Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko cnm aynı gün evlenırız belkıde:jeyyar: bende demıstım ya 10 nısan doğum gunum ozmn ıstıyorum dıe bakalım kısmet

günaydın herkesleree :) pazar sabahı gene burda kimse yok

sulfat elbise üstünde daha da bi güzel görünüyo, çok yakışmış

ayrıca bindallına bayıldım bittimm :sm_cool:

Uzunca bi aradan sonra geldim yine
Aslında çok uzun değil ama 1 günde bile sayfalar dolarken
10 günde bu çeyiz başlıığında geriye dönmek çooook zor
Kaç gün alır bilemem:bbo:
Ama kesin bol bol hareket vardır
Herkes durmadan evleniyor Gelişmeler yoğun tabi

Bu arada sözlenelere evelenenlere nişanlananlara hayırlı uğurlu olsun
Evlenip balayını neyim bitirip dönenler hoşgelmişler
Yeni yeni çeyisler alanlarda güle güle güzel günlerde kullansınlar

papı cevahırx h geldınız

ben yenı ceyıs aldım bana dıon sanırım yenı tabaklarımmm zemuszemus

böcük maşallah evin züccaciye gibi oldu canım ya ne yapcan bu kadar eşyayı ama çok güzeller :)))
güle güle kullanırsın inşallah..
ya bişi sorcam ben sülfatın resimleri bulamadım nerden girdiniz???

zuccacıyecı deıl nan ceyıs mağazası de barı:dilcikar:bende cok zuccacıye urunu yok ceyıs urunu var
havvam batsın kaydirigubbakcemile3 hepsı lazım olcak seyler hele bı düğün olsun evım olsun ben koycak yer bulurum
sulfat bızm arkadas lıstemızde var ama sende yok o yuzden goremezsın :umursamaz:

hımm anladım. ben de renkli porselen seviyorum belki kahvaltı takımı yerine böyle bir takım oluştururum

bıde kalıtelı olsun mesela bu kutahya ve türk malı tanesı 2,25 tl cnm 1 tllık baska dukkanlarda dolu ama almadım bu kadr parlak ve kalıtelı deıl
ustelık bulasık makınasından yıkanmıyo onlar

günaydın herkesleree :) pazar sabahı gene burda kimse yok

sulfat elbise üstünde daha da bi güzel görünüyo, çok yakışmış

ayrıca bindallına bayıldım bittimm :sm_cool:

haha kız avakado ağacı için tenks

herkese günaydınlarrr
ay zor kalktım 1de
denize çağırdılar yine ama gitmedim
bugün paso yatıp dinlenmek istiom yaa
nese ben sulfatın resimlere bakim

haha kız avakado ağacı için tenks

herkese günaydınlarrr
ay zor kalktım 1de
denize çağırdılar yine ama gitmedim
bugün paso yatıp dinlenmek istiom yaa
nese ben sulfatın resimlere bakim

ni dimek değişiklik olsun dedim ay akşamda aşkım başka bişi ekiceğine çilek ekmiş, sonra gecenin bi yarısı olmuş onlar sabaha kadarda kurumuş yaa bütün paraylada onları ekmiştik gitti paralar

ni dimek değişiklik olsun dedim ay akşamda aşkım başka bişi ekiceğine çilek ekmiş, sonra gecenin bi yarısı olmuş onlar sabaha kadarda kurumuş yaa bütün paraylada onları ekmiştik gitti paralar

haha kız dikkat edin ekerken saatlerine
kız enginar ek çok para verii:)

ben size pasta eklim biraz
bugün yaptım daha tadına bakamadım

[
bıde kalıtelı olsun mesela bu kutahya ve türk malı tanesı 2,25 tl cnm 1 tllık baska dukkanlarda dolu ama almadım bu kadr parlak ve kalıtelı deıl
ustelık bulasık makınasından yıkanmıyo onlar
ben senin tabakları onlardan sanmıştım hani seramik olanlar var ya ondan. Ne güzel kütahya bulabilmişsin. doğru seçim :içelim:

selam kısçeler ben geldim özledim sizi yaa haftasonum full nişanlımla geçti ay çok mutluyum dün akşam nişanlımla beraber halasında kaldık harikaydı yaa sositososito ( :jeyyar: )eve yeni geldimm dinlenip kk ya koştum özlüyo insan yaaa geçmişe bi bakiiiim

böcük haftasonun bayağ yoğun geçmiştir anlaşılan.. şimdi evde misafirlere hisemt ediyosundur özledim nan seni

canım çok geçmişolsun böyle olumsuz düşünme Allah kulunu dener imtihan eder sıkıntılarla sende bu sıkıntılara sabredeceksin Allah yardımcın olsun canım..Bakarsan sorunsuz kimse yok canım..yasakkelime
ben geldımm
gunluk yemek takımımı aldımmm yanı ıkıncı gunluk yemek takımımmm zemuszemus
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan jeyarııııııımmm opuyorumnanaktan

Canım,çok sevindim senin adına 2010 yaz gelinlimiz ilk sen oluyosun anlaşılan peşindende biz geliyoruz canım hayırlısıyla inşallah :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin şimdiden herşey istediğin gibi olsun inşallah güzelimmmopuyorumnanaktan

sende düğünlerden çıkamıyın he her hafta düğün dernek buluyosun nan
kocada bulursun belkide vardır sen görmüyosun farkına varmıyosun hee sengözlerimebaksanab:1ninca:

canımmm hayırlı olsun Allah yuvandan mutluluğu sevgiyi huzuru eksik etmesin resimlerini gördüm herşey çokgüzel harika görünüyosun Allah nazardan saklasın maşallah..
haha kız dikkat edin ekerken saatlerine
kız enginar ek çok para verii:)

ben size pasta eklim biraz
bugün yaptım daha tadına bakamadım

bu pasta ne guzel olmuş nan sende ne cevherler varmış pıtırım çok gusel görünüyo bi dilim versene cokacimcoook hazır pasta kekinden mi yaptın

vee iki hafta aradan sonra yine ben hihoyyyt

kimsecikler yok galiba, ama cok özledim sizi yaa gelsenize :umursamaz:

pıtırr masallah ne kadar cok dügün oluyor sizin orda :dance:
pastada süper olmus ellerine saglık

fmk gelmedi daha dimi kızlar? dün dügünü olcaktı hatta aynı gece döncekti Almanya'ya, insallah cok güzel gecmistir hersey :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…