Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amın cnm orası öle mobılyada bıle en begendıgını almaktan feragat etmek zorunda klaıyorsun zaten

malesef canım. şimdi paramız neye yeterse onu alıcaz.
en az 2 yıl beklicez zaten biraz fazlasını biriktirmek istiyoruz çünkü.
gidipte vurdum duymazlık yapıp en iyilerini almam.
elbette o da ister benim için en güzelleri olsun ama biz evimizi alalım öyle alıcaz diyoruz.
önemli olan birlikte mutlu olabilmek.

evet cnm cok dogru aynı mantıktayızzz

:lepi:
ben yine de çok iyi bişeyler almayı düşünmüyorum çünkü kiracı olucam baştan allah kendi evime güzellerini versin eşyalar eskiyor kiracıyken

ya cnm öle dusunme beyaz esyada bunu yapma ama bak mobılya alırken mesela koca bı yemek odası almazsın sadece masa alırsın daha ucuz olur bunun gıbı seyler daha ıyıdır ama mobılya beyaz esya uzun yıllar kullanılacak seyler aldın mı ıyıısı olsun
zemuszemus

aboooo ne diyon sen bahar
25380 tl mi :1shok:
evde kaldım kızlar duyurulur delikafadulden
bu kadar para ne yerde ne gökte bulamayız yani pufff Allahım yardım et bize mafoldumben

baberko siz abartmışsınız bence ne o öle

biz de evlendik evimi de gördünüz eşyalarımı da kınamı da düğünümü de çok mu kötüydü hayır

ama bu kaaa para harcamadık

canım sizin düğün ne zaman bende çıkardım boya fln hariç 20.000 tl tuttu. ama ben biraz daha düşürcem emlakçıdan ev aranmıcaz ( bu arada kendim emlakçıyım yaptığım işe bakın :) ))
bende söyledim badanası fln 25.000 tutar demişti ama düşürmem lazım bu fiyatı herşeyin en düşüğünü alcam. düğün yapmıcaz zaten biz

biz de evlendik evimi de gördünüz eşyalarımı da kınamı da düğünümü de çok mu kötüydü hayır

ama bu kaaa para harcamadık

sizin ne kadar tuttu canım kaba taslak.
ben 15 e kapatmayı düşünüyorum başarılı olurmuyum acaba?

canım mobilya almıcam zaten evet sadece masa ve tek konsol. onuda uygun yerlerden bakıcaz spot mu derler işte öyle bişey. ama beyaz eşyada uygun fiyatta bakmam lazım bütçemiz ortada sonuçta 15 i aşamam

ay bende oyle toplu vermedıgım ıcın bılmıyorum tek toplu yatak odasına verdımn 3 bin

bahar kız o ne öle kusuratlı kusuratlı

:))

aboooo ne diyon sen bahar
25380 tl mi :1shok:
evde kaldım kızlar duyurulur delikafadulden
bu kadar para ne yerde ne gökte bulamayız yani pufff Allahım yardım et bize mafoldumben

allah yardım ediyo cnm

biz de evlendik evimi de gördünüz eşyalarımı da kınamı da düğünümü de çok mu kötüydü hayır ama bu kaaa para harcamadık

cnm ben herşeyin orta hallisine bakan biriyim asla yükseklerde ucmam ama bu fiyatın içinde aklına geliyosa var vesikalık resme varıncaya dek yoksa bende istemem bukadar cok tutsun :1rolleyes:

hayatımmmm cnm resimlerini gördüm ama yaazmayı unuttum ben çok güzel olmuşsun ALLAHIM mutlu etsin hiç ayırmasın

teşekkür ederim gamzecim opuyorumnanaktan AMİNNNNNNNNNNNNNN inşallah Rabbim hepimizi ömür boyu mutlu etsin

ben sana 50 kere kekin ve pdğaçanla ilgili şeyler yazdım ama görmedin sanırım :1ninca:

sizin ne kadar tuttu canım kaba taslak.
ben 15 e kapatmayı düşünüyorum başarılı olurmuyum acaba?

kaba taslak 15 belki de o kaa değil
bunun için de yatak odası salon için koltuk takımı beyaz eşya nikah masrafları düğün perdeler vs. var

ince ayrıntısına kadar düşününce çıkıyor canım fiyat zaten benim hesapladığımda fazla fazlaydı hepsi paramız kısıtlı kalmasın die ama alırken ucuz alcaz biriktirirken fazla biriktircez.ve hiç taksit yapmıcz.

kızlar allah evlenenlere yardım etsin valla zor işler.
evlenirkende öyle sıkıntısı çekiliyor.
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlarr

sbh arşı tatlı tarıfı verdıydı nasıldı o
burcak bıskuvı ıle kakaolu bıskuvı alıok pudınge batırıyok
sonra bı ondan bı ondan dızıyok
sonra ustlerıne pudıns dokuyok hındıstan cevısı son olarak öle mıydı

Kızlar ben sadece beyaz eşyaya 10.000 tl ödedim 2 yıl önce. Mobilyalar sl adece 18.000tl tuttu koltuklar hariç. salon oturma odası yatak 6000 kadar, halılar tüller ıvır zıvır 5000 kadar tuttu. ortalama 40000 TL kadar
Bunlara mutfak eşyalarının hiçbiri dahil değil...Annemin ve benim aldığım çeyizler hariççç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…