Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashminaaaa

siteye girdim sonra ığdırdan bi arkadaş msn de cam açmak istedi heryeri ihmal ettim kusura bakmayın

ışılın kına keseleri mendilleri filan gördüm süper olmuşş

pıtır liseye başlıycak olan kardeşin de vardı sanırsam senin yaa, o naptı nereye yerleştii

evet canım endüstri meslek lisesi çıktı ama gitmicek
şimdi ikinciye tercih yapıcak ama puanlar acaip yüksek
bakalım denicez sonuna kadar
kısmet artık
büyük ihtimal düz lise olucak
kızım erkek bide bişide diemion hemen köpürüo diom çalışmadın delirio:)

pıtırım geçen yıl 82 civarındaymış sınıf için puanlar..

pashmina 68 iyi puan yaa, ama ben bu sene matematikten döküldüm çok zor geldi bana ve çok zaman aldı, en fazla 2 yanlış çıkarken bu sene 9 boş 2 yanlış oldu çok fenaydı yani.. sakın onlara güvenip matematiği boşlama bol bol soru çöz.. coğrafya kolaymış zaten :) hatta coğrafyamda hiç yok diyosan eğer, meb radyo coğrafya yaz gugıla radyo dersler var mp3 formatında indir dinle kulağında kalıyo bi şekilde.. aynı şekilde tarihte varda, öncelikli şey nutuk tarihte :)

20 gün olayı nedir canım

ben sna rep vermiştim yaa 20 kişiye daha rep vermem lazım ki tekrar sana rep verebileyimm.

gün değil kişi yanii minik yanlış yazmışım canım

ben başka topicteki arkadaşlarımı verdikten sora buraya vermiştim geçengün

başka topicte arkadaşım yokki, sne nereye takılıon burdan başka bakiim

anladım şimdi canım kaydirigubbakcemile5

ben ah erkekler bölümüne bakıyom arada komik şeyler oluyo kaydirigubbakcemile3

pıtır ya hangi oyunu oynuyosun facede? farmtown mı farmville mi? ayrıcana afiyet olsun :)) 20 kişire verdikten sonra gene aynı kişiye verebilirsiniz puan.. yani öyle biliyorum :))

anladım canım güzel tüyolar verdin bana bu gece a.s. a.s.

off ooff valla eşşek gibi çalışıcam ama bide atabilsem kapağı bi yerlere

bıktım özeldennn

inş. seninde istediğin yerler olur papim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…