canım hazır kek alıosuncanım kekini kendinmi yaptın ben yuvarlak keki tutturamıyorum yaa olmuyo şekli şemali kayıyo
kelepçeli kalıp olsa olurda sen öle mi yaptın üstüne kerem şanti sürdün dimi arasınma ne koydun
pıtırcık pastan harika görünüyor nasıl yaptın tarifini koysana..
böcük arkadaş listesi nasıl oluyor ya ben bilmiyorumm.. bu sitenin en acemisi benim yaaaa.
ayy yenersek varyaa sıze kupanınn sapı kalcak.:roflol:
ayy ınş yenerık
herkese yenılelım ama fb asla
Evet kızlar günaydınn
Burcunuz artık döndü...
Şimdi albüm yapıcam söz verdiğim gibi tenha oluyor diye sabah saatlerini seçtim.
Ben bitirmeden yorum yazmazsanız sevnirim ki bir bütünlük teşkil etsin...
Hadi bakalım görüşürüz....
geçmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne bnde tatılden sonra yarın nasıl işe gıtcem onun dusuncesındeyım
beklıyoruz cnm haber et amaaaEvet kızlar günaydınn
Burcunuz artık döndü...
Şimdi albüm yapıcam söz verdiğim gibi tenha oluyor diye sabah saatlerini seçtim.
Ben bitirmeden yorum yazmazsanız sevnirim ki bir bütünlük teşkil etsin...
Hadi bakalım görüşürüz....
kızlar evlendim nerdeyse 1 ay olucak en sonunda mutfak masamı alabildimm
masan cok guzel cnm gule gule kullan
he senı senı :jeyyar:selam kısçeler ben geldim özledim sizi yaa haftasonum full nişanlımla geçti ay çok mutluyum dün akşam nişanlımla beraber halasında kaldık harikaydı yaa sositososito ( :jeyyar: )eve yeni geldimm dinlenip kk ya koştum özlüyo insan yaaageçmişe bi bakiiiim
kızlar buarada tasınma durumum var bugun ogrendık kaynımların altkatı bosalmış
600 tlye kıracı cıkmış
kaça verırler sorcak
1 oda eksık suankı evımden balkonu yok giriş kat eksılerı bu ama 800 nerde 600 nerde sizce mantıklımı?
bence mantıksız en büyük dezavantajı giriş katının olması kışın yakıt paran bu açığı kapatır zaten :bbo:
günaydın..
günaydınlar
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
bakın bugün erkenden geldim işeeeeeeeeeee(pıtırcık merak eder de ondan didim)
anammm burcu burdamış kızzzzzzzzz çıtır pıtır gelin naptın nettin anlatsana foto yok mu foto?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?