Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ulaa Türkçem bozuldu bee sizin yüzünüzden :mymeka:

burda oku oku eğlenceli geliyo bende alıştım öyle yazmaya

hatta konuşmaya :1shok:

amannn öğretmende olamiyim zati bişiiii olmaz :sm_confused:

Arsii resim çekmeyi unutmazsın dimi yapıncaaa

merak ediyorum nasıl olcak, sitede çok güzel görünüyo :)

yok yok unutmam
ben tarçınlı yapmayı düşünüyorum
biraz dolduurp ortaya çiko atcam bolbol kalan malzemeyi dökcem
kesince ortası çiko şelalesi :))))))))))))

papii 75 çakmışsın canım

ben okadar alsam seneye havalara uçarım valla

çok çalıştınmı????

çalışmadım kii sadece kursa gittim geldim orda dinlediğimle oldu ama bi işime yaramıyo geçen sene kadrolu bilgisayar öğretmenliği 78le kapandı, bakalım pazartesi falan sıralamalar açıklancak belki bi ihtimal nereye yollarsanız giderim dicem öyle olur inş güzel bi yer :Saruboceq:

sen normal memurlukmu istiyodun? 80in üstündeymiş bu 2009/3 memur alımlarında puanlar, arkadaşım sgk ya atanmış o atamada :)

ne 80 mi ben tarım bakanlığı hayal ediom, 70 e kadar düşüolar. düz memurluk yanii

ama bu sene sorulara baktım hakikaten zor du, herkesin düşüktür yanii

243bin kişiden 43bininci oldum da, branş sıralaması lazım durumu anlamak için, bakalım hayırlısı yaa.. geçen senede herkes çok zor çok zor diyodu ama çaktılar 80 90 :)) ben inanmıyorum artık kimseye, bence zorduda bakalım hayırlısı işte yaa..

tarihin nasıl? sana tavsiye edebileceğim tek şey nutuk oku :) hatta şimdi bi kere oku, sonra bikere daha okursun, esas kısım inkilap ya nutuğu çözen bitirir işi diyolar tarihte..

papi 2006 da mezun olmadan öylesine girmiştim canım sadece türkçe ve mat yaptım 68 almıştım, coğrafya vatandaşlık tarih patladı hiç yoktu bende çünkü fen mezunuydum hiç görmedim sosyal dersleri

düz memurluk için yetmezmi 75, 2010 da gircem b grubuna iştee

nutuğu devireyim ozman benn yaa, evde var bakıo öyle bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…