Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar.uzun süredir takip edip yazmıyordum buraya.dün çeyiz alışverişine kesin olarak başladım.

hisar optima çatal kaşık takımı,sandıklı

hisar 5li tencere takımı

güral 82 parça yemek takımı

bunları dün aldım.950tl ye.sizce nasıllar??

taam girmeyiz araya, kimse de girmesin haa kapıda bekliyom ben girene :mymeka: ona göre lülülülülülü

evet cnm sana sormuştum
görmediğim için seni hiç
öle tahmin etmiştim öle gibi geliyodu yanii
ama diilmişsin öğrendim kaydirigubbakcemile3

ama sen benim listemde yok musun alla alla CADIARZU

hadi bismillah o zaman hayırlı olsun. Allah tamamını getirsin kısmetinle bitirdiğini gör inşallah :Saruboceq:

haha bende sabaj msjı görünce dedim hayret bugün erken gelmiş

günaydın kızlar..

bugün akşam hemen olur inşallah çok uykum var...
dur kız daha saat kaç
herkese günaydın
burcu hoşgeldin
nese eklede resim bakalım azcık

fibula çok güzeller cnm ii günlerde kullan inş

ama sen benim listemde yok musun alla alla CADIARZU

hadi bismillah o zaman hayırlı olsun. Allah tamamını getirsin kısmetinle bitirdiğini gör inşallah :Saruboceq:
çok teşekkürler a.s..fiyatlarda biraz tereddüt ettim ama aldım artık.
amin güzel günlerde kullanırım inş.
kızlar siz düdüklü tencere tefal klipsomu öneriyorsunuz? dün satıcı adam hisarın klipsosunu gösterdi.oda iyiymiş.karar veremedim almadım bende.250 hisarınkiydi6lt,tefalin kilpsosunada 6ltliğine 280 dedi.normal düdüklülerden dahamı iyi klipso olanlar??

Kızlar günaydın...

Sizden bir ricam var, durumlarımızı biliyorsunuz mafoldumben Büyük ihtimal öğleden sonra nişanlım için bir iş görüşmesi yapacağım, yani kısacası birinden yardım isteyeceğim...Hiç beceremem aslında ama işte insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor...

Kulun kula duası kabul olurmuş, lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün benden, hayırlısıyla bir iş nasip etsin Allah'ım:Saruboceq:Lütfen kızlar Allah rızası için dualarınızı bekliyorummafoldumben

hayırlısı olsun pufi
olur inşallah içini ferah tut sen canım

Hayatım bu kadar uğraşıyorum bakıp yorum yazmayanlarıda döv oldu mu canım :umursamaz:

zaten bakıp yorum yazmamak kadar kötü bişi olamaz. yorum yazmıcaksan bakma kardeşimmmmmmmmmmmmm. bağa bakın KK Çeyiz kızçeleri eğer burcunun fotorafına 1 cümleden az yalnızca kelime kullanırsanız o ne demek demeyin örnek veriyorum mesela; ay harika, süper, muhteşem vs. gibi kestirip atma tipi kelimelerle ifade etmeyin duygularınızı lmaz:
süper ama neresi süper insan onu merak ediyo. saçımı, eteklerimi kollarımı takılarımı nesi süper, onu da açıklayan en az 1 en fazla 4 cümleyi geçmeyecek şekilde. hadi bakayımmmmmm sositososito

hayır çünkü iki defa ekledim kabul etmedin :1no2:

klava: alla alla dicem ama ben uyuzumdur baştan biras mirmirmirmir ama ben seni arkadaşım sanıyodum. eşeklik etmişim naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…