Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kepenkleri kapayam bari..5 kilit atıyorum sabah acanın Allah yardımcı olsun bide sabah kepenkleri sabah ilk kim acarsa dileği gercek olsun işallah :Saruboceq:

bide bugece görünen rüyalar gercek olurmuş bakalım hatırlıcakmısınız?? (banada hülü dedi) :asigim:

Arkadaşlar hepsini okuyamasam da elbisem ve keselerim hakkında yapılan yorumlara teşekkür ederim. Hatırladığım kadarıyla sorulara cevap vereyim kaydirigubbakcemile3
1. Arsimaydı sanırım izmirde mor moda galiba demiş kaydirigubbakcemile3 Ben elbisenin yeşilini beğendim ama aşkım mor istedi :asigim:
2. Kına keselerini hazır aldım kendim yapmadım. 100 adedi 30 liraydı 25 e aldık
3. Böcük sormuştu sanırsam sepetleri. Damat sepetim de bunun ufak boyuydu onu da kullanıcam. Düğünde de nikah şekerlerini bu sepetle dağıtıcam. Kıpkırmızı sepetleri sevmiyorum daha sonra banyomda kullanırım diye düşündüm için hasır aldım. Bu boy 15 lira damat için olan küçük boyunu 10 liraya aldım

Bukett saçlarınn tek kelimeylee harikaa olmuşşş :lepi:
Ahh bende bigün kıyıp kestirebilsemm keşkee :sinifsinif:

Koçişinn gördümü ?

yok yarın görücek çok merak etti :kedi:

merhaba,

buketciğim saçlarını gördüm cok havalı olmuş vavvvvvvuuu

saol kuzucummm

buhar jeneratörlü tavsiye ederim phılıps
çok rahat acılıyor kırışıklıklar
yormuyor insanı

bendede buhar jeneratörlü var çok seviom ben onu opuyorumnanaktan
te bu kaydirigubbakcemile3

Sanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım

ılk takvimimi hazırladığımda, 6 aya yakın bir zaman vardı. Zaman hiç geçmeyecek diye düşünürken bir baktım yıllardır hayalini kurduğum büyük gün gelivermiş. Öyle güzel anlar yaşadım ki sizle, aldığım her eşyayı annemden bile önce size göstermek için sabızsızlandım. Yaşadığım sıkıntıları ailemden önce belki sizinle paylaştım. Hepinizin düğün fotoğraflarını, evlerinizi en yakınımınki gibi sabırsızlıkla bekledim. Evlendiğiniz gün sizinle beraber heyecanladım. Şimdi sıra bende. Bir yanım çok buruk, üniversitede bile ailemden ayrılmamış biri olarak yuvadan uçmanın hüznünü yaşıyorum. Bi yandan da canımın içine kavuşmak onunla aynı evi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Hayatımın en karışık duygularını yaşadağım bu günlerde hepinizin dualarına ihtiyacım var. Herşey sorunsuz ilerlesin, canım babacım çok üzülmeden beni de üzmeden (babam kalp hastası) evimden çıkabileyim. Yaklaşık 1 ay olmayacam, dönüşte allah kısmet ederse düğün ev fotoğraflarımla gelicem. Hepinizi çok seviyorum. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle... Dualarınızı eksik etmeyin

sultan ben şimdiden başladım halaya gel takıl bana :teytey:
geçmiş olsun diyen dillerinizi yirim sizin. Allah'ın izniyle bişeycik yokmuş kızlar diyeceğim inşallahhh

cnm arkadasım bende sen gibiydim üniversitede bile annemin koynundan çıkamadım. Allah yolunu bahtını açık etsin yuvanda eşinle bebişlerinle bir ömür mutlu geçin inşallah

geçmiş olsun buktim yaa sigortan yokmuki senin niye o kadar para verdin yahu ? inşallaahh gelirde hiçbişiyim yokmuş dersin :) ya zaten artık bu mr ı herkesten istiyolar, bende bol bol çekildim başım ağrıdığı zamanlarda ordan biliyorum endişelenme yani klasik bişi artık o :)

Sulfatt inşallah herşey istediğin gibi geçer

baberkooo 25milyarlık hesabın varya, herşeymi var onun içinde? yani beyaz eşyası mobilyası vs. vs. hepsimi bu fiyat içinde?

