Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya standart alcan benstandartn kucugu derken darını aldım

canım bende baya küçük gördüm vestel di sorduğum 800 küsür dediler işte tam aklımda değil fiyarı 894 muydu ne biraz küçük geldi ama fiyatı uygun die düşündüm.
herşeyin ucuzuna kaçıyoruz ama bulaşık mak. pahallı alıyoruz bende anlamadım. ??:):)

benım bulasık 1200 camasr 1200 tl ıdı sanırım onu bılem unuttum toplam 2400 tl abboww kaldı 1000 tl borcumm:lepi:

kıslar bu knuda katılamıyorum size.
sanki hep iki kişimi kalcaksınız .
hem sürekli canınız sıkılınca değiştirebileceğiniz şeyler değil ki beyaz eşyalar.
pişman olup boşa para harcamış olmak daha kötü.

dünya boşşş be canım laelaelaelaelae
hehe
benimkide bosch hatta hepiciği bombosch
aynen
zaten o hatayı yapan bnm lahanam dıgerlerı oyle demedııı

ben yine de çok iyi bişeyler almayı düşünmüyorum çünkü kiracı olucam baştan allah kendi evime güzellerini versin eşyalar eskiyor kiracıyken

bende ucuzlarına bakıyorum ama özelliklerini karsılastırıyorum hep gerci anca bakıyorum :) ama olsun fikrim oluyokaydirigubbakcemile2

oha o zaman kaç yüz bin yetale maaş alıon sen
bi söle ona göre kabul ederim belki:))))

valla kadınların maaşı sorulmaz :icecream:

pardon patron bi daha olmas

lmaz:

esmaaa senin süpürgen neydi canım?
ya rowenta silence force düşünüyodum ama çok şikayet war ya
napcam ben kararsız kaldım :sinifsinif:

ya ben kullanıyom densem ne şikayetler varmış anlamadım... diom ya çalıştığını bile anlamıyosun ve çekiş gücü çok kuvvetli

hayatım ıyımış ozmn senınkı ama bayada buyuk bız ev almak ıstedığımız ıcın kucuk ve butcemızı cok sarsmıycak bı yer bulmak zorundayız
130 mt baya genıs
100 90 bıze yeter

ya bize de şansa oldu biliyosunuz ev bulamıcaz die ödüm patlamıştı sizlerin duasıyla hemencecik bulmuştuk ve baktıklarımızın içindeki en güzel ev buydu

benim buzdolabı kombi tipi bosch valla bazen o bile yetmiyo. kışlıkları doldurdum doldurdum deep freez de yer kalmadı nerdese

ben yine de çok iyi bişeyler almayı düşünmüyorum çünkü kiracı olucam baştan allah kendi evime güzellerini versin eşyalar eskiyor kiracıyken

amın cnm orası öle mobılyada bıle en begendıgını almaktan feragat etmek zorunda klaıyorsun zaten

ben bütçe cıkardımya demin çok güzel bi liste cıkardım eşya tadilat ve nikah düğün masrafları herşey (tadilatı katmadım) 25380 e geliyo.bunun içinde sadece boya tesisat bbanyo,laminant yok laelaelaelaelae benimkiyle konuştum böyle böyle tadilat 3000 diyor boyayı babasıyla yapcakmış.hayatta okadar ucuz tutumaz dedim.kapatırkende diyoki hadi görüşürüüz ya da bundan sonra görüşmeyelim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
HAYATIM walla şikayetlerin olduğu bi site warya orda yazıyo
motoru yandı
kablosu bozuldu vs..
bende kötü olduğunu düşünmüyorum ama ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…