esmycim o boşaldı dediğin evin içi nasıl ? yerleri fln yapılımı canım ? kira havaya verilen para yaa 600 nerde 800 nerde arada 200 milyon oynuyo o 200 ytl sizin bi eksiğinize gider daha iyi değilmi o boşaldı dediğin evinde eksiği neyse zaman zaman yaptırırsınız elinize para geçtikçe hem düşünsene sana ait size ait bi evin olacak kira derdin olmayacak bence daha mantıklı..
ben de kirada otursaydım şimdiye evlenmiştim valla ama evi bekliyoruz işte oturcağım evinde ısınması problemliydi şimdi hep alttan strafor döşettik sıcacık olcak bence sen boşver kirayı ve mantıklı düşün canım.. şimdi oturduğun yerde aitdat ödüyosun bide onun zam derdi var elektrik su doğalgaz mutfak masrafı giyim gezme derken ...
hem kiranda artacak yıldan yıla .. ileriyi düşün bence para geçtikçe yaptırırsın kendi evin olcak nasılsa istediğin gibi boya istediğini yap ..
aynı apartmanda sadece550 ye verecek oldukları evin eltinle kaynınla bi alakası var mı
550 yine iyi inşallah verirler
kızlar düğün fotolarını nereye ekliyim yaw kafam karıştı. Göbek atarken falan onları nereye ekliyim...
[ı]esmacım sımdık sız 2 kısısınız 3+1 zatı buyuk gelır sıze aradakı 200tl cok ıyı bı para cnm kışın yakıt parası dıyemem ona
doğalgazlı evde bı sekılde tasarruf oluyo
mesela bıze kışın 4+1 evımız en fazla 200 250 tl gelıyo kı oda 2 aycık yzın ınan 15 17 tl gelıyo doğalgaz
ustelık hergun fırın camasr mak banyo falan sureklı kullandığımız halde
eğer 550 tl verceklerse kacrma derım ben
cunku kıraya calıstığın paranı verme yazık cnm
ayda 200 tl atsan ıyı para onunla fatura odersınız yada evın eksığı gıder bırınızın maaşını kenara atarsınız
benn ev buldum 500 tl hatta 450 tl 2.kat doğalgazlı ve bızm mahallede emlakcı abı komısyon almıyo
tutcaz ama işte düğüne cok var bellı deıl aılem bısey demedı karsılıklı konusulcak öle yoksa ınan tutardımm[/ı]
bencede böcüğüm şimdiden tutcaksınız boşuna ödemek zorundasınız kesinleşince olması daha iyi ama önce ordan iş bakması lazım dimierva valla bana sen yeterkı ev bul ben gelırım dedı
dun dedım gelcek bakcaz ama ben ıstemıyorum cunku düğün bellı deıl ayda 450 tl nıe bosuna odeyelım esya oderız
nasılsa baska bı yerden buluruz sorun deıl
esmacım bencede ya sen gt bak beğenırsen koşa koşa gt
Bennn geldimmmm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?