Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arşı h geldın tskler senın usak ne edıy sen aksamları bıze gelıyonnn işin gucun yok mu senın:jeyyar:
nan süpürke ağaca çarpmadın mı sen ölmedın yanı öle mı::sinifsinif: tühh bee:roflol:
saol cnm japon pazarı var bızm semtte(esenler)ordan aldımm cnm

edayla konustum maynak karıya sabah msj attım saat 10 gıbı akşam 8de ancak bakıyo:mymeka: tam o sırada tabak alıyordum nerdesın dedı tabak alıyom dedım
waayy maynak vayy demıstr kesın:)
ağda yaptrmış kendıne çakal:jeyyar:
he bıde mobılya almıslar oturma odası ve yemek odası
yemek odası 2775 tl oturma odası 2900 tl
hayrlı olsunnn

herşey gönlünce olsun cnm

baberkooo 25milyarlık hesabın varya, herşeymi var onun içinde? yani beyaz eşyası mobilyası vs. vs. hepsimi bu fiyat içinde?

cnm aklına ne masraf geliyosa hepsi var vesikalık resim dahil :))

cnm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :asigim:a.s.

kızlar babamı salı gunu kene ısırdı acıle gıttı.suan ates olursa dırek bursaya gıdecek..kenenın 10 gunlk kulucka suresı oluyomş...

geçmş olsun umarım kötü bişey yoktur..

KIZLAR iyi akşamlar bugün aranızda değildim izinliydim..Allah kısmet ederse 10NİSAN2010 bende evliler kervanına giriyorum..ilk defa kendim için gelinlikçiye girdik ve ön bilgi aldım..ışıl ışıl gelinlikler var ama bakalım bütçemize göre bulabilmemiz gerekli... araştırmalara başladık artık yavaştan

Baberkoo Allah yardımcınız olsun :)

herşey dahil 25 iyiymiş :) inşallah herşeyi çook uyguna bulursunuz daha aza mal edersiniz işlerinizii :Saruboceq:

Baberkoo Allah yardımcınız olsun :)

herşey dahil 25 iyiymiş :) inşallah herşeyi çook uyguna bulursunuz daha aza mal edersiniz işlerinizii :Saruboceq:

saol cnm amin işallah gelinliğe 1250 ayırmıştım kiralık ama simdi bakındımda 600 750 değişiyo oleyy ayşe fridinde fırsatlardan birkaç model hoşuma gitti artık öle öle indirme yaocaz bakalım.:) darısı tüm isteyenlerin baına hayırlısıyla opuyorumnanaktan

ben kaçtım kızlar ii gecelr

ben geldim canım alıntı yapmak istemedi bu akşam düğünde bi oynadım bi oynadım ama yine koca bulamadım
nese böcük tabaklarını güle güle kullan
baberko hadi canım allah tamamını erdirsin
eda nan neler aldın sen yine:
başka bişi hatırlamıom
tarlalarımı ektim
yatçam şimdi
öptüm herkesi

günaydınlarrrr

arşı h geldın tskler senın usak ne edıy sen aksamları bıze gelıyonnn işin gucun yok mu senın:jeyyar:

yeni bi iş aldı yarasa misali gündüzleri evde (yada varsa başka işte) geceleri şantiyede
normalde sabaha kadar kalması lazım ama o yerine başkasını bırakıyor 1 gibi geliyor canım
o olsa gelemem böyle sık :)

hadi hayırlı olsun kısçemm

kahvaltıyı hazırladım gidmde uyandırayım :bbo:

Kızlar fırsat bulup hemen geldim.
Kına gecem çoookkkkkkk güzel oldu. Çok eğledik ama kına yakılırken ağlamıcam diyen ben hüngür hünfür ağladım. Tabii benle beraber herkes. Makyaj filan aktı hep kaydirigubbakcemile3 Ama herşeye rağmen harika bir geceydi. Darısı düğünün başına

Sizin için albümüme birkaç kare kına fotoğrafı ekledim. Veeeee gidiyorum, artık düğünden sonra ancak gelebilirim.Fırsat bulursam hiç affetmicem giricem hemen kaydirigubbakcemile3 1 ay sonra görüşmek üzere.....

ıyı pazarlar zemuszemus

sulfatım baktım resımlerıne hemde ılk ben baktımmmsüper olmuşsun
elbısen cok yakışmış bındallı ıle tam bı gelın olmuşsun
süper süper
mutluluklar cnm benım

cnm dur gitme sana bişe sorucam yatak örtümü nerden alabilirim şöyle uygun güzel bir yerler biliyormusun?

cnm ben taç alcam sanırım hem sportıf hemde uygundu fıyatları 250 tlden baslıyordu suan ne kadr bılmem ama taç dıyorum
he bıde yakınsa enlıgh home ordada cok uygunları varŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…