Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

clipsoların özelliği kapağının daha kolay açılması canım. yoksa normal düdüklüde kaç saatte pişiriyorsan clipsoda da o sürede pişiyor.far yok yani.ben tencere setimi alırken almıştım düdüklümü.benimkide hisarın clipsolusundan.ama tefalle arasında çok az fark varmış dediğine göre.o zaman ben tefal al derim. bu arada hisarın düdüklüssünü kullanmadım.nasıl bilmiyorum henüz

çok güzellll

Günaydın güzellikler,

tatilin ardından ben geldim.

hoşgeldinnn

böcük maç kaç kaç bitti :)

buketcim masanızı güle güle kullanın.çok güzel.. zaten evlendikten sonrada bir sürü şey almak durumunda oluyormuşuz. 1 sene kadar alınacaklar bitmezmiş :)

evet songacım sorma yaaa.çok tesekkür ederim

AY BUKET SACMALAMA AMA BENDE NIYE DISIARDA CEKILMEK AKLIAM GELMEDI DIYE DUSUNMEDIM DEGIL YA:kedi:
COK GUZEL GERCEKTEN

ya ama bizim başımıza ne geldi. bütün sandalyeler masalar süslendi çimenlere masalar çıkarıldı onlar süslendi açık havadaydı. saat 6 da bir yağmur herşey herşey ıslandı :sinifsinif:

KOMŞU gecmıs olsun cnm cok sevındım 350 tl masada cok guzel

saolll balımm

arşı:mymeka: al bıde sana nan moralım bozuk zatı
benım uşak telı bılem kırmışş :mymeka: ona ayrı sınırlıyım

fıbula cok uygun ve guzel syler almışsın

burcucum o resimleri dışarda çekindiniz dimi ? yani orası fotoğraf sütüdyosu değil. peki o mekanları sizmi buluyorsunuz ? ve ne kadara mal oluyor acaba ?

selam kıslar napıyonus bugün temislik yapcam aslında biras basladımda ara verdim şimdi pc açıktı oturdum burcu resimlere bayıldım heee bak bak doyamadım aldım başa tekrar baktım maşallah canım Allah nazardan saklasın bu arada hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
pıtırıcım pasta tarifin için teşekkür ederim denicem onu yazın iyi olur meyveli meyveli..

canımm hayırlısı olsun inşallah istediğiniz olur iyi biyerde iyi bir işi olur nişanlının Allah yolunuzdaki engelli kaldırsın inşallah canım..​

kızlar evlendim nerdeyse 1 ay olucak en sonunda mutfak masamı alabildimm

aa çok hoşmuş buketcim güle güle kullan

hoşgeldin canım

esmycim o boşaldı dediğin evin içi nasıl ? yerleri fln yapılımı canım ? kira havaya verilen para yaa 600 nerde 800 nerde arada 200 milyon oynuyo o 200 ytl sizin bi eksiğinize gider daha iyi değilmi o boşaldı dediğin evinde eksiği neyse zaman zaman yaptırırsınız elinize para geçtikçe hem düşünsene sana ait size ait bi evin olacak kira derdin olmayacak bence daha mantıklı..
ben de kirada otursaydım şimdiye evlenmiştim valla ama evi bekliyoruz işte oturcağım evinde ısınması problemliydi şimdi hep alttan strafor döşettik sıcacık olcak bence sen boşver kirayı ve mantıklı düşün canım.. şimdi oturduğun yerde aitdat ödüyosun bide onun zam derdi var elektrik su doğalgaz mutfak masrafı giyim gezme derken ...
hem kiranda artacak yıldan yıla .. ileriyi düşün bence para geçtikçe yaptırırsın kendi evin olcak nasılsa istediğin gibi boya istediğini yap ..

Son düzenleme:
burcummm fotoğraflarına defalarca baktım hala daha bakıyorum çünkü her bakışlımda ayrı bir zevk alıyorum mükemmel olmuş herşey :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…