Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarr bugun saçlarımı kısa kestirdim gösteremmiii

abbowwww

geçmişler olsun
niye acep habersiz bırakma bizi

Bukett saçlarınn tek kelimeylee harikaa olmuşşş :lepi:
Ahh bende bigün kıyıp kestirebilsemm keşkee :sinifsinif:

Koçişinn gördümü ?

arsiii sendemi burdasın zemuszemus sizde bayağı harcamışsınız kuzum düğünde
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepiciğinide :Saruboceq:

arsiii sendemi burdasın zemuszemus sizde bayağı harcamışsınız kuzum düğünde
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepiciğinide :Saruboceq:

evet canım ve hala sıkıntısını çekiyoruz (Allah bugünleri aratmasın)
hepsi ii olsun 2 gün sonra değişmeyelim diye böyle oldu
tabi yılların beklenmesi birikimi derken oldu böyle
tabi biz davetiye ve mobilyaya para vermedik

tatlım kolay değil tabikide sıkıntılar olacak. Ama evin harikaaa kuzumm mobilya ve davetiyeye neden para vermediniz hey allam beleşmi kısss nirde var bisde alakkaydirigubbakcemile3

beta elini veren kolunu kaptırır misali meyve tabağını verirken bida da kurtulamadı heralde kaydirigubbakcemile3

tatlım kolay değil tabikide sıkıntılar olacak. Ama evin harikaaa kuzumm mobilya ve davetiyeye neden para vermediniz hey allam beleşmi kısss nirde var bisde alakkaydirigubbakcemile3

davetiye kayınpederimin arkadası yaptı
mobilyada esimin eski iş yeri

oyy kısçeler bende çıkıyorum artık
malum yarın iş var malesef
tatlı rüyalar herkese a.s.

arkadaşlar resim eklemeyi bilmiyorum ancak size resimsiz bi sorum olacak..ütü almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum bana sebepleriyle beraber tavsiye edebileceğiniz bir ütü varmı?? yardımcı olursanız çok sevinirim. aşağıda iki tanesi var

biri bu = PHILIPS GC-4310 AZUR PRECISE BUHARLI ÜTÜ

biride bu = TEFAL PROGRAM 8 POWER JEANS 500 BUHARLI ÜTÜ

oyy kısçeler bende çıkıyorum artık
malum yarın iş var malesef
tatlı rüyalar herkese a.s.

iyi geceler
bende tv izlimmm

süper kuzum yaa büyük bir şans olmuş sizin içina.s güle güle kullanın a.s.

bencedeeee zemuszemus

ben geldim kıslar bugün hiç giremedim yaa
arsimaaa bu saatte nörüyon burda sen hee evdemisin canımkaydirigubbakcemile2

eşim işte bende takılıyorum böyle

buhar jeneratörlü tavsiye ederim phılıps
çok rahat acılıyor kırışıklıklar
yormuyor insanı

arsima buhar jenaratörlü nasıl oluyor ben anlamıyorum ütülerden fazla..başka neyine bakmam lazımm...eğer tavsiyen varsa onuda yazarsan sevinirim yani koduyla beraber.

ufff kolay değil yeni bir ev kuruluyor, bizde düğünü önümüzdeki bahar yada yaza düşünüyoruz ama ne paramız var nede eşyamız beyazlarımız tamam onları aldık 2 taksit kaldı bitmesine, büyük ihtimalle sadece salon gurubunu ve yatak odası alacaz(tabii bu benim fikrim) ee daha halılar var burdan öğrendiğim kadarıyla asıl parayı perdeler tutuyo sanırım (( eee daha gelinlik + kına +saç+ düğün yeri Allahım ne zor işleri ve sanırım bütün bunları biz kendi çabalarımzıla yapıcaz nişanlımın ailesi kendilereini zor geçindiyorlar birde ev alma işne girdiler Allahım güç versin bu yüklerin altından kalkmak gerçekden coook nzor gözüküyor :çok üzgünüm:

cnm çoook geçmiş olsun kötü bişeey cıkmaz umarım

ohh ohh allah arttırsın :)

Allah yardımıcınız olsun cnm bizde kenara para atıyoruz yarısını ayarkadık şimdi gerisi kaldı bütçenin hayırlısıyla o da olur.Ama şunu anladım Allah gercekten yardım ediyo şükürler olsunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…