kızlarr bugun saçlarımı kısa kestirdim gösteremmiii
ben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
beta kuzum bu bakışlar pek hayre alamet değil:jeyyar:
arsiii sendemi burdasın zemuszemus sizde bayağı harcamışsınız kuzum düğünde
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepiciğinide :Saruboceq:
evet canım ve hala sıkıntısını çekiyoruz (Allah bugünleri aratmasın)
hepsi ii olsun 2 gün sonra değişmeyelim diye böyle oldu
tabi yılların beklenmesi birikimi derken oldu böyle
tabi biz davetiye ve mobilyaya para vermedik
tatlım kolay değil tabikide sıkıntılar olacak. Ama evin harikaaa kuzummmobilya ve davetiyeye neden para vermediniz hey allam beleşmi kısss nirde var bisde alakkaydirigubbakcemile3
beta elini veren kolunu kaptırır misali meyve tabağını verirken bida da kurtulamadı heralde kaydirigubbakcemile3
davetiye kayınpederimin arkadası yaptı
mobilyada esimin eski iş yeri
oyy kısçeler bende çıkıyorum artık
malum yarın iş var malesef
tatlı rüyalar herkese a.s.
süper kuzum yaa büyük bir şans olmuş sizin içina.s güle güle kullanın a.s.
ben geldim kıslar bugün hiç giremedim yaa
arsimaaa bu saatte nörüyon burda sen hee evdemisin canımkaydirigubbakcemile2
arkadaşlar resim eklemeyi bilmiyorum ancak size resimsiz bi sorum olacak..ütü almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum bana sebepleriyle beraber tavsiye edebileceğiniz bir ütü varmı?? yardımcı olursanız çok sevinirim. aşağıda iki tanesi var
biri bu = PHILIPS GC-4310 AZUR PRECISE BUHARLI ÜTÜ
biride bu = TEFAL PROGRAM 8 POWER JEANS 500 BUHARLI ÜTÜ
Kızlar ben sadece beyaz eşyaya 10.000 tl ödedim 2 yıl önce. Mobilyalar sl adece 18.000tl tuttu koltuklar hariç. salon oturma odası yatak 6000 kadar, halılar tüller ıvır zıvır 5000 kadar tuttu. ortalama 40000 TL kadar
Bunlara mutfak eşyalarının hiçbiri dahil değil...Annemin ve benim aldığım çeyizler hariççç...
ben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
merhabalarrrrr
1 tane tek b,tane çift kişilik silikon aldım
1 tane işli var saten
bitane yün bitane silikon kayınvalidem aldı
bende almaz sanmıştım :)
düğün yaklaşınca dedi alacam
bende dedim ben bu kadar aldım ona göre al
3 alacaktı 2 dedim
napam o kadar yorganı
1 battaniyem vardı bide polar vardı
oda 3tane verdi netcem onları bilmem :)
yastıkta annem 4 kayınvalidem 2 yaptı
ufff kolay değil yeni bir ev kuruluyor, bizde düğünü önümüzdeki bahar yada yaza düşünüyoruz ama ne paramız var nede eşyamız beyazlarımız tamam onları aldık 2 taksit kaldı bitmesine, büyük ihtimalle sadece salon gurubunu ve yatak odası alacaz(tabii bu benim fikrim) ee daha halılar var burdan öğrendiğim kadarıyla asıl parayı perdeler tutuyo sanırım(( eee daha gelinlik + kına +saç+ düğün yeri Allahım ne zor işleri ve sanırım bütün bunları biz kendi çabalarımzıla yapıcaz nişanlımın ailesi kendilereini zor geçindiyorlar birde ev alma işne girdiler Allahım güç versin bu yüklerin altından kalkmak gerçekden coook nzor gözüküyor :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?