Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük pek güzel güle güle kullan bende beğendim bunlardan düz pembe olanı ama daha önce aldığım için alamadım kaça kaldın canım?

ohh bee olduu zemuszemus

40 tl 6 kısılık gunluk yemek takımım
alttakı resımdekı ayrı olan varya ondan 2 tane aldım ortaya salata ıcın toplam 45 tl verdım
bıkac sey daha aldımm çekcektımde foto makınam yok :sinifsinif: buda abımım telı uyuz zor verdı:mymeka: delı mısn sen dıo ne öle netre koyyon aldıklarını
erkekler ne anlar bee :dilcikar:

:) evet canım bende telefondn çekiyrm makina ile uğraşasın gelmiyor.
benim gördüğümde o fiyatlardaydı 34.000 tl di sanırım.
ama annem aldırmadı bunların birde minik baharatlıkları var bende bu iki renkten baharatlık aldım 2 pembe 2 turkuaz.

tskler zeynepcımm
baharatlığı yoktu aldığım yerde cnm bıde makyaj kutularım gelmış 3 boy kılıtlı aynalı cok şık haftaya onları alcam 30 tl ayırttım ohhh cok mutlu oldum
hee bıde o turkuaz deıl pembe yesıll makınadan öle cıkmış sanırım
ayy bıde ceyıs lıstem 2 sayfa benım 1.sayfam bıttı:lepi:
buyuk boy karelı defter dusun ve sıra atlamadan yazılan lıstem bıttı kaydirigubbakcemile2
25.sayfadanda az kaldı cok pahalı seyler kalmadıı
yatak odaıs perdesı halısı falan

ii akşamlar kızlar...
böcük cnm ii günlerde kullan çok güzeller bendede var aynısından ama renk renk almadım tek renk...

bende nescafe takımımı ekleyim dedim olmadı image de sorun var
canım ne sadece mutfak için mı o liste bende de var 6 sayfa:)

canım okumuştum listeni bir ara hatta kopyada çektim :)
kendime liste yaptım mutfakda olanları bitirdim şükür şimdi yatak odasına geçtim.
bu takımı daha önce almıştım yeni değil yani epey oldu sizce nasıl

pashına cok tskler cnm

yelız cnm benım lıstemde ayrıntı yok mesela gıdıyomm japon pazarına kucuk seylerıde alıyom yazmıyom ama aklımda oluyo mesela bı kesme tahtası alıyom gıdıym seklı hosuma gıden baska bı saklama kabı alıyom ama yazmıyorum
maalesef bendede cok ayrıntılı yok

zeynep cnm ben hıc kahve ıcmem yanı belkı 1 yılda 1 kere okadr az çayda hıc ıcmem ama aldımm işte
kokoş bulduklarımı ne etceksem daha almam zatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…