ANAA GEÇMİŞ OLSUN MAWROCUM YABen geldİm dun hastaydım...salgın var ıse gelemedım dun neler kacırdım..İgne yedım bı ton ılac kullanıyom...
AY HAKKATEN BU SENE KINADA MOR MODA SANIRIMKına elbisem ve keselerimi ekliyorum. Alıntı yapmayın akşam silicem
ya esmaa sen de beni görmüyonay kusum gormedım bende nıye benı gormuyor bunlar dedım ilk gunya adaptasyon sorunu varrrzemuszemus
hee ben de finansbanka çektim o resticanım bu konuda çok sinirliyim..
ara kartın hangi bankadan ise öüşteri hizmetlerini
bunu ödemek zorunda olmadığını ve iptal ettirmedikleri taktirde kartı iptal ettirceğini söle
çok kararlı bi şekilde konuş
ve iptal edemiyoruz dersede tamam o zaman kartı iptal edin işlemimi yapın
kırıp atıcam de
bak o zaman nası iptal ediyolarlmaz:
ay kesin adidir kesssssssssiiiiiiiiiinnnn
ayy bunu gordum cok guzel la 16 tl ama kalıtelı deıldır kesın
walla e5ten 500es gidiyo o taraflarahoşgeldin zayenpcim saol sen nasılsın?
bu arada kızlarrr
alibeyköye nasıl gidilir
anadolu yakasından
biri tarif edebilirmii?
sırnaşık şey yok be yunustur o :roflol:oha balinamı:S
ayyy çok güzelle rya onlaryes yada yunus ıkısınden bırı dalga coktu ya kıyaıya vurdu yada bunlar yalnız kalınca ıntıhar ederlermiş oda olabılır
ama kurtardı adamn bırı
KIZ ASIL SEN BİNİ GÖRMEDİNhaytm bakıp yazmamıısm demek dayak banaa
eklenmıstı o gelınlk modelı hatırladm sende kolları bnmkınden demiştın hataaa
eda se benı gormuynmuuuu
BÖCÜK YARIN BEN SNEİ DE ABAYI DA ARARIMeda allah belanı vermesın emı
yaa benıde gotur noolurr eda nolurr yaa
bunlarda aldıklarım
mirmirmirmirdalgamı geçiyonuz nanklava: :dilcikar:
valla öyle işte...ayy daha bı saatım var cıkmama
oktar abooww :1shok:
oktarcım eşinle Allah ağız tadınızı bozmasın bir ömür boyu evinizde...
kızlar bende sizin gibi düşündüm hep buzdolabı küçük alcam çamaşır mak. 5 kilo alcam ama bulaşık mak. 4 programlı alalım dedi :) acaba buzdolabını biraz büyük mü alsam ilk başta 2 kişiyiz yeter gibi geliyor ama.
merhaba kızlar
arkadaşım bulaşık makinasını 3 programlı bile alsan olur ama çamaşır makinasını 7 kg dan aşağı alma canım. neden dersen 5 kg lıklar yorgan,uyku seti falan almıyor.7 kg ye bile almıyor diyolar ama tahminimce sığar gibi geliyor bana.buzdolabını da çok küçük alma derim
kızlar yemek yakımınızı karemi yuvarlakmı aldınız
kızlar yemek yakımınızı karemi yuvarlakmı aldınız
bende alıcam evleneceğime yakın,bende kibar sade şekil olarakta yuvarlak alcamcanım ben daha almadım eylülde alıcam yuvarlak alıcam standart bir model hiç bir zaman modası geçmicek bişey alıcam çünkü yemek tak. her zaman alınan birşey değil modası geçecek türden bişey alıpda ilerde kenara koymak istemem yıllarca kullanılsın.
senin nasıl?
benim yuvarlak.. şimdiki aklım olsa kare alırdım ama tabi ben taa kaç yıl öncealdım. kare cok daha modern duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?