Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızcnm bnm yine kira kendı evımız degıl alt sokak
ust katınd eltm var evın ıc tadılatı cok guzel
orayı gormedım bnmkı dedıkkıı 550 verırlerse gecerız

UFFF yaa ne sacma bi gün yaa hem ptesi hem sinir patronla tekim cok sıkıldım ve sacma bi yoğunluuk var
burcucum resim topiğine yorum yapma fırsatım olmadı resimler cok gzel cok eğlenceli gectiği belli balonlarına gelin arabana bayıldım ALLlah bir ömür boyu her gününüzün neşeli geçmesini nasip etsin işallah

esmacım ev güzelse 550 verirse bence kacırma

esmacım sımdık sız 2 kısısınız 3+1 zatı buyuk gelır sıze aradakı 200tl cok ıyı bı para cnm kışın yakıt parası dıyemem ona
doğalgazlı evde bı sekılde tasarruf oluyo
mesela bıze kışın 4+1 evımız en fazla 200 250 tl gelıyo kı oda 2 aycık yzın ınan 15 17 tl gelıyo doğalgaz
ustelık hergun fırın camasr mak banyo falan sureklı kullandığımız halde
eğer 550 tl verceklerse kacrma derım ben
cunku kıraya calıstığın paranı verme yazık cnm
ayda 200 tl atsan ıyı para onunla fatura odersınız yada evın eksığı gıder bırınızın maaşını kenara atarsınız
benn ev buldum 500 tl hatta 450 tl 2.kat doğalgazlı ve bızm mahallede emlakcı abı komısyon almıyo
tutcaz ama işte düğüne cok var bellı deıl aılem bısey demedı karsılıklı konusulcak öle yoksa ınan tutardımm

böcük sen iyi bulmuşsun canım
hemde mahallende hee kopmuyosun yine seninki içgüveysi geliy
hşş peki işi nolcak bisimyakadaydı sanki işi

ya evet bu ısyerımn orası ya uygun buralar
bizde oyuzden kenara koyalm diye düşünüyoz
cunku ben cocuk yapınca calısmıycam suan calısırken
kenara koyamazsam nezamn koycam

erva valla bana sen yeterkı ev bul ben gelırım dedı
dun dedım gelcek bakcaz ama ben ıstemıyorum cunku düğün bellı deıl ayda 450 tl nıe bosuna odeyelım esya oderız
nasılsa baska bı yerden buluruz sorun deıl

esmacım bencede ya sen gt bak beğenırsen koşa koşa gt

eda geldı gene kaçtı:mymeka:

kac gundur kolı arıyom yana yana nan bı bulamadım koca marketlerde bende işyerımden gotrmeye karar verdım evde her yer dağınıık heryerde bı takım bı ceyıs var gelın benı oymadn toplasam ıyı olur
kucucuk kolıler ve buyuk kolılerı okadr yol nasıl gotrcem bılmem ama mecburum

bencede böcüğüm şimdiden tutcaksınız boşuna ödemek zorundasınız kesinleşince olması daha iyi ama önce ordan iş bakması lazım dimi
nan ben ıvır zıvırımı koymak için gittim bizzat markete bende aldım koli dediler ki akşam saatlerinde gelin o zaman boşalıyo fln aldımda bayağ kaldırdı kalabalığımı

Bennn geldimmmm hihoyyyt
hoşgeldin betacımm naber buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
burcuuuuuu

az önce topiği açtım resim eklediğini gördüm ve hemen albümler bölmüne koştumm

gerçekten harika olmuşlarr gelinliğin süper ötesi sırt dekoltene bayıldım çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…