şimdi yorganda kullanılmıyo gerçi uyku setleri yetiyo annemin çeyizinden annem bile kullanmamış birini ablama verdi biride benim olcak
kızlar bişey sorucam ya kaç yorgan yaptırdınız siz.
annem diyordu bugün 1 tane saten yaptıralım 2 tane hazır alalım 1 tane de annemin çeyizinde erzurum yünü var onu yaptıralım bide kayınvaldem vercekmiş çok değil mi?
bende dedim hepsini hazır alalım satene gerek yok olmaz gelin çeyizinde olur diyor.
sizde kaç tane var.?
2 tane saten gelin yorganı yaptırıcam
1 tane mikrofiber yorgan alıcam
bir tanede uyku setimin yorganı var
şimdilik bu kadar yeter.. zemuszemus
kayınvalidem verirmi orasını bilemicem :))
tabiii ben bu kadar hevesleniyorum vercek die ikisinide diğer geline vermezse kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler..
BEnim dolabımın aynısındann opuyorumnanaktan
bu evde kullandığımız cok memnunuz aslında rengı grı ama cok acık grı
2000 tl mış :bbo:
abboooww arsimada burda betada burdaa kız siz evlendiniz artık gidin kocişlerinizin yanına
selammmm opuyorumnanaktan
zeynepcim hemen nere gidiyorsun yaa özledim senii görüşemez olduk:çok üzgünüm:elisaam hg. sen geldin ben çıkıyorum:)
yeter kuşum zaten fazlası yer kaplar die düşünüyrm ben.
bu arada aldıklarını güle güle kullan canım
hadi çıktım kızlar bye
selammmm opuyorumnanaktan
beta da burdaymış anam sizin kocişler nerde yaa evlendiniz hala kk başındasınız kaydirigubbakcemile3Anamm buketimdee gelmişş kaydirigubbakcemile3 Senin koçiş nerdee ?
ben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
geçmiş olsun inş kötü bi sonuç çıkmazben annemlerdeyim betacım
ya kızlar sormayın başıma geleni bi kol uyuşmasından doktora gittim nörolog MR ve EEG istedi bugun işten çıkıp MR çektirdim çok sıkıntılı bi olay ay bunaldım 15 dk hareketsşz durmaktan pazartesi EEG çekilip sonuçları alıcazz. neysem işte o gazla gidip kestirdim saçları...
Abowww :1shok: Bakimm hemennkızlarr bugun saçlarımı kısa kestirdim gösteremmiii
Geçmiş olsunn buketimm inşallah güzel haberler alırsınn Şenizben annemlerdeyim betacım
Koçişş karşımdaa ve bana pis pis bakıyorr :tomato:beta da burdaymış anam sizin kocişler nerde yaa evlendiniz hala kk başındasınız kaydirigubbakcemile3
:mymeka: ne demek ne o
meşhur beyoğlu çikolatasını bilmiyomusun sen :dilcikar:
ben aşığım ona :asigim:
senin yüzünden bi yerim şoolcak
hafta sonu gidem barii laelaelaelaelae
selam herkese
kızlar bende sizin gibi düşündüm hep buzdolabı küçük alcam çamaşır mak. 5 kilo alcam ama bulaşık mak. 4 programlı alalım dedi :) acaba buzdolabını biraz büyük mü alsam ilk başta 2 kişiyiz yeter gibi geliyor ama.
oktarcım eşinle Allah ağız tadınızı bozmasın bir ömür boyu evinizde...
kızlar yemek yakımınızı karemi yuvarlakmı aldınız
abboooww arsimada burda betada burdaa kız siz evlendiniz artık gidin kocişlerinizin yanına
kızlar bişey sorucam ya kaç yorgan yaptırdınız siz.
annem diyordu bugün 1 tane saten yaptıralım 2 tane hazır alalım 1 tane de annemin çeyizinde erzurum yünü var onu yaptıralım bide kayınvaldem vercekmiş çok değil mi?
bende dedim hepsini hazır alalım satene gerek yok olmaz gelin çeyizinde olur diyor.
sizde kaç tane var.?
benim kayınvaldemde verirmi acaba ama hiiiiiççç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?