cnm hayırlısı olsn hakkınızda allah yaardımcınız olsnkızlar günaydın...
Sizden bir ricam var, durumlarımızı biliyorsunuz mafoldumben büyük ihtimal öğleden sonra nişanlım için bir iş görüşmesi yapacağım, yani kısacası birinden yardım isteyeceğim...hiç beceremem aslında ama işte insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor...
Kulun kula duası kabul olurmuş, lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün benden, hayırlısıyla bir iş nasip etsin allah'ım:saruboceq:lütfen kızlar allah rızası için dualarınızı bekliyorummafoldumben
günaydın kızlar
zaten bakıp yorum yazmamak kadar kötü bişi olamaz. yorum yazmıcaksan bakma kardeşimmmmmmmmmmmmm. bağa bakın KK Çeyiz kızçeleri eğer burcunun fotorafına 1 cümleden az yalnızca kelime kullanırsanız o ne demek demeyin örnek veriyorum mesela; ay harika, süper, muhteşem vs. gibi kestirip atma tipi kelimelerle ifade etmeyin duygularınızılmaz:
süper ama neresi süper insan onu merak ediyo. saçımı, eteklerimi kollarımı takılarımı nesi süper, onu da açıklayan en az 1 en fazla 4 cümleyi geçmeyecek şekilde. hadi bakayımmmmmm sositososito
klava: alla alla dicem ama ben uyuzumdur baştan biras mirmirmirmir ama ben seni arkadaşım sanıyodum. eşeklik etmişim naniknanik
burcuşum sen ekle biz hepsine tek tek yorum yaparız opuyorumnanaktan
30 küsür fotoya tek tek yorum delikafadulden tamam söz ağızdan çıktı bir kere :roflol:
haha bende sabaj msjı görünce dedim hayret bugün erken gelmiş
dur kız daha saat kaç
herkese günaydın
burcu hoşgeldin
nese eklede resim bakalım azcık
çok teşekkürler a.s..fiyatlarda biraz tereddüt ettim ama aldım artık.
amin güzel günlerde kullanırım inş.
kızlar siz düdüklü tencere tefal klipsomu öneriyorsunuz? dün satıcı adam hisarın klipsosunu gösterdi.oda iyiymiş.karar veremedim almadım bende.250 hisarınkiydi6lt,tefalin kilpsosunada 6ltliğine 280 dedi.normal düdüklülerden dahamı iyi klipso olanlar??
hayatım daha 371 sn bekle diince bende yazamadım msj
olar yüzde elliyse
Kızlar günaydın...
Sizden bir ricam var, durumlarımızı biliyorsunuz mafoldumben Büyük ihtimal öğleden sonra nişanlım için bir iş görüşmesi yapacağım, yani kısacası birinden yardım isteyeceğim...Hiç beceremem aslında ama işte insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor...
Kulun kula duası kabul olurmuş, lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün benden, hayırlısıyla bir iş nasip etsin Allah'ım:Saruboceq:Lütfen kızlar Allah rızası için dualarınızı bekliyorummafoldumben
GÜnaydın kızlar
yaa nie öle dionuz yaa
ben bazen bakıom orda yorum yapmıom geliom burda yapıom
nolcak şimdi
dövcenizmi heee
bana bak patronnnnn baştan bozuşmayalım
zaten bakıp yorum yazmamak kadar kötü bişi olamaz. yorum yazmıcaksan bakma kardeşimmmmmmmmmmmmm. bağa bakın KK Çeyiz kızçeleri eğer burcunun fotorafına 1 cümleden az yalnızca kelime kullanırsanız o ne demek demeyin örnek veriyorum mesela; ay harika, süper, muhteşem vs. gibi kestirip atma tipi kelimelerle ifade etmeyin duygularınızılmaz:
süper ama neresi süper insan onu merak ediyo. saçımı, eteklerimi kollarımı takılarımı nesi süper, onu da açıklayan en az 1 en fazla 4 cümleyi geçmeyecek şekilde. hadi bakayımmmmmm sositososito
klava: alla alla dicem ama ben uyuzumdur baştan biras mirmirmirmir ama ben seni arkadaşım sanıyodum. eşeklik etmişim naniknanik
pıtırcıkkkkkkk
dün evkura baktım o kaşıkların aynısı yoktu
ama değişik desenlilerinden wardı
mesela bitanesi daha kalın şeritli siyah beyaz wardı
sonra rengarenk olanlar wardı
ama o yoktu :sinifsinif:
aa kimdeydi çıksın ortaya çabukkkpıtırcım hiç aklıma gelmedi resim ya
ama hatırlıyorum burdan birilerinde wardı onlar da kimde
selamm kızlarrr. EEG ve MR sonuçlarını aldım herşey normal :lepi:
pufilota cnm Allah yardımcın olsunnn
Ayyy Burcuu zor duruom kız yorum yazmamak içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?