- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
guzel cnm sende gule gule kullan sanırm benımm 4 takımım var öle:bbo:
takımın güzelmiş güle güle kullan. 4 takım çok değil mi böcük koyacak yer bile bulunmuyor çoğu zaman
tskler cnm
yemek takımım 3. balım
4 dedığım fıncan takımı sonbahar eklemıstı dun sılmış onun ıcın öle dedım
böcük maşallah evin züccaciye gibi oldu canım ya ne yapcan bu kadar eşyayı ama çok güzeller :)))
güle güle kullanırsın inşallah..
ya bişi sorcam ben sülfatın resimleri bulamadım nerden girdiniz???
hımm anladım. ben de renkli porselen seviyorum belki kahvaltı takımı yerine böyle bir takım oluştururum
cnm ben taç alcam sanırım hem sportıf hemde uygundu fıyatları 250 tlden baslıyordu suan ne kadr bılmem ama taç dıyorum
he bıde yakınsa enlıgh home ordada cok uygunları varŞeniz
günaydın herkesleree :) pazar sabahı gene burda kimse yok
sulfat elbise üstünde daha da bi güzel görünüyo, çok yakışmış
ayrıca bindallına bayıldım bittimm :sm_cool:
haha kız avakado ağacı için tenks
herkese günaydınlarrr
ay zor kalktım 1de
denize çağırdılar yine ama gitmedim
bugün paso yatıp dinlenmek istiom yaa
nese ben sulfatın resimlere bakim
ni dimek değişiklik olsun dedimay akşamda aşkım başka bişi ekiceğine çilek ekmiş, sonra gecenin bi yarısı olmuş onlar sabaha kadarda kurumuş yaa bütün paraylada onları ekmiştik gitti paralar
ben senin tabakları onlardan sanmıştım hani seramik olanlar var ya ondan. Ne güzel kütahya bulabilmişsin. doğru seçim :içelim:[
bıde kalıtelı olsun mesela bu kutahya ve türk malı tanesı 2,25 tl cnm 1 tllık baska dukkanlarda dolu ama almadım bu kadr parlak ve kalıtelı deıl
ustelık bulasık makınasından yıkanmıyo onlar
bugun yengemın erkek kardeslerı gelıyo duzceden 2 gun kalcaklar kk gıremem belkım nete cok takılıyolar cunkum
yengem odasına hep kardeslerının resımlerını koymuş benımkı kım bunlar dedı bende yarın gelcekler bızde kalcklar dedım abboww
neler neler saydı ıkı dk :1shok:
yok dar gıyınme yok onu gıyınme hatta odana gır bıdaha cıkma dedı hoşşık:mymeka:
haftaya kızlarla buluscaz ona bılem ızın vermedı ama ben yapcamı bılıyom.:jeyyar:
ya kızlar ne biliyim hiçbişey yolunda gitmiyo
isyan etmiyorum Allahım yardım etsin inş..
dün akşamda 2 yaşındaki yiğenim üstüne çay döktü çenesinden göğsüne kadar yandı
hastanelerdeydik :gitme:
nedir bu üstümüzdeki bilmiyorum
etrafımdaki herkes çok sıkıntılı bu ara
aile fln..
Allahım sana geliyorummmm :gitme:
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan jeyarııııııımmm opuyorumnanaktanben geldımm
gunluk yemek takımımı aldımmm yanı ıkıncı gunluk yemek takımımmm zemuszemus
Canım,çok sevindim senin adına 2010 yaz gelinlimiz ilk sen oluyosun anlaşılan peşindende biz geliyoruz canım hayırlısıyla inşallah :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin şimdiden herşey istediğin gibi olsun inşallah güzelimmmopuyorumnanaktanKIZLAR iyi akşamlar bugün aranızda değildim izinliydim..Allah kısmet ederse 10NİSAN2010 bende evliler kervanına giriyorum..ilk defa kendim için gelinlikçiye girdik ve ön bilgi aldım..ışıl ışıl gelinlikler var ama bakalım bütçemize göre bulabilmemiz gerekli... araştırmalara başladık artık yavaştan
sende düğünlerden çıkamıyın he her hafta düğün dernek buluyosun nanben geldim canım alıntı yapmak istemedi bu akşam düğünde bi oynadım bi oynadım ama yine koca bulamadım
nese böcük tabaklarını güle güle kullan
baberko hadi canım allah tamamını erdirsin
eda nan neler aldın sen yine:
başka bişi hatırlamıom
tarlalarımı ektim
yatçam şimdi
öptüm herkesi
Kızlar fırsat bulup hemen geldim.
Kına gecem çoookkkkkkk güzel oldu. Çok eğledik ama kına yakılırken ağlamıcam diyen ben hüngür hünfür ağladım. Tabii benle beraber herkes. Makyaj filan aktı hep kaydirigubbakcemile3 Ama herşeye rağmen harika bir geceydi. Darısı düğünün başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?