Kına elbisem ve keselerimi ekliyorum. Alıntı yapmayın akşam silicem
ayy ayyy mor mor çok güzelmiş, mutlulukla giy inşallh canım. sepetinde keselerinde çok cici opuyorumnanaktan

Iyi yolculuklar cnm, tatilin keyfini cikar. Umarim hersey coook güzel gecer.

teşekkürler jülicim yerimseniben
mandilin cnmm yolunuz acık olsun hoşgelin sefalar getirin..hava kkapalı ama güzel yağmurlu olsa bile yaz yağmuru kısa sürüyo )

:Saruboceq: amiiiin canım beniiim inşallh yağmir yağmaz . Şeniz
ayyy ne güzel hadi hadi iyi tatiller
[/COLOR][/B]

sağol canım yerimseniben

ama ama sen balayından yeni geldin sayılır ne tatil bu
özlicem seni mandilinim
ben burdaki çoğu kızı seviyorum ama seni çok daha ayrı seviyorum niye bilmiyorum ama özlicem

kısçem 1 hafta iznimiz daha vardı onu kullanıyoruz şimdi.
Canıııııım arsim söylememe gerek yok biliyorsun zati dimi bende seni bi ayrı sewiyorum balım bende seni özlicem
Şeniz

esmy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mandilin bay bay kusun nereye gıdıyonuz

istanbile gidiyoruz esmacım

aynı tarihlerde gidip aynı tarihte dönüyoruz mandilinim :)

yerimseniben sanada iyi tatiller o zman

kız mandilin yinemi burdasın kocişin gelmedimi daha .

kocişi uyuttum opuyorumnanaktan

ay hadi iyi tatiller kuzu
allah nasip ederse önümüzdeki çarş da ben çıkam hayırlısıyla

teşekkürler sanada iyi tatiller o zman şimdiden

ayy bunu gordum cok guzel la 16 tl ama kalıtelı deıldır kesın
çok şirin gözüküyor sahiden ama dandiktir boşweeeer

aman geçmiş olsun buketcim
dur senin saçına da bakam hemen

aboooww tek ben varım kepenkler banamı kaldı gelen olurmu acep..yağmur başladı....

tüüüüh başladımı yağmir :gitme:

Sanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallh herşey gönlünce olur... Beklentilerinden çooook daha fazlasını yaarsın inşallh.
Mutlulukla dön çeyiz arkadaşım. Sakın sen üzülme ki babacığğın anneciğinde daha fazla üzülmesin. Hep güüül

Öpüyorum seniiiiiiii Şeniz

Artık kesin giidiyorum.. Gece yolculuğu yapmayalım diye sabaha kaldık..
Kocişimi uyuttum yorulcak yarın yolculukta diye. Bende son ütümüzü yaptım kk ya girdim poaçanın tarifini aldım ilk defa anneciğime poaça yaptım götürmek için.
ıkinci denemem daha güzel oldu.
şimci yatıyorum. ıyi geceler... ınşalh çok yağmir yağmaz... :Saruboceq:
Bende kepenklere 10 kilit atıyorum baharcım sabah açana kolay gele.

Son düzenleme:
mandilin iyi yolculuklar size, bu akşam ve yarın yağmur var sonra açıyo hava inşallah tatiliniz güzel geçer

iyi geceler herkese..

kızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;

sen şimdi bir yaşındasın.
yeni hayatının bebeğisin.
bizden ayrı ilk yaşın.
iyiki doğdun :gitme:

arsima buhar jenaratörlü nasıl oluyor ben anlamıyorum ütülerden fazla..başka neyine bakmam lazımm...eğer tavsiyen varsa onuda yazarsan sevinirim yani koduyla beraber.

