Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptıran varmı aranızda ? ya ben özel bölge için düşünüyorum. ağda yaptırıryorum 5 seferdir ama batıklar oluştu. hemde hassas benim derim sanırım hem sivilcelenme oluyor hemde morarma. yaptırn arkadaşlar memnunmusunuz acaba ?

Burçişimmm resimlerine baktımmm
Ne kadar güzel olmuşsunn...
Herşey en ince detayına kadar düşünülmüşş ne kadar güzelll süpersiniz kuzumm opuyorumnanaktan

erva benım heryer dolu dolu dün delırcektım artık her yerde kucuk poşetler kolıler falan
bu aksam halletcem ınş yemek takımımı falan önce kucuk kolılere koycam sonra toplu buyuk kolıye krılmasınlar
bazılarının resımlerını ekleyemıycem maalesef bantlayıp kaldrcamm
iş konusuna gelınce ıst otogarı zaten benım semtımde ya oda bu tarafa gelebılırmış eşı olcamya :kedi:

songacım ya ben d eçok istiyorum yüz koltukaltı ve bikini bölgesi için...bir yakınım yaptırıyor çok memnun biraz uuzun sürdü ama çok memnun.bütçemi ve cesaretimi ayarlayıp yaptırmak istiyorum.
sivilcelenme batıklardan oluyor bazen bende de..

böcük yemek takımının renkleri çok güzel olmuş iyi günlerd ekullan canım ...

ee tabi o kadar çok çeyizin var ki eve sıgmıyor bizim görmediğimiz daha neler neler var kimbilir.:)

BETA ÇOOK BEĞENDİ SAÇIMII :asigim:

ÇOK BEĞENDİ HEP BÖLE YAPSANA DİO :asigim:

Desene koçişii bi kez daha aşık ettin kendinee opuyorumnanaktan
Anamm bende cesaretimi toplimm bende kestiricem gözümü karartıpp kaydirigubbakcemile3
Yemek yapmayı öğreniyormusun pekii nasıl gidiyorr yerimseniben

geçmişii okuyamadımm ama alıntılardan gördüm böcükk yemek takımıının rengi süpermiş tam benim mutfağıma göre opuyorumnanaktan iyi günlerde kullann yerimseniben

hemşomun fotolarınıı gördümmm ne kadar güzelolmuşş opuyorumnanaktan

aklımaa ışıll ve parpalımm geldii napıyolar acepp :kedi:

dünn annecimle babacımlaa hasrett giderdimm denize yanlarına gittimm opuyorumnanaktan
Ne kadar özlemişimmm:çok üzgünüm: Babam gitmemem için gözümün içine baktı resmenn :çok üzgünüm:

Koçişi kandırıpp haftaiçinden gidip haftasonuna kadar kalıcamm onlarla inşallahh :teytey:
Babişim ramazana kadar dönmücezz dedi çünküü bende çok özlüyorumm senağlama

Kızzlar işim var kalkmak stemiyor csnım
evi silip süpürmem balkonları yıkamam lazım
gerçek hayata hoşbulduk:))))
yardım edecekler el kaldırsın bakim.....

Bu arada kızlar hepinizi çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. herkese tek tek cevap yazmaya çalıştım bayağıda yoruldum hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....

yaptnmı profile cnm
hadi koş yap temızlk sonra yemek ben ızındeyken anldm ınsanın kocasını ısten gelırken karsılaması cok guzel

öff öff balayı hiç bitmeseydi keşke diyosunn burçişş o ev temizlemek işi yok muu :sinifsinif:
Marmaris nsıl çok sıcakk dimii :sinifsinif: marmariste dolaşırkenn ahh ah burçişim gelin gelecek burayaa diyip durdum benim koçiştee ne burcuymuşş beee amma çınlattın kızın kulaklarınıı bi daha geldiğimizdee görürsünn dedi kaydirigubbakcemile3

güzelim tamamen bitiyormuymuş peki ? hiç almıycazmı yaptırdıktan sonra ?

kızlar hello
acaip yoğunum
hiç okuyamadım geçmişi

biz salon koltuğumuzu ve yemek odamızı aldık cuma günü

cumartesi günü ağda kıl tüyle uğraştım
akşam benimkiyle kavga ettik
dün de yine kıl tüy

abi bitmedi benim bu kıl tüy işlerim ya çok moralim bozuk

geçen hafta salıdan beri uğraşmaktayım
bu akşam da gitcem son olacak inşallah

neyse işte
hala benimkiyle konuşmuyoruz
kırcam kafasını klava:

kadınların tüy derdi ne zaman bitcek acaba yaaaaaaa ? bende o konuyla ilgili araştırma ypıyorum canım.lazer epilasyonu sordum arkadaşlara.yaptıran varsa yardımcı olacaktır

ayy inşş gelirsinizz canım yaaa... demek adamıda illallah ettirdin burcu diye diye:roflol: buralar bildiğin gibi değil çok sıcak. klima sipariş ettk mecbur yoksa sıcaktan buharlaşıcammmmmdelikafadulden
yaptnmı profile cnm
hadi koş yap temızlk sonra yemek ben ızındeyken anldm ınsanın kocasını ısten gelırken karsılaması cok guzel
evett bu gün ilk defa iş başı yaptı kocişim birde onun için azcık süslenip püslenirimde o geldiğinde... :1rolleyes:
kadınların tüy derdi ne zaman bitcek acaba yaaaaaaa ? bende o konuyla ilgili araştırma ypıyorum canım.lazer epilasyonu sordum arkadaşlara.yaptıran varsa yardımcı olacaktır

öff bende bu gün bu sıcakta epilasyon yapıcam evde makinaylaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…