlarından veya sohbetinden çok yatacağım yatağı düşünürüm. Benim için yatağım yorganın yastığın misler gibi kokması çok önemli. Ben gittiğim yerde bunların olmasını isterken kendi misafirlerimede aynı hassasiyyet bulunmam lazım diye düşünüyorum.
Hem ben misafirliğe gittiğimde kocişimden ayrı yerde yatmak istemem kimseyide kocişinden ayırmak istemem o yüzden koltuklarımı hep yatak olacak şekilde adım. Çiftler birlikte yatsınlar diye :1hug::1hug:
aynen
bende salonu değilde oturma odamı acılabilen koltuk düşünüyorum
zaten onun haricinde de boş bi odam var orayada ikeada bi karyola beğendim onu alcam inş.
gündüzleri koltuk niyetine akşamları gerekince karyola
tamam kaydirigubbakcemile3
komşu bende akıl mı bıraktı
ahh ahh bend onu düşünüyom cnm ya 12 nısan dıo çoğunluk ama bazılarından hala ses yok bende haftaya yazcam 12 nısanda saat 1de b.köy meydanda buluşma ee artık gelebılen gelır gelemeyen ıkıncıye gelır
kızlarrr hepinizi özledimmmm cmrtesi günü dini nikahımız kıyılıcak ve gelinliğimi alıcam çok az kaldı artık bilgisayarımda yapılıo bakalım nezaman alıcam( kınama 1 hafta kaldı nerdeyse..
ehh durun madem buray renklendirmek için ben geçen gün halamın izmirden yolladığı ufak tefek şeyleri ekliyim kızlarr....
maksat keyfniz yerine gelsin:)))))))
Canım benim Allahım tez zamanda yerleşmeyi mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin bizim evimiz mayısta tutulacak haziranın ilk haftası da temizlik falan yapılır mobilyalar gelir haziranın son haftası da düğün artık oofff çook beklemem lazım çookk:çok üzgünüm:
Esmy senınde Çok az kalmıŞ nası gıdıo hazırlıklar
evet esra, bende gamzeye mesaj bile gönderemedim, banlandı mı noldu anlamadım?
Bu arada ben kuru bakliyatlatlar için kırmızı kavonoz arıyorum kızlar bilen gören varsa bana dönebilir mi??
kızlar hülü (maldivler) çeyizlerinin resmini ekledi çeyiz resim kısmına yorumlarınızı bekliyomuş bana kızlara söyle dedide kendi hala yüklemekle boğusuyo -tatlicadiarzu-
Karnıyarıkk iptall olduu hihoyyytbetacım çözülmezsse buzu sende enfes soslu makarna yap dicem ama oda kıyma ile oluyor
bnm nişanlım patates kızartmasına bayılıyor.. kızartma yapabilirsin sende. bu da çok mu basit oldu kaydirigubbakcemile3
ahh ahh ben napıcam evlenince bilmiyorum gündüz iş akşam yemek:umursamaz:
Walla aldığım gibi geri koydumm yerinee kaydirigubbakcemile3ben hiç bi mok bilmom internetten yapıom
beta buzdolabının alt katında çözmek en sağlıklısıymış bekle anam bekle tabi
kıymayı aldığın gibi dolaba koymıcakmışın elinle yassı hale getirip dondurursa daha kolay çözünürmüş ahh annecim ahh senden ne çok sey öğrenecem dahaaa
Kızlarrrrrrr yazamıyorum sizee malesef
pazartesi aşkım işe başlayınca full sizle ilgilenicem hafta sonu izmirdeyim. ikeaya gidicez birde halama uğrıycaz. betacım bilmiyorum fırsat olur mu tatlışım ama görüşmeyi çok isterim...
çok özledim hepinizi... pazartesi artık foto eklerim kızlar.. hazır olun....
başıyazmalıkız sendemi evlendin :1shok: anaaaaaaaaaaaammmmmmmmm ya ben bayağ kişi kaçırmışım desenize...
geç oldu galiba ama mutluluklar canımmmmmmzemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:
canım hoşgeldin.. listene kabuletmişsin tşkederim.. resimlerine baktımda davetineiz çok hoşuma gitti..hayırlıolsun bu arada mutlulukla huzurla sevgiyle bir ömür inşallah..
est canım benim ekledim hemen seni..beğenmene çok sevindim..tüm dualarına gönülden amin diyorumm:Saruboceq::Saruboceq:
yazmalım bende ark gönderdim
erva cadı cadı boşver onu sen
cadı ervaaa laelaelaelaelae
ervaa gittinmi kuaföre nettin :jeyyar:
yazmalım bende ark gönderdim
erva cadı cadı boşver onu sen
cadı ervaaa laelaelaelaelae
ervaa gittinmi kuaföre nettin :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?