- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben gıder kımse konusmuyo zatı:dilcikar:
Sanırım bu saat itibariyle bir daha girme fırsatım olmayacak arkadaşlarım
İlk takvimimi hazırladığımda, 6 aya yakın bir zaman vardı. Zaman hiç geçmeyecek diye gün sizinle beraber heyecanladım. Şimdi sıra bende
......düğün ev fotoğraflarımla gelicem. Hepinizi çok seviyorum. 1 ay sonra görüşmek dileğiyle... Dualarınızı eksik etmeyin
baberkooo 25milyarlık hesabın varya, herşeymi var onun içinde? yani beyaz eşyası mobilyası vs. vs. hepsimi bu fiyat içinde?
kızlar 01.08.2009 itibari ile doğum günüm:)
iyi ki doğdum bennn zemuszemus
kardeşim mesaj çekmiş en güzel hediyeyi verdi bana ;
sen şimdi bir yaşındasın.
yeni hayatının bebeğisin.
bizden ayrı ilk yaşın.
iyiki doğdun :gitme:
kızlar babamı salı gunu kene ısırdı acıle gıttı.suan ates olursa dırek bursaya gıdecek..kenenın 10 gunlk kulucka suresı oluyomş...
ASLANDAŞŞım gördüm seni geldinmiii
canım benım senı çok ozledım aslandaşım
cnm bende seni sen geldin iş arkadasım gitti sarköye :)) sen yokken o da girdi buraya maldivler gelince tanışırsınız yerimseniben nasıl gecti yandınmı
Baberkoo Allah yardımcınız olsun :)
herşey dahil 25 iyiymiş :) inşallah herşeyi çook uyguna bulursunuz daha aza mal edersiniz işlerinizii :Saruboceq:
arşı h geldın tskler senın usak ne edıy sen aksamları bıze gelıyonnn işin gucun yok mu senın:jeyyar:
KIZLAR iyi akşamlar bugün aranızda değildim izinliydim..Allah kısmet ederse 10NİSAN2010 bende evliler kervanına giriyorum..ilk defa kendim için gelinlikçiye girdik ve ön bilgi aldım..ışıl ışıl gelinlikler var ama bakalım bütçemize göre bulabilmemiz gerekli... araştırmalara başladık artık yavaştan
cnm dur gitme sana bişe sorucam yatak örtümü nerden alabilirim şöyle uygun güzel bir yerler biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?