densem sen bana sormuştun dimi kapalı mısın deyü?
yavruşum 30 adet foto yüklemeye çalışıyorum sizr bir yandan da buraya takip ediyorum. 30 unu birden kabul etmeyecek gruğ grup göndericem araya yorum yazanı keserim :roflol:
az kaldı en fazla yarım saat daha sabır...Şeniz
evet cnm sana sormuştum
görmediğim için seni hiç
öle tahmin etmiştim öle gibi geliyodu yanii
ama diilmişsin öğrendim kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.uzun süredir takip edip yazmıyordum buraya.dün çeyiz alışverişine kesin olarak başladım.
hisar optima çatal kaşık takımı,sandıklı
hisar 5li tencere takımı
bunları dün aldım.950tl ye.sizce nasıllar??
taam girmeyiz araya, kimse de girmesin haa kapıda bekliyom ben girene :mymeka: ona göre lülülülülülü
ama sen benim listemde yok musun alla alla CADIARZU
haha bende sabaj msjı görünce dedim hayret bugün erken gelmişgünaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
bakın bugün erkenden geldim işeeeeeeeeeee(pıtırcık merak eder de ondan didim)
anammm burcu burdamış kızzzzzzzzz çıtır pıtır gelin naptın nettin anlatsana foto yok mu foto?
dur kız daha saat kaçgünaydın kızlar..
bugün akşam hemen olur inşallah çok uykum var...
fibula çok güzeller cnm ii günlerde kullan inş
çok teşekkürler a.s..fiyatlarda biraz tereddüt ettim ama aldım artık.ama sen benim listemde yok musun alla alla CADIARZU
hadi bismillah o zaman hayırlı olsun. Allah tamamını getirsin kısmetinle bitirdiğini gör inşallah :Saruboceq:
Kızlar günaydın...
Sizden bir ricam var, durumlarımızı biliyorsunuz mafoldumben Büyük ihtimal öğleden sonra nişanlım için bir iş görüşmesi yapacağım, yani kısacası birinden yardım isteyeceğim...Hiç beceremem aslında ama işte insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor...
Kulun kula duası kabuk olurmuş, lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün benden, hayırlısıyla bir iş nasip etsin Allah'ım:Saruboceq:Lütfen kızlar Allah rızası için dualarınızı bekliyorummafoldumben
Hayatım bu kadar uğraşıyorum bakıp yorum yazmayanlarıda döv oldu mu canım :umursamaz:
hayır çünkü iki defa ekledim kabul etmedin :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?