Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldİm dun hastaydım...salgın var ıse gelemedım dun neler kacırdım..İgne yedım bı ton ılac kullanıyom...
ANAA GEÇMİŞ OLSUN MAWROCUM YA

Kına elbisem ve keselerimi ekliyorum. Alıntı yapmayın akşam silicem
AY HAKKATEN BU SENE KINADA MOR MODA SANIRIM
BEN ÇOK beğendim
güle güle giy

kına sepetin de çok güzelmiş
ellerinize sağlık-tatlicadiarzu- (bu mu denirdi bilmim tabi :roflol:)

ay kusum gormedım bende nıye benı gormuyor bunlar dedım ilk gunya adaptasyon sorunu varrrzemuszemus
ya esmaa sen de beni görmüyon
diyorum ki
gezdiğin gördüğünü geç
yediğin içtiğini anlat diye

ohooo hiç farketmiyon

hee ben de finansbanka çektim o resti
tamam dediler
ama başka kartım yoktu
çat kapadım telefonu :roflol:
namussuzlar bi de üstüne 3-4 kere de aradılar
işlem yarıda kaldı iptal etmiyor muyuz diye :roflol:

ayy bunu gordum cok guzel la 16 tl ama kalıtelı deıldır kesın
ay kesin adidir kesssssssssiiiiiiiiiinnnn

hoşgeldin zayenpcim saol sen nasılsın?

bu arada kızlarrr
alibeyköye nasıl gidilir
anadolu yakasından
biri tarif edebilirmii?
walla e5ten 500es gidiyo o taraflara
bir de 500 t yapıp topkapı dan falan başka bi vasıta kesin yapabilirsin
ya da cevizlibağ
ya da okmeydanından

sırnaşık şey yok be yunustur o :roflol:

yes yada yunus ıkısınden bırı dalga coktu ya kıyaıya vurdu yada bunlar yalnız kalınca ıntıhar ederlermiş oda olabılır
ama kurtardı adamn bırı
ayyy çok güzelle rya onlar
insan duyuları varmış

haytm bakıp yazmamıısm demek dayak banaa
eklenmıstı o gelınlk modelı hatırladm sende kolları bnmkınden demiştın hataaa
eda se benı gormuynmuuuu
KIZ ASIL SEN BİNİ GÖRMEDİN

YA BİSÜRÜ ALINTI YAPMIŞTIM AMA İŞTEN ÇIKMAM LAZIM
ÇOK YOĞUNDU BUGÜN

eda allah belanı vermesın emı
yaa benıde gotur noolurr eda nolurr yaa
bunlarda aldıklarım
BÖCÜK YARIN BEN SNEİ DE ABAYI DA ARARIM

dalgamı geçiyonuz nan klava: :dilcikar:
mirmirmirmir

ayy daha bı saatım var cıkmama

oktar abooww :1shok:
valla öyle işte...
oktarcım eşinle Allah ağız tadınızı bozmasın bir ömür boyu evinizde...

Saol baberko diğer fiyatları duyunca çook para vermişiz diye düşünüyorum. Ama şuda var biz 2 yıl sonra eşya değiştirelim diye düşünmedik yaptırdığımız mobilyalar beyaz eşya gibi 10yıl dayansın diye yaptırdık.

arkadaşım bulaşık makinasını 3 programlı bile alsan olur ama çamaşır makinasını 7 kg dan aşağı alma canım. neden dersen 5 kg lıklar yorgan,uyku seti falan almıyor.7 kg ye bile almıyor diyolar ama tahminimce sığar gibi geliyor bana.buzdolabını da çok küçük alma derim

canım öyle diyorsun da nişanlım beni dinlemiyor ki. çamaşır mak.ını ben 5 kilo istiyorum ama. çünkü yıllarca evde de 5 kilo kullandık gayette memnunduk. yeni aldık 6 kiloyu çamaşırımız az dolduramıyrz hemen yıkıyoruz.
yorgan gibi şeyleride içine 2 tane çarşaf geçiriyoruz çarşafı çıkarıp yıkadın mı problem kalmıyor.
ama bulaşık mak. 4 programlı alıcaz kısa sürede yıkayanlar var 2 saat beklemektense hemen yıkar

kızlar yemek yakımınızı karemi yuvarlakmı aldınız

canım ben daha almadım eylülde alıcam yuvarlak alıcam standart bir model hiç bir zaman modası geçmicek bişey alıcam çünkü yemek tak. her zaman alınan birşey değil modası geçecek türden bişey alıpda ilerde kenara koymak istemem yıllarca kullanılsın.

senin nasıl?

bende alıcam evleneceğime yakın,bende kibar sade şekil olarakta yuvarlak alcam
benim yuvarlak.. şimdiki aklım olsa kare alırdım ama tabi ben taa kaç yıl öncealdım. kare cok daha modern duruyo

kare için bulaşık makinesine zor girer diyorlar böyle bişey varmı,ben yuvarlak alcam

benim yemek takımımda yuvarlak modası geçmicek bi model tabaklarla aynı desen su takımıda vardı zeytin dalı deseni gümüş rengi ikiside çok uyumlu

esracığım canım bende sarı yaldızlı gibi olanlardan alcam hep klasik model bilinen bişey kahve fincanlarımda öyle zaten sarı yaldızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…