bunun gibi

suyu alttaki kazana koyuyorsun böylelikle ütün ağır olmuyor ve su hemen bitmiyor,
sürekli buharla ütü yaptığın için kırışıklıklar hemen acılıyor
hatta bazı modellerde askıdaki gömleğe buhar tutuyorsun ve düzleşiyor :1shok:
ben çok bilmem çünkü ütü yapmayıda bilmiyorum :kedi:
benimkinin aynısını annemde kullanıyor ve çok memnun

actımmm actımmmm :lepi:
dileğim gerçek olacakmı şimdi kaydirigubbakcemile5
rüyagördüm mü aceppp fisfisfis

1. Arsimaydı sanırım izmirde mor moda galiba demiş kaydirigubbakcemile3 Ben elbisenin yeşilini beğendim ama aşkım mor istedi :asigim:

yerim seniiii Şeniz

mafoldumbenmafoldumben
okurken içim titredi ya mafoldumben
1 ay çok değilmi kısçem 15gün yapsak şunu alkisalkisalkis
rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah sana
hayırlısıyla atlatırsın kınayı evden çıkmayı düğünü ve sonrasını
dualarım seninle

kısçem 1 hafta iznimiz daha vardı onu kullanıyoruz şimdi.
Canıııııım arsim söylememe gerek yok biliyorsun zati dimi bende seni bi ayrı sewiyorum balım bende seni özlicem
Şeniz

:kedi::kedi:
hadi iyi yolculuklar güzel tatiller
yolun düşerse buralara kapım acık gel :))))

bizde 15 inde belki oraya gelicezzz

kızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;

doğum günün kutlu olsun
sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyleee

sulfat mutluluklar dilerim tatlım inş. herşey çok güsel olur opuyorumnanaktan
başıyazmalıkız doğum günün kutlu olsunŞeniz
mandilin iyi yolculuklar şekerimkaydirigubbakcemile5

GÜNAYDINNNNNNNNNNN HERKESEEEE opuyorumnanaktan

cnm zaten bu sigortayla indirilmiş hali bide özel hastaneye gittim belki o yüzdendir neyse oldu olan artık

ne kadar tatlı bi mesaj bu yaaa :gitme:
Başıyazmalıkız iyiki doğduuunnnn

gunaydın
dün ıresıl oldum yaa:tomato:
benımkı cıkısta hıc aramadı alla alla dedım nıye aramadı neyse bı tek eve yaklaşınca nerdesın dıe aradı
bende ona demedım ama ceyıs mağazasında fınk atıyordum kaydirigubbakcemile3
neyse eve 10 dk gec kaldım tabe
eve geldım şort askılı falan gıyındımm yengem durmuş bana sırıtıyo ne guluyon be dedım hıc popo gormedın mı kaydirigubbakcemile3
yooo dedı bakmak ıstıyommm nan sapık gıt basımdan dedım neyse
yığenımı aldım kucağımı atcılık oynuyomm :tomato:
tehh çüşş falan derkenn yengem gulmekten öluyo:bbo:
maynak mısın be kadın dedım neyse dedı nıe gec kaldın ayy bı tabak gordum süper alcam
delı mısn ne etcen dedı
neyse yemeğe haazrladık ana bı el gözlerımı kapadı :asigim:
aşkımmışş ben şoktayım hanı dıo 6.hıssın çalışmıyo bugun yıllık ızndemı:mymeka: neyse
ben kosarak ustumu cıkardımm
süper bı gundu ama ıresıl oldum yaa
bıde telımdekı rehberde KK dakı kızların tel noları var bırısı benı kötu hıssettım gun kardesınden aramıştı bu gıtmıs telımdekı numara kımın dıe arıyo
nan dedım o burcunun telı maynakk o kım falan dedı rehberımde kk ıle baslayan ısım cok tabe neyse benı resıl ettı kıza yaaa
sapık sanmış kızı

ben ıresıl oldum dıom sana komşu ıresıl:tomato:
ama aklımda hala tabaklar kaldıı haftaya alcam ınş 6 kısılık 40 tl renklı renklı hemıde kutahya
çin malı deıl :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…