çok teşekkürler a.s..fiyatlarda biraz tereddüt ettim ama aldım artık.
amin güzel günlerde kullanırım inş.
kızlar siz düdüklü tencere tefal klipsomu öneriyorsunuz? dün satıcı adam hisarın klipsosunu gösterdi.oda iyiymiş.karar veremedim almadım bende.250 hisarınkiydi6lt,tefalin kilpsosunada 6ltliğine 280 dedi.normal düdüklülerden dahamı iyi klipso olanlar??
Kızlar fırsat bulup hemen geldim.
Kına gecem çoookkkkkkk güzel oldu. Çok eğledik ama kına yakılırken ağlamıcam diyen ben hüngür hünfür ağladım. Tabii benle beraber herkes. Makyaj filan aktı hep kaydirigubbakcemile3 Ama herşeye rağmen harika bir geceydi. Darısı düğünün başına
Günaydın güzellikler,
tatilin ardından ben geldim.
selamm kızlarrr. EEG ve MR sonuçlarını aldım herşey normal :lepi:
pufilota cnm Allah yardımcın olsunnn
Ayyy Burcuu zor duruom kız yorum yazmamak içinnnn
buketcim masanızı güle güle kullanın.çok güzel.. zaten evlendikten sonrada bir sürü şey almak durumunda oluyormuşuz. 1 sene kadar alınacaklar bitmezmiş :)
AY BUKET SACMALAMA AMA BENDE NIYE DISIARDA CEKILMEK AKLIAM GELMEDI DIYE DUSUNMEDIM DEGIL YA:kedi:
COK GUZEL GERCEKTEN
KOMŞU gecmıs olsun cnm cok sevındım 350 tl masada cok guzel
aaa sulfat ne zaman yazmız arsimaa
arşı:mymeka: al bıde sana nan moralım bozuk zatı
benım uşak telı bılem kırmışş :mymeka: ona ayrı sınırlıyım
evet songacım sorma yaaa.çok tesekkür ederim
ya ama bizim başımıza ne geldi. bütün sandalyeler masalar süslendi çimenlere masalar çıkarıldı onlar süslendi açık havadaydı. saat 6 da bir yağmur herşey herşey ıslandı :sinifsinif:
aa ölemi oldu bılmıyordum olsn ya bizimde aksıklklar oldu biliyonuz ben yınede gerıye baktıgıdma guzel bir gun guzel bir gelın hatırlıyorumalkisalkisalkis
burcucum o resimleri dışarda çekindiniz dimi ? yani orası fotoğraf sütüdyosu değil. peki o mekanları sizmi buluyorsunuz ? ve ne kadara mal oluyor acaba ?
Kızlar günaydın...
Sizden bir ricam var, durumlarımızı biliyorsunuz mafoldumben Büyük ihtimal öğleden sonra nişanlım için bir iş görüşmesi yapacağım, yani kısacası birinden yardım isteyeceğim...Hiç beceremem aslında ama işte insan mecbur kalınca herşeyi yapıyor...
Kulun kula duası kabul olurmuş, lütfen dualarınızı esirgemeyin bugün benden, hayırlısıyla bir iş nasip etsin Allah'ım:Saruboceq:Lütfen kızlar Allah rızası için dualarınızı bekliyorummafoldumben
eda nerde gene yaa telınede bakmaz fıkırsız:mymeka:
esma doğalgazlı mı 600 tl
kızlar evlendim nerdeyse 1 ay olucak en sonunda mutfak masamı alabildimm
aa çok hoşmuş buketcim güle güle kullan
Evet kızlar günaydınn
Burcunuz artık döndü...
Şimdi albüm yapıcam söz verdiğim gibi tenha oluyor diye sabah saatlerini seçtim.
Ben bitirmeden yorum yazmazsanız sevnirim ki bir bütünlük teşkil etsin...
Hadi bakalım görüşürüz....
selamm kızlarrr. EEG ve MR sonuçlarını aldım herşey normal :lepi:
hadi gözünaydınn
Günaydın güzellikler,
tatilin ardından ben geldim.
hoşgeldin tubişim nasılgeçti???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?