amın cnm orası öle mobılyada bıle en begendıgını almaktan feragat etmek zorunda klaıyorsun zaten
malesef canım. şimdi paramız neye yeterse onu alıcaz.
en az 2 yıl beklicez zaten biraz fazlasını biriktirmek istiyoruz çünkü.
gidipte vurdum duymazlık yapıp en iyilerini almam.
elbette o da ister benim için en güzelleri olsun ama biz evimizi alalım öyle alıcaz diyoruz.
önemli olan birlikte mutlu olabilmek.
:lepi:kıslar bu knuda katılamıyorum size.
sanki hep iki kişimi kalcaksınız .
hem sürekli canınız sıkılınca değiştirebileceğiniz şeyler değil ki beyaz eşyalar.
pişman olup boşa para harcamış olmak daha kötü.
ben yine de çok iyi bişeyler almayı düşünmüyorum çünkü kiracı olucam baştan allah kendi evime güzellerini versin eşyalar eskiyor kiracıyken
ben bütçe cıkardımya demin çok güzel bi liste cıkardım eşya tadilat ve nikah düğün masrafları herşey (tadilatı katmadım) 25380 e geliyo.bunun içinde sadece boya tesisat bbanyo,laminant yok laelaelaelaelae benimkiyle konuştum böyle böyle tadilat 3000 diyor boyayı babasıyla yapcakmış.hayatta okadar ucuz tutumaz dedim.kapatırkende diyoki hadi görüşürüüz ya da bundan sonra görüşmeyelim kaydirigubbakcemile3
baberko siz abartmışsınız bence ne o öle
biz de evlendik evimi de gördünüz eşyalarımı da kınamı da düğünümü de çok mu kötüydü hayır
ama bu kaaa para harcamadık
:lepi:
ya cnm öle dusunme beyaz esyada bunu yapma ama bak mobılya alırken mesela koca bı yemek odası almazsın sadece masa alırsın daha ucuz olur bunun gıbı seyler daha ıyıdır ama mobılya beyaz esya uzun yıllar kullanılacak seyler aldın mı ıyıısı olsun
zemuszemus
bahar kız o ne öle kusuratlı kusuratlı
aboooo ne diyon sen bahar
25380 tl mi :1shok:
evde kaldım kızlar duyurulur delikafadulden
bu kadar para ne yerde ne gökte bulamayız yani pufff Allahım yardım et bize mafoldumben
baberko siz abartmışsınız bence ne o öle
biz de evlendik evimi de gördünüz eşyalarımı da kınamı da düğünümü de çok mu kötüydü hayır ama bu kaaa para harcamadık
hayatımmmm cnm resimlerini gördüm ama yaazmayı unuttum ben çok güzel olmuşsun ALLAHIM mutlu etsin hiç ayırmasın
sizin ne kadar tuttu canım kaba taslak.
ben 15 e kapatmayı düşünüyorum başarılı olurmuyum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?