Bukett saçlarınn tek kelimeylee harikaa olmuşşş :lepi:
Ahh bende bigün kıyıp kestirebilsemm keşkee :sinifsinif:
Koçişinn gördümü ?
merhaba,
buketciğim saçlarını gördüm cok havalı olmuş vavvvvvvuuu
buhar jeneratörlü tavsiye ederim phılıps
çok rahat acılıyor kırışıklıklar
yormuyor insanı
Sanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım
İlk takvimimi hazırladığımda, 6 aya yakın bir zaman vardı. Zaman hiç geçmeyecek diye düşünürken bir baktım yıllardır hayalini kurduğum büyük gün gelivermiş. Öyle güzel anlar yaşadım ki sizle, aldığım her eşyayı annemden bile önce size göstermek için sabızsızlandım. Yaşadığım sıkıntıları ailemden önce belki sizinle paylaştım. Hepinizin düğün fotoğraflarını, evlerinizi en yakınımınki gibi sabırsızlıkla bekledim. Evlendiğiniz gün sizinle beraber heyecanladım. Şimdi sıra bende. Bir yanım çok buruk, üniversitede bile ailemden ayrılmamış biri olarak yuvadan uçmanın hüznünü yaşıyorum. Bi yandan da canımın içine kavuşmak onunla aynı evi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
Hayatımın en karışık duygularını yaşadağım bu günlerde hepinizin dualarına ihtiyacım var. Herşey sorunsuz ilerlesin, canım babacım çok üzülmeden beni de üzmeden (babam kalp hastası) evimden çıkabileyim. Yaklaşık 1 ay olmayacam, dönüşte allah kısmet ederse düğün ev fotoğraflarımla gelicem. Hepinizi çok seviyorum. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle... Dualarınızı eksik etmeyin
ayy ayyy mor mor çok güzelmiş, mutlulukla giy inşallh canım. sepetinde keselerinde çok cici opuyorumnanaktanKına elbisem ve keselerimi ekliyorum. Alıntı yapmayın akşam silicem
Iyi yolculuklar cnm, tatilin keyfini cikar. Umarim hersey coook güzel gecer.
mandilin cnmm yolunuz acık olsun hoşgelin sefalar getirin..hava kkapalı ama güzel yağmurlu olsa bile yaz yağmuru kısa sürüyo)
ayyy ne güzel hadi hadi iyi tatiller
[/COLOR][/B]
ama ama sen balayından yeni geldin sayılır ne tatil bu
özlicem seni mandilinim
ben burdaki çoğu kızı seviyorum ama seni çok daha ayrı seviyorum niye bilmiyorum ama özlicem
esmy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mandilin bay bay kusun nereye gıdıyonuz
aynı tarihlerde gidip aynı tarihte dönüyoruz mandilinim :)
kız mandilin yinemi burdasın kocişin gelmedimi daha .
ay hadi iyi tatiller kuzu
allah nasip ederse önümüzdeki çarş da ben çıkam hayırlısıyla
çok şirin gözüküyor sahiden ama dandiktir boşweeeerayy bunu gordum cok guzel la 16 tl ama kalıtelı deıldır kesın
ben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
aboooww tek ben varım kepenkler banamı kaldı gelen olurmu acep..yağmur başladı....
Sanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım
arsima buhar jenaratörlü nasıl oluyor ben anlamıyorum ütülerden fazla..başka neyine bakmam lazımm...eğer tavsiyen varsa onuda yazarsan sevinirim yani koduyla beraber.
kepenkleri kapayam bari..5 kilit atıyorum sabah acanın Allah yardımcı olsun bide sabah kepenkleri sabah ilk kim acarsa dileği gercek olsun işallah :Saruboceq:
bide bugece görünen rüyalar gercek olurmuş bakalım hatırlıcakmısınız?? (banada hülü dedi) :asigim:
1. Arsimaydı sanırım izmirde mor moda galiba demiş kaydirigubbakcemile3 Ben elbisenin yeşilini beğendim ama aşkım mor istedi :asigim:
Hayatımın en karışık duygularını yaşadağım bu günlerde hepinizin dualarına ihtiyacım var. Herşey sorunsuz ilerlesin, canım babacım çok üzülmeden beni de üzmeden (babam kalp hastası) evimden çıkabileyim. Yaklaşık 1 ay olmayacam, dönüşte allah kısmet ederse düğün ev fotoğraflarımla gelicem. Hepinizi çok seviyorum. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle... Dualarınızı eksik etmeyin
kısçem 1 hafta iznimiz daha vardı onu kullanıyoruz şimdi.
Canıııııım arsim söylememe gerek yok biliyorsun zati dimi bende seni bi ayrı sewiyorum balım bende seni özlicem Şeniz
kızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;
geçmiş olsun buktim yaa sigortan yokmuki senin niye o kadar para verdin yahu ? inşallaahh gelirde hiçbişiyim yokmuş dersin :) ya zaten artık bu mr ı herkesten istiyolar, bende bol bol çekildim başım ağrıdığı zamanlarda ordan biliyorum endişelenme yani klasik bişi artık o :)
kızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;
sen şimdi bir yaşındasın.
yeni hayatının bebeğisin.
bizden ayrı ilk yaşın.
iyiki doğdun :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?