hoşgeldin betacımm naber buyrunnnnnnnnn
BETACIM opuyorumnanaktan
arkadaşlar lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptıran varmı aranızda ? ya ben özel bölge için düşünüyorum. ağda yaptırıryorum 5 seferdir ama batıklar oluştu. hemde hassas benim derim sanırım hem sivilcelenme oluyor hemde morarma. yaptırn arkadaşlar memnunmusunuz acaba ?
hoşbuldum ervacıkk a.s.
iylik nolsunn bugün baya geç kalktımmm hiç bişe yapasımda yokk :umursamaz:
Uyanamadım galiba kaydirigubbakcemile3
Buketimmm Şeniz Nasılsın bakalaımm koçiş nasıl buldu saçını ?
BETA ÇOOK BEĞENDİ SAÇIMII :asigim:
ÇOK BEĞENDİ HEP BÖLE YAPSANA DİO :asigim:
Kızzlar işim var kalkmak stemiyor csnım
evi silip süpürmem balkonları yıkamam lazım
gerçek hayata hoşbulduk:))))
yardım edecekler el kaldırsın bakim.....
Bu arada kızlar hepinizi çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. herkese tek tek cevap yazmaya çalıştım bayağıda yoruldum hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....
Kızzlar işim var kalkmak stemiyor csnım
evi silip süpürmem balkonları yıkamam lazım
gerçek hayata hoşbulduk:))))
yardım edecekler el kaldırsın bakim.....
Bu arada kızlar hepinizi çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. herkese tek tek cevap yazmaya çalıştım bayağıda yoruldum hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....
songacım ya ben d eçok istiyorum yüz koltukaltı ve bikini bölgesi için...bir yakınım yaptırıyor çok memnun biraz uuzun sürdü ama çok memnun.bütçemi ve cesaretimi ayarlayıp yaptırmak istiyorum.
sivilcelenme batıklardan oluyor bazen bende de..
kızlar hello
acaip yoğunum
hiç okuyamadım geçmişi
biz salon koltuğumuzu ve yemek odamızı aldık cuma günü
cumartesi günü ağda kıl tüyle uğraştım
akşam benimkiyle kavga ettik
dün de yine kıl tüy
abi bitmedi benim bu kıl tüy işlerim ya çok moralim bozuk
geçen hafta salıdan beri uğraşmaktayım
bu akşam da gitcem son olacak inşallah
neyse işte
hala benimkiyle konuşmuyoruz
kırcam kafasınıklava:
ayy inşş gelirsinizz canım yaaa... demek adamıda illallah ettirdin burcu diye diye:roflol: buralar bildiğin gibi değil çok sıcak. klima sipariş ettk mecbur yoksa sıcaktan buharlaşıcammmmmdelikafaduldenöff öff balayı hiç bitmeseydi keşke diyosunn burçişş o ev temizlemek işi yok muu :sinifsinif:
Marmaris nsıl çok sıcakk dimii :sinifsinif: marmariste dolaşırkenn ahh ah burçişim gelin gelecek burayaa diyip durdum benim koçiştee ne burcuymuşş beee amma çınlattın kızın kulaklarınıı bi daha geldiğimizdee görürsünn dedi kaydirigubbakcemile3
evett bu gün ilk defa iş başı yaptı kocişim birde onun için azcık süslenip püslenirimde o geldiğinde... :1rolleyes:yaptnmı profile cnm
hadi koş yap temızlk sonra yemek ben ızındeyken anldm ınsanın kocasını ısten gelırken karsılaması cok guzel
kadınların tüy derdi ne zaman bitcek acaba yaaaaaaa ? bende o konuyla ilgili araştırma ypıyorum canım.lazer epilasyonu sordum arkadaşlara.yaptıran varsa yardımcı olